Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Of, of, mai, mai.

Deci Nico, ramane stabilit. De abia astept!
L-am mutat pe fii-miu de pe fotoliu, langa fotoliu, inconjurat de o mie de perne. Nu-i place, e tare nefericit, maraie. Sta in fund si se balangane (ma enerveaza de mor ca face asa) si intr-un final de la atata uta-uta a vomat un pic (sau regurgitat)!
Ce-i super naspa e ca trebuie sa ma duc pana jos sa cumpar legume sa-i fac supita, ca nu mai are nimic de papa. Si nu am chef, si cand ma gandesc la ce caldura e afara mi se face deja rau.
No, pauza s-a terminat, capul la fund!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE pai pune si tu o saltea pe jos,sa fi cat de cat linistita,nu prea mult Sa arate si la tine ca la mine,parca e satra de tzigani

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

BEE- Eu am zis "poate" si "cred" in ambele cazuri,dar baga repede pe pm o adresa de mail sau alte cai "comunicative" si-ti dau detalii.......cu "prezumtiva" colega nu am eu f multe date....cu frati-miu nu cred ca-i greu de ghicit......la cati baieti era la voi acolo( vreo 7/an, daca tin eu bine minte)
parisu e mai mic decat ne inchipuim noi.......io cum am aterizat aici am gasit ceva "comun" cu toate cunostintele locale ale lu barbatu-miu. daca stau bine cu memoria, relatiile interumane si logica
zic si eu ca Monica: mai sigur pe jos......la noi patul e utilizat strict pt alaptat.....s-a incheiat procesu:jos, leagan , patuc, in chingi in carucior, bratze.......nu vreau emotzii!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am vazut Ano, ce baricadat e Tibi! Fain ca nu pleaca dintre baricade.
Moni, eu degeaba pun ceva pe jos, ca a mea se arunca in cap. Si are de ce se lovi! Pat, calorifere, ghivece, masa de TV. SI se si catara pe orice. Ma dispera. Se agata de ce apuca si tzusti in picioare fericita de isprava si in picioare se balangane, cade in genunchi si de acolo se arunca pe spate si inchide ochii.
Nico, de mult ce m-am minunat de patania ta cu masina, dimineata mi-a facut si a mea bucata. Cand sa plec la kineto, fata bagata in scaun, cuminte (mare realizare), frana de mana blocata!. N-a fost chip s-o rezolv, am luat copilul fuga sus dupa bani de taxi asa ca azi am circulat ca doamnele cu taxiul. DAr dupa masa tb musai sa ajung si eu la un service sa rezolv problema, ca falimentez daca merg cu taxiul zilnic.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

in cazul dat se impune o singura solutie numita "tarc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE cred ca un premergator ii lipseste piticei ... dar presupun ca ti-au bagat interdictie,nu ???

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

ANUTA..ASA RAMINE,FATA....
Bee...imi pare rau..vezi ca e un service aproape de tine....la Pasaj Marasesti...Si la mine tot frina era..dar aia de picior...era o piatra acolo..auzi???PIATRA!!!Cum naiba o fi ajuns...ea stie...
Fetele.io sunt o harnicuta( si modesta pe deasupra... )fac suc de rosii pentru iarna!!! Am luat 20 kg de rosii..si cred ca ies vreo 14 litri..Ia dati-va cu parerea..cum sa-l pun sa stea mai bine??Cu aspirina?O avea ceva sa-i dau si lui Dari..ca pina atunci vom papa de toate...
HARNICUTELEEE....SARITI CU UN SFAT!!!!Please.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana de France...si noi pe jos..la greu..I-am luat o chestie faina..usor matlasata..deasupra pun izoprenul..si e beton..zburda cum vrea..fara emotii..fara stres..mami pe linga ea..evident...
Hai ca poate ma ajutati si pe mine cu sucul meu de rosii????

Mergi la inceput

in nici un caz aspirina ca nu e voie la copilasii mici, chiar daca cantitatea va fi infima......"sterilizate" prin fierbere cu capacu pus....parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Si eu zic tot prin fierbere. Fara aspirina!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput