Mitul familiei Dichiseanu s-a prabusit
Raspunsuri - Pagina 2
daniella4 spune:
Nu prea i-am vazut impreuna. Nu sunt fan Dichiseanu. Dar nu cred ca as putea sa traiesc in propria casa terorizata de o baba senila careia sotul meu sa-i si ia apararea!
melina34 spune:
nu demult, inainte de nunta anului(iri si monica adica...)au aparut la tv facind diverse urari viitorului cuplu,doamna Dichiseanu chiar se lauda atunci cu casatoria lor care a rezistat atitia ani, bla...bla...ce prefacuti!!
M.
Alina spune:
quote:
Originally posted by melina34
nu demult, inainte de nunta anului(iri si monica adica...)au aparut la tv facind diverse urari viitorului cuplu,doamna Dichiseanu chiar se lauda atunci cu casatoria lor care a rezistat atitia ani, bla...bla...ce prefacuti!!
M.
dev xero ellinika...
Intimplator,am vazut si eu asta in 22 iulie cind a fost "nunta mileniului ".Simona Dichiseanu mi s-a parut ca era tare ofilita sau poate doar am eu in cap imaginea ei de foarte tinerica .A zis atunci ca sunt fericiti,de 20 de ani impreuna si ca au rezistat in ciuda opozitie familiei lui(a aratat spre el)care le-a facut probleme inca de la inceput.
La nici 2 sapt,citesc ca-s aproape de divort...incredibil!
Alina
zfcristina spune:
Nici mie nu-mi placeau impreuna ,dar daca ei se intelegeau...pacat
Cat despre batranici din astea de 80 si ceva de ani.....cunosc(si din cate am inteles din articol,le face probleme de la inceputul relatiei,asa ca la 60 si ceva nu era chiar o batranica),am avut parte de una si asa a fost toata viata ei
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
Oana spune:
I-am vazut si eu cand faceau urari Columbenilor si intr-adevar ea (Simona) a spus ca la inceputul casniciei au avut multe impotriviri din partea familiei lui (nu a precizat ce membri din familie), dar a zis ca si cand au fost la inceput si acum nu mai sunt...
In respectivul interviu a vorbit si fata lor de 20 ani, care din cate am citit este studenta in primul an la Regie de film-actorie, mi s-a parut o tanara foarte echilibrata si interesanta. Are ochi verzi si parul saten seamana foarte mult cu taica-su.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Theiuta spune:
Ba mie mi se pareau taaare falsi in toate emisiunile in care erau invitati. Si se incapatinau sa cinte vesnicele doua melodii:"Andante, andante"(ABBA) si "Amore". Si culmea, se incapatina sa cite si el...
Ea avea voce foarte faina si era o tinara care promitea mult, dar dupa ce s-a casatorit cu el...a renuntat la cariera(gurile rele spun ca el i-ar fi impus, pentru ca era foarte gelos-of cours!)
Theiuta
poze cu Nicolas
Gia spune:
Nu mi-a placut deloc faptul ca dupa ce s-au casatorit, ea nu a mai aparut nicaieri singura si nu a mai cantat fara sa fie el de fata sau sa cante cu ea. Nici nu mi s-a parut fericita niciodata, ci doar zambind amabil si mimand o fericire fara suport.
El mi s-a parut un individ foarte posesiv si gelos, pe care nu il prinde bine, mos fiind, postura de barbat fatal.
Poate ca e mai bine pt ea sa divorteze si sa fie libera dupa atita timp. Cred ca daca nu s-ar fi casatorit cu el, astazi ea ar fi fost un nume in muzica romanesca, nu nevasta lui Dichiseanu.
doinabita spune:
imi placea de ei,dar viata...ne duce pe unde nu gandim,chiar imi pare rau,astept detalii.
bita doina
ginutza2002 spune:
eu am avut ocazia sa ii cunosc personal!
am stat de vb cu ei si mi s-au parut ok! chiar erau foarte fericiti si bine dispusi. isi cumparau un sezlong pentru la mare! cand vb amandoi nu incepea bine unul din ei ca terminca celalalt fraza!
dc asta e adv motiv, pacat!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by casandra
Daca toti se pun la mintea unei batranici de 83 de ani... Inclusiv nepoata, care a sarit subit in masina, cand tatal luat partea batranei. Cam razgaiata fetita ....
superficial gindit.....eu am vazut astfel de cazuri cind unii oameni sint pur si simplu diabolici.....poate s-au saturat de niste ani de chin....batrina are acum 83 de ani(si chiar nu poti sa stii cit de robusta si in putere este),dar acum 20 de ani avea 63 daca stiu eu sa socotesc....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran