Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela, multumesc mult pentru raspuns....inainte nu aveam dureri de snai dar decand cu Mirena ma dor sanii rau creo 15 zile inainte de menstra.am sa fac asa cum ai zis si am sa le iau pe amandoua numai sa imi spui si cantitatea.Vorbim peste 2 zile cand vin la sv. deoarece maine sunt la spital la mama, au operat-o astazi.
Dumnezeu sa te auda DJ MAMA.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

multa, multa,multa sanatate mamei tale,si refacere cata mai rapida.
din cate stiu operatie de fiere nu e una tocmai usoara,post operator durerile sunt crunte!
peste 2-3 zile e posibil sa fiu plecata, asa ca:
2 pastilute de 3 ori pe zi.timp de min.6 luni, fara intrerupere!
se tin sub limba cateva minute dupa care se inghit. fara apa.

vezi ca pe ele scrie ca se foloseste pentru discomfortul creat de menopauza...nu te speria.traducerea nu a fost facuta de un medic homeopat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va pup fetelor, n-am mai intrat cateva zile pt ca i s-a stricat calculatorul fratelui meu.
Alicia e f fericita in Romania, ii merge tare bine, a crescut si rade tt ziua, toti o adora si o rasfata.
Eu am umblat putin pe la medic, parca sunt in prag de depresie, seara la culcare ma inteapa in piept si ma ia cu greata si calduri, nu pot sa dorm si nici sa mi-o scot pe mama din minte, mi-am facut ECG si e ok, cred ca e lipsa de calciu si magneziu, astept rezultatele analizelor. Seara beau ceai linistitor si parca ma simt mai bine.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Iubita mea Kim,bine ca te-am prins macar aici.Am vazut ca esti tu pe subiectul asta si am vrut sa te prind repede ,repede,macar aici.Dar ce cauti tu dinou acasa si ai dus-o si pe ALICIA?
NU VREAU SA INTRU IN MANUNTE DAR TE ROG MULT SCRIE-MI UN E-MAIL.EU TI-AM SCRIS MULT PE MESS.MI-AM PUS MII DE INTREBARI SI ACUM TU ESTI DINOU IN ROM.
VA,PE TOTI DE LA CEA MAI MICA PINA LA.....
MONI
o sa ma uit acum la poze.pucici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Off, Kim, ma steptam sa fie asa, tata a murit de doi ani, nu eram in cela mai calde relatii si tot nu am uitat...Nu-mi imaginez cum poate sa fie cand e vorba de mama...oricum durerea e la fel de mare si dupa luni de zile, dupa ce iesi din socul initial...Bine ca exista fetitza care va inveseleste, ai familia ta si frati...inevitabil toti trecem prin asta...si noi ne gandim cateodata cat de greu va fi...parintii nostri deja au o varsta...

MadaS,ce frumos ai descris dorinta ta de a vedea acele locuri, iti doresc sa fie asa cum ai visat, pe taramuri exotice :)
Sper ca acel chist sa ramana pe loc iar cand te intorci sa constati ca a fost unul banal :)

Pup toate fetele

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Vai,vai vai,draga mea Kim
ca intot-deauna aflu ultima,imi pare nespus de rau,m-am ingrozit citind din urma ,dupa ce ti-am citit ultimul mesaj am oftat din greu si chiar imi dau lacrimile ,imi vine sa pling ,tu stii ca eu sunt o fire sensibila si ma gindesc la cei de acasa.Chiar ieri am vorbit cu mama si ea implinise 65 de ani.E greu sa fi departe si sa nu ajungi acolo sa-i vezi la timp.Doamne cita tristete.
Eu,tare mult m-am mirat de poza pusa pe mess.si nu vroiam sa cred,ma gindeam ca-mi raspunzi la ce te-am intrebat,sa fie adevarat ce-am gindit sau nu si uite ca fost,doamne ,doamne.Sunte-ti toti trei acasa?
Ave-ti grija de fratele tau,incurajati-l iar tu trebuie sa te intaresti,ca sigur ca ai intepaturi la muschii de la inima ,am trecut si eu prin asa ceva din cauza supararii,medicul mi-a zis ca nu-i bine ce fac,dar cine poate sta cu miinele legate si sa nu plinga.Am luat mult calciu si magneziu,m-am rugat la D-zeu sa ma intareasca si uite asa ,nu mi-a fost usor.Tu trebuie sa te gindesti ca ai familie si copiluta de crescut si are nevoie de tine,incearca sa te intaresti si pune-ti increderea in cel de sus.Chiar nu stiu ce sa-ti mai zic,nu pot sa cred dar asa-i facuta viata ,toti mergem pe aceasta cale.Ma bucur ca Alicia ,a fost cu un zimbet pentru voi si va mai intarit ,ea este un inger pentru voi si va mai sustine si moral.Imi pare rau ca mama ta n-a reusit sa o vada ,decit in poze,doamne ce mult ar fi dorit...doamne ,doamne.Sa-mi scrii motivul care a fost ,a fost in spital bolnava sau cum asa dintr-o data.
o sa ma uit acum la poze si te rog din suflet sa ai grija de tine si de voi,fi-ti tari si D-zeu sa va aiba de grija.
va pupam pe toti,M&R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mioritza, multumesc pentru urare, imi pare rau ca inca n-ai scapat de problemele date de fibroame

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Miorita,si eu iau zmeur in asociere cu coacaz negru. E foarte bun. Cand termin am sa incerc si eu klimaktoplantul.

Noela,felicitari pentru tot si mai ales pentru faptul ca ai reusit sa slabesti atat de mult. La mine e invers. Am fost 2 saptamani in concediu si m-am ingrasat 3 Kg - mancare mai multa, lipsa stresului...Problema e ca nu reusesc sa le dau jos in nici un fel.Nu prea le am cu dietele pentru ca n-am avut nevoie dar cred ca si de la o anumita varsta e ceva mai greu. Tu ce-ai facut?

Arinna,

Mada vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Kim, da-i cu calciu (iti recomnd filoe de Gluconalactat de CA si Mg, ieftine si super eficiente) pt ca se pare ca emotiile ne doboara pe interior. Si odihna!

Noela,
Da, stateam f bine cu analizele, perfect as spune, numai ca le-am facut meru sub influenta trat homeopat si ceaiuri, plantute.de 2 ani eu tot iau trat naturist de cand am descoperit fibromul. Nici eu nu inteleg de unde..dar sa stii ca eu acupunctura am inceput-o in aprilie, iar chistul se pare ca exista din martie (imi spusese o dr la eco, dar era atat de diletanta ca n-am bagat-o in seama, am scris la "endometrioza..." detalii). Asa ca poate acupunctura m-a ajutat sa nu se maresca, dar nu pot spune cati cm avea atunci in martie, am doar o foto de la eco fara masuratori, pe eco scrie doar "formatiune tumorala ovar drept"- si-mi recomanda tomografia, dar nu m-am tinut sa iau trimitere, sa o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

oana

saru'mana pentru felicitari.
dar acum nu prea le merit, ca uite , n-am cantarit si am pus pe mine inapoi 2 kg
rusinica!!!!!
recunosc ca meritul nu a fost in intregime al meu.
am facut acupunctura pentru slabit, care m-a ajutat enorm, pentru ca mi-a luat pofta de mancare.
in rest, am incercat o mie de diete, slabeam vreo 2 kile dupa care ma opream din slabit, orice as fi facut, oricata gimnastica as fi facut.
si da , asa e, dupa o anumita varsta ,nimic nu mai e la fel.

madaS

eu am mare incredere in acupunctura; daca in homeopate sunt putin sceptica, pentru ca nu vad rezultatele imediat,acupunctura chiar are efecte imediate si puternice.
de ex:
eu cam retin lichidele,si atunci cand merg la ace, exista pe picior sub genunchi cam la o palma un punct pe care atunci cand mi-l "inteapa" , abia mai stau cu acele pe mine. pur si simplu in 15 mim. mi se umple vezica de simt ca-mi pocneste.unde inainte de a intra la medic abia ma incap papucii, cind plec imi falfaie in picioare.
si asta e doar un mic exemplu, ca ar isemna sa ocup toata pagina cu ele.
m-am dus o data intr-o criza de durere de burta(aveam ciclu) de abia m-am tarat pana la pat.eram alba ca varul, de s-a speriat si doctorita de mine.mi-a pus acele in zona respectiva si le-a "zgariat" cu unghia pe partea buclei(acului). nu pot descrie ce am simtit, parca imi invartea intestinele in jurul acului, o durere fantastica, dar dupa ce a termninat, nu am mai simtit nici o durere, parca mi-o luase cu mana. am inteles ca atunci a "agitat" energiile...
am vazut atatea cazuri rezolvate cu acele astea, incat nu ma poate convinge nimeni ca nu e o alternativa mai buna la medicina alopata.
am vazut o doamna care a reusit sa duca o sarcina la capat, desi avea colul deschis si nimeni nu-i dadea sanse , pentru ca avea uter infantil si cum crestea sarcina mai mult, avorta. exclusiv cu ace, a reusit!

desigur, are si ea limitele ei...

singurul "inconvenient", e ca e scumpa, si cateva sedinte nu sunt suficiente, pentru efecte de lunga durata, trebuie multe!!!

nu stiu daca am fost suficient de corenta,insa ma cam grabesc...iertare

concediu placut, sa te intorci plina de energii pozitive, si neaparat sa continui tratamenul cu ace.
daca fibromul a scazut o sa scada si chistul, sunt convinsa!

fetelor

la mine se pare ca am ratat frumusetea mea de ovulatie pe dreapta, ma picura maroniu(si mult prea devreme), m-a cam dat peste cap histeroscopia asta. azi e a 10 zi de la ovulatie si a 24-a zi a ciclului.
luna trecuta mi-a venit la 34 zile, nu mai inteleg nimic...am ovulat in ziua 14 sau 15 cel tarziu...sau abia acum incep a ma reglez si o sa-mi vina si mie ca la femei normale, adeka la 28, 29 zile????
si ma doare usor burtica, semn ca se pregateste sa vina...asta e
luna viitoare imi iau gandul, ca daca ovulez pe stanga, e pe partea cu fibroamele si dupa cum spunea Badea se pare ca trompa e obturata de fibroame... si o sa mai fac si HSG...

va pup pe toate
maine mai plec si eu vreo 2-3 zile

Mergi la inceput