Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mioritza,

la multi ani fata draga, sa fii sanatoasa fi fericita!!!!
sa-ti fie de bine concediul!

dereglarile astea de la mirena sunt normale in primele 6-8 luni, asa ca nu te impacienta!

klomaktoplantul acela este extrem de bun,in cel mai rau caz, nu are nici un efect, asa ca nu te teme a-l lua.si ma mai gandesc ca mirenaelibereaza zilnic o cantitate mica de progesteron, oare nu o fi prea mult si cu mladitele de zmeur?. eventual sa le ei dupa ovulatie...
desi dr. mi-a zis ca si extractul de mladite de....(gemoterapia) au efectele remediilor homeopate,adica daca e sa faca bine fac, daca nu rau in nici un caz.

eu recomand klimaktoplantul pentru ca ma simt foarte bine de cand il iau. durerile de butik sunt din ce in ce mai rare. inainte le aveam zilnic,de sani nu mai zic , ca mi-e frica "sa nu ma deochi", ca e 3-lea ciclu in care dupa ovulatie nu ma supara deloc.

te pup si pe tine dulce de tot

aaaaaaa, si mi-a mai zis ca, mladitele de mugur de zmeur, bla,bla,bla... nu contin progesteron, au efectul progesteronului ,il echilibreaza...
deci abia acu' ma luminai, ca nu-i rau sa-l iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Noela draga, imi place rau ce se intampla acum intre tine si sotul tau......ai vazut ca poti?am citit ultima ta postare in care erai suparata ca lucrurile nu merg chiar bine intre voi si chiar speram ca lucrurile sa se reapre repede pt ca nu iti mai trebuia inca o problema pe cap.
Pupici dulci si o noapte la fel de dulce.
Mioritza

Mergi la inceput

[red]NOELA[/red stai , nu te grabi sa ma feliciti deoarece cica nu este bine....asa spun ultimele cercetari in materie de biserica....cica azi se pomenesc mortii cu numele de Maria si pe 8 august se sarbatoresc cei vii de Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului.Plus de asta cica nu s-a ajuns la concluzia ca Mioara vine de la Maria.Asta am auzit azi de la biserica asta spun si eu tie.Tu ce zici? ti se pare logic?
Pupici.

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa, ce sa zic...
si mama mea tot pe 8 sept sarbatoreste,si pe ea o cheama Maria... dar e alintata Mioritza, de aceea eu felicit pe toate Mioritele...

parca mai conteaza...

lasa, uite eu te felicit atunci pentru intoarcerea din concediu...

hai La Multi Ani inca o data si sa fii fericita!!!

e bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, ma bucur muuult de astfel de vesti; da, cheia este COMUNICAREA, in mod cert;

mai, am enorm de lucru si mi-e o ciuda de nu se poate ca nu am cand sa mai fac tratamentul mosului care cred sigur ca mi-ar face bine si la vezica si toata shatra pe unde se prind microbii cand ma prind pe picior gresit;
fibromul cel mare a fost confirmat luna de luna ca s-a marit fata de acu' 2 ani si este 3x3,5x4,7 dar nu-mi produce sangerari sau altele dar ar trebui sa-i dau cu ceva, macar cu ceaiuri;

Mergi la inceput

Noela, ce se intampla daca este prea mult progesterom ? apropos ca ai amintit de zmeur?Daca iau klomaktoplantul numai trebuie sa iau zmeur?
Pupici

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru felicitari, Noela .
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Sa primiti in aceasta zi mare, binecuvantarea cereasca

Mergi la inceput

mioritza

pe amandoua, ca fiecare si face treaba separat.
numai sa nu le 'amesteci". lasi ceva pauza intre ele, de vreo ora, macar.

Mergi la inceput

Dumnezeu sa te auda dj mama

Mergi la inceput