Fibrom uterin (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Noela, te inteleg cu rezultatul de la analiza ca si eu am trecut prin asta si eram intr-o stare de ajunsesem sa nu ma mai suport eu pe mine, de cei din jur nici nu mai spun. dar ai sa vezi ca totul va fi bine.
Succes!
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Noela, ma bucur ca ti-au placut, asa si eu, le-am pus ca wallpaper, in marime naturala sunt mult mai frumoase, sper ca se vad clar dupa ce le pui pe monitor...am pus-o pe cea cu barca, sunt maniaca cu pozele cand imi place ceva nici nu reusesc sa vad in jur ca fac foto intr-una si admir abia acasa peisajul asa cum trebuie la calculator...sunt facute in apropiere de casa,unele se vad de la geam iar cele cu lacul sunt la 15-20 de min de casa-cu masina.

Stiu ca e "palpitant" cu analizele, eu si la papaniolau intru in stare de agitatie,cui ii place dar cel mai bine e sa fie facute...iti tin pumnii desi cred ca la ora asta ai aflat deja rezultatul si nu e nimic ingrijorator...

Nu te grabi cu bb pana nu se reface uterul dupa ce a ciupit din el, e dureros si sanse putine- ma gandesc si eu.

Te pup si astept sa ne spui despre analiza!!!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dragele mele

dupa lupte seculare care au durat fro 12 ore am reusit si eu sa ajung acasa, si cum am intrat am tabarat pe bietul calculator, sa nu ma intrebati de ce...aveam senzatia ca parca ma asteapta cineva... de mult...

sa va zic:

-hiperplazie glandulo chistica de endometru

- mic fragment de polip glandular endocervical cu metaplazie pavimentoasa.

pot doar spune ca nu e cancer...in rest cat de rau sau bine...nu mai stiu

dr. de la ace mi-a zis ca nu e un motiv de ingrijorare nici unul din diagnostice...s-o cred...sa n-o cred...

de inima nu va zic, ca am avut-o in pioneze...uneori am impresia ca am devenit paranoica

arinnutza, oana, diana

va pupa mama pe toate si va zice saru'mana pentru gadurile bune...
as mai vorbi, ca stiti ca eu sunt vorba lunga, dar pic de somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Noela, somn usor!!!!!!Lasa ca avem timp sa recuperam pauzele astea:mie ba imi pica netu', ba ajung tarziu acasa.dar vine ele vremurile alea cand o sa ne umflam ca gogosile si sa vezi atunci zacut in fata calculatorului.....
Arinna daca te mai intrebi de ce ai plecat de aici(desi stiu ca nu), .......In afara de sot bineinteles.Doar cand te uiti la poze simti cum te relaxezi......Oare fata in fata cu reactiunea cum o fi?
Poopici si somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Didicutza-Edicutza, iti dai seama ca am impresia ca zbor...cand ies in natura...altfel cam stau mult in casa, pana vine sotul ca mi-e urat sa ies singura la pas si deja stiu zona pe dinafara...mai fac treba prin casa si ma chinui sa aleg intre cursurile de engleza- ma ia somnul cand le vad dar azi am pus mana pe ele...
Incercarea grea va fi la iarna,toata lumea imi spune...aici la noi e terrrribila...

Noela, ma bucur pentru tine, mai ai o incercare si gata !Somn usor!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Noela, ma bucur sincer pt rezultatul tau "neutru" sa-i zicem.

Acum am si eu vesti. Si bune si rele,combinate, ca asta-i viata,nu e facuta doar din bucurii
Vineri am fost la eco la dr Herghelegiu.Pt ca e un forum al optimistelor, incep cu cele bune.
Fibromul meu subseros, care la ultima eco din februarie (acum 6 luni) ave 6/4 cm...a ajuns la 4/3 cm. Daca atunci avea 3 zone de necroza centrala, acum are o zona mai mare de ecodensitate diferita, probail s-au unit cele 3 formand o zona de denerescenta. Nu strigati victorie, urmeaza partea urata.
Am pe ovarul drept (si fibromul e tot in dreapta) un chist-el zice endometriozic- de 4/3 cm. Cadere libera...plus un mic polip endocavitar, ca si tine Noela.Aia cu polipul e nimic, dar chist endometriozic, maricel, format in doar 6 luni??? culmea e ca eu la ciclu nu am nici un fel de dureri...am ceva dureri in dreapta, in special in zilele 4-14 dar usoare, de intensitate absolut suportabila, si eu am crezut ca-s de la fibrom, care prin necroza produce dureri oricum (dar durerile nu se compara acum cu cele pe care le aveam cand fibromul s-a necrozat masiv, in urma cu 2 ani, si cand era exclus sa pot dormi cand incepea o criza)
Am luat lucrurile asa cum sunt, nu m-am panicat, oricum stiam ca trebuie sa fac o operatie pt fibrom, fie laparo cu Diphereline inainte , fie deschisa fara tratament, asa ca incerc sa-mi pastrez moralul, pe 25 august plec intr-o vacanta mult asteptata (Tunisia, visez sa vad Sahara si locurile unde s-a filmat "Pacientul englez") si nu vreau sa ma mai gandesc.
Am scris si la subiectul "Endometrioza nu ne va impiedica..." am dat si acolo explicatii, stiam multe despre endometrioza dar nu puteam crede ca am, sunt cazul atipic, fara dureri la ciclu.
Pentru cele care inca sunt "fericite" si nu au decat fibrom, poate ca o explicatia a descresterii fibromului meu de la 6 cm la 4 ar fi, dincolo de necroza, cele 20 sedinte de acupunctura facute din aprilie pana acum. De ar avea si eficienta asta pt chistul endometriozic...

Mergi la inceput

madaS

de o ora ma tot gandesc...nu-mi vine sa cred!!! cum, de ce, cand , sunt intrebari care nu-mi dau pace.
m-as fi asteptat la orice, dar la chist endometriozic!?
nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in mintea ta, cand ai auzit rezultatul!

e o mare bucurie ca dihania a scazut,dar cum naiba sa apara sub efectul acupuncturii chist endo...?
nu se poate sa se fi inselat herghelegiu? doar e si el om!
ma gandesc ca daca dihania necrozeaza in continuare nu mai ai nevoie de dipherelin pentru operatie si poate mai scade cu acupunctura...
dumnezeule...acum parca, fibromul nu mai e asa o mare problemea...zic si eu...

polipul, asa e, e floare la ureche pe langa celelalte, e posibil sa-l elimini la o menstruatie sau poate fi scos histeroscopic, stii tu mai bine ca mine.

eu stiu ca acupunctura nu se face "pentru fibrom"...ci ca actioneaza si regleaza energiile si in zona genitala printe altele, deci cum a aparut chistul ala?!!

o explicatie ar putea sa o dea homeopatia...
de ex. o persoana bonava de hepatita C, pana a ajuns la vindecare a trecut printr-un icter de toata frumusetea;dar s-a vindecat exclusiv homeopatic si cu acupunctura!!! iar ecografic ficatul arata de parca ar fi nou...
cum zice homeopatia vindecare inseamna mai intai o forma de agravare a bolii dupa care urmeaza vindecarea...

faci foarte bine ca nu te panichezi,oricum nu ai rezolva nimic.
bucura-te de vacanta, fa tot ce-ti place!
nu uita sa ne aduci poze!

imi pare asa de rau ca dr. mea e in concediu!insa in septembrie iti dai seama ca nu voi rezista si-i voi "prezenta cazul tau";sunt foarte curioasa ce explicatie imi va da!

nu am mai avut timp sa citesc din urma ,dar imi aduc aminte ca stateai foarte bine cu hormonii, deci cauza care creaza toate nenorocirile alea, e alta!
tu esti singura care poate sa caute in "interior" si sa vada ce e rau, ce anume iti provoaca suferinte profunde...stii si tu ca bolile au drept cauza first of all , psihicul, creierasul nostru drag care face legatura intre suflet si materie..

woww,m-am apucat de filosofie!!!
nu ma baga in seama...mereu am tendinta de a face conexiuni de genul asta, si cu toate astea n-am gasit cauza ...si nu m-am vindecat...

imi pare tare rau ca bucuria ta nu a putut fi completa, dar vorba ta, trebuie sa luam lucrurile asa cum sunt...
ma simt stupida, cu toata vorbaria asta mea plina de non sens, si care nu te poate ajuta la modul concret!

concediu placut draga mea, si sa uiti cu desavarsire de toate "dihaniile" astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

La multi ani cu sanatate Mariilor.

ce mai faci, Noela? a mai inceput sa vorbesca sotzioru sau tot tacut este?

Mergi la inceput

dj mama

mai, ci dor mi-era sa vorbesc cu tini!!!!!

sotiorului meu, i-am aplicat varianta "cu duhul blandetii"
l-am luat si l-am draganit, am vorbit cu el aproape o noapte, si i-am explicat verzi si uscate, am ras si am plans impreuna,apoi l-am iubit de i-au mers fulgii.

in mare am inteles ca si-a pierdut definitiv speranta, ca noi doi vom avea vreodata copii.iar gandul asta il ucide, nu mai are scop, tinta, etc...
cumva am reusit sa-i mai alung temerile astea.
am incercat sa nu-i dau sperante false, si sa-l fac sa inteleaga, ca noi nu stim care sunt planurile Domnului cu noi,si ca daca ne va fi scris sa-l avem, atunci trebuie sa avem rabdare...
cat am reusit, nu stiu, dar faptul ca rade, ca vrea sa plecam de nebuni amandoi, e un salt urias...
nu-ti mai zic de partidele de amor...
s-a autodepasit!!!
si nici eu nu mai sunt chiar asa de grasa...am implinit 64 de KILE...si am plecat de la 77

tu ci mai faci?????
ca te "vad" pe aici mai mereu cu sfaturi pentru fete, dar tu?
de sufletul tau, nu mai zici nimic!!!!

hai ti pup fata draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Dragelor,, am revenit printre voi dupa cele 19 zile petrecute la mare.
Printre picaturi am citit tot ce ati mai postat si am vazut si avalansa de poze trimise de Arina caruia ii doresc mult noroc alaturi de sot.
Noela ma bucur ca nu ai facut operatia, mai ai putina rabdare sa vezi ce face trat. homeopat.
Despre mine va pot spune ca mi-a venit menstra pe 10 iulie, am plecat la mare pe 24 iar menstra nu incetase.Dupa primele ore petrecute la soare a inceput o sangerare mai rea asa ca am ajuns la Policlinica din Mangalia sa fac ecografie sa vad ce se mai putea intampla.Mi s-a spus ca nu este decat o dilatare a vaselor de sange, ca este o curatare a uterului si sa evit soarele puternic, mai precis sa stau la plaja de la 6 la 9 si de la 17 la 19si sa stau linistita ca se va opri sangerarea. Asa a fost s-a oprit sangerarea pe 4 august in conditiile in care trebuia pe 6 august sa am urmatoarea menstra pe luna august care nu a mai venit.Acum sunt in starea in care ma dor sanii si am ceva secretii maronii.
Noela , vroiam sa te intreb daca as lua si eu trat homeopat pt reglarea hormonala pe care il iei tu, ar fi bine avand in vedere steriletul Mirena?sau sa merg pe zmeur?
Kim imi pare tare rau de mama ta Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Am avut si eu o experienta cu mama cand m-am intors din concediu duminica dimineata, a fost internata de urgenta si operata de fiere, lucru care m-a luat pe nepregatite din 2 motive:mamei i-a fost rau cat am fost eu plecata si nu a spus la nimeni special ca sa nu imi strice vacanta si al doilea ca au operat-o de urgenta m-am simtit tare rau pt ca mi-a fost frica sa nu o pierd ca pe tata, fulgerator de repede.
MadaSiti doresc VACANTA DE VIS .
Numai bine,
Mioritza

Mergi la inceput