Fibrom uterin (15)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
noela_carmen spune:
mai fetili,
dimineata m-a durut in partea dreapta(luna asta ar trebui sa ovulez pe dreapta), de am zis ca mor. mai rau la la chiuretaj.vreo juma de minut.
eu luna trecuta am avut ciclul de 34 de zile, si ma astept sa ovulez prin zilele 18,19,20, iar eu astazi sunt in ziua 13...
in celelalte luni cand faceam teste de ovulatie in ziua cu durerea de ovare nu mi se pozitiva niciodata testul;abia la vreo 3, 4 zile de la durere.
azi m-am gandit ca se apropie ovulatia, si am zis sa ma duc maine sa-mi iau teste, numai ca din fericire am gasit unul ramas de luna trecuta si big surprise , s-a pozitivat, dar tare de tot, adica a 2-a liniuta mult mai colorata decat liniuta de control!!!
ce naiba se mai intampla? sa ma fi afectat histeroscopia asta...ca eu inca am spotinguri.niciodata nu s-a pozitivat testul in ziua 13, adeka e prea devreme la ciclul meu!!!
si am abdomenul foarte durereros, nici nu pot sa apas pe el,de nici vorba, cel putin in seara asta... si abstinenta e cam maricica luna asta nu stiu daca gigeii mai sunt vii...
vai de capul meu ce de probleme mai am
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dj_mama spune:
Noela, dak nu prestezi maine pierzi oul; lasa ca mai sunt si vii printre aia morti; nu te impacienta ca si Avalon de 2 luni tot asa ovula mai devreme, ea credea ca de la maca; oricum nu e nika grav; zi, bine ca ovulezi; baga si tu un analgeszic ca sa nu te doara la prestat;
bine ar fi fost si azi si maine si poimaine, stii tu, regula de 3 simpla
noela_carmen spune:
ca bine zici!
cred ca am sa ma sacrific in seara asta...
daca doare string din dinti sa nu se prinda sutzu...da poate nu doare...sa ma bucur si eu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didi-edi/didi-edi.jpg)
didi-edi spune:
saluate la toate fetele!
acus m-am intors de la controlul de 6 saptamani de dupa operatie!Sunt si bune si rele:
-bune:ca totul s-a vindecat frumos, ca se vedeau si ceva foliculi pe acolo, ca la operatie nu s-au vazut si alte nebunii, ca nu ar vedea alte piedici incalea lui bb si ca sansele sunt destul de mari.Cui alte cuvinte, sa zicem ca pana acum totul e bine
-rele:trebuie sa astept 1 an pana sa incep prestarile pt.bb.Aproape ca am negociat cu dr.ca la piata:mai pune tu ca mai las eu .Dar a fost de neinduplecat: riscul de rupere a uterului in cazul unei sarcini e destul de mare.Mi-a dat ca exemplu perioada "cretinului Ceausescu" cand, dupa cezariana, aveai liber la avorturi 1 an.Adica nici ala nu risca sa piarada un incubator de soimi ai patriei.
Asa de tare m-a ametit chestia asta cu asteptarea ca nici n-am mai intrebat despre operatie, despre taietura etc.
Mai ca imi venea sa-i zic ca prestez oricum si daca e sa raman gravida, face el ceva sa fim sanatosi si uite asa ne facem si noi reclama .Nici HSG nu mi-a recomandat , decat dupa 3 luni de la operatie, adica prin toamna.
Si uite ca acum, dupa 6 ore de cand am iesit din cabinetul lui si o ora de
cum n-am mai facut de mult, inca nu stiu incotro sa o apuc.sa ma culc pe o ureche si sa iau fata de tampit zicand ca nu mi s-o intampla tocmai mie, tocmai acum?
Sa-l ascult si sa stau cumintica pana la anu'?
Vom vedea!
Noela, spor la treaba.Alerga-l bine, nu-l lasa!!!![xinpat
Poopici.
maryd spune:
Fetelor,va pupicesc pe toate...,am mai trecut si eu sa vad ce faceti!
KIM, condoleante!Imi pare rau pentru pierderea suferita.Ai trecut prin multe pana nu demult si meritai si tu sa fii fericita.Dar asa este viata,cand te astepti mai putin se intampla ceva...
Noela,cand scrii de problemele tale, ma refer in special la cele legate de sot parca as citi ceve scris de mine...Stii cum am reusit eu cu analiza lui?Dupa 3 luni, in care relatia noastra incepuse sa se degradeze din pricina analizei,timp in care o luasem in toate felurile posibile de discutii, inclusiv indirect prin nasi,soacra...,am reusit prin a-l convinge sa dea proba acasa...,am fost la farmacie si am luat un recipient steril sau poti lua de la laboratorul unde vei duce "analiza"-borcanelul steril...,unde ai vorbit sa vezi cand ar fi bine sa "recolteze" si sa duci proba.Eu asa am reusit.Am zburat eu cu analiza la laborator.Am inteles ca trebuie ajuns cam intr-o jumatate de ora.Reusisem sa ajung inainte de asta cu el la policlinica si platisem, dar acolo s-a enervat cand a aflat ce trebuie sa faca ca sa dea proba...,a zis ca medicii sant nebuni ca il pune pe el sa faca asta...,ca se uita toata lumea la el cand a intrat in wc,ca ar fi vazut el asistentele ca radeau cand a intrat in wc si sigur radeau ca a intrat el acolo...,ma rog stresat rau de tot si nu a reusit sa dea nici o analiza in acea zi...Au mai trecut cateva zile si a spus el intr-o dimineata,ca o sa dea proba dar sa ma duc eu cu ea...,m-a dus cu masina dar nu a intrat in policlinica!Am constatat ca este tare sensibil...,speriat...,pot spune ca noi santem "barbate"...Daca s-a degradat relatia, mai lasa putin,ca si cum aceasta problema nu ar exista, dupa care spunei ca te duci tu cu proba...Iti urez mult succes!
Si eu mai am inca probleme...,vreau sa fac inseminare si am senzatia ca ma plimba cu vorba,dar tot nu scapa...,am inceput sa discut cu el pe fata vis-a-vis de orice problema,ce ma nelinisteste...,vreau sa simta cat mai mult trairile mele,chiar i-am spus ca trebuie sa comunicam, ca apar probleme daca nu comunicam...,vad ca incepe sa dea rezultate.Am intalnit pe cineva care s-a despartit de sot din cauza problemelor de cuplu,el nu avea probleme atat de mari,dar pur si simplu obosise sa mai faca incercari si a plecat de langa ea,lasand-o sa aiba sanse de copil eventual cu altcineva...M-a pus pe ganduri acest lucru, mai ales ca si eu tabarasem putin pe el sa faca si sa faca analiza.Cand am ajuns cu analiza la laborator,i-am spus doctoritei prin ce am trecut iar ea a spus ca nu trebuie sa tabaram cu gura pe ei ca trebuie sa-i luam usor,ca si fata ei a avut astfel de probleme si se intampla de multe ori...Sa nu tabaram pe ei...,ca este o mare problema pentru ei din punc de vedere psihologic..,etc.,parca pentru noi nu e...
Si cu inseminarea o sa fac eu intr-un fel,ma apuc sa strang bani...,sa nu mai gaseasca motiv,o sa urmaresc ziua...,sa vorbesc cu medicul si am sa-l surprind cu "borcanelul"intr-o dimineata,sa-l iau fara sa se mai gandeasca sa aiba timp de a ma amana...Poate reusesc.Stiu ca sansele sant mici, dar macar sant...Daca nu o sa-i spun ca daca gasesc pe cineva sa-mi dea proba?Ca doar ma duc doar eu cu borcanelul..,vreau sa-i bag cuiul daca nu ma intelege.Numai daca este cazul...Nici eu nu mai pot sa astept,la ultima monitorizare dr.,a descoperit ca incep sa se formeze fibroame...
Pupici
Mary
noela_carmen spune:
diana,
iubita mea, stiu ca nu mai ai rabdare!!!
vestile sunt tare bune, atat vreme cat "refacerea" este buna. mai ai un pic de rabdare.
nu stiu de ce unii medici, vor pauza 1 an, dar ma gandesc ca el te-a operat, si stie mai bine ce a facut acolo.
daca ar fi sa ma intrebi ce as face eu in locul tau... as astepta macar 6 luni, deja 2 au trecut, nu as risca atat de tare.
ai asteptat atata vreme, ce mai conteaza inca 4 luni!!!
nu face greseala sa intri in aceeasi diperare ca si mine, pentru ca situatiile noastre nu se compara.stiu ca esti satula sa ti se tot spuna ca esti tanara si ai timp, dar asta este adevarul...eu chiar nu prea mai am timp.
fa tratamentul naturist ca sa nu mai apara altele.
si sa cauti la o farmacie homeopata,"arnica montana 15 CH" ,e pentru oricefel de traume,si mie mi-a dat pentru histeroscopia pe care am facut-o.si mi-a mai dat si "tuya occidentalis 200CH" care printre altele ,se da tipurilor de structuri care fac polipi uterini.nu te speria ca nu-s medicamente, in cel mai rau caz, nu au nici un efect!
ieri am vorbit cu o doamna care nu mai avea ovulatie de vreo 10 ani, si care a luat miloane de preparate hormonale pentru stimulare si alte alea si tot nik. dupa 5 luni de Klomaktoplant a reusit sa obtina prima ovulatie din acesti ani, de s-a crucit si medicul ei! a reusit sa o regeleze hormonal foarte bine!
eu trebuie sa iau 12 cutii , abia sunt la a 4-a...
alta doamna, mi-a zis ca i-a scazut fibromul mic ce-i drept, de la 3cm la 1.5cm.
ma rog, fiecare suntem un caz in parte, asta nu inseamna ca toate vom avea aceleasi rezultate, dar merita incercat!!!
mai vorbim...
ti pup
maryd
ma straduiesc sa iau lucrurile asa cum sunt, si sa accept starea creata de Dumnezeu,pentru ca El stie mai bine ca noi, si cu siguranta daca voi sti sa-mi conduc corabia asa cum trebuie voi iesi pana la urma la mal...
deocamadata, incerc ca sparg gheata care se tot ingrosa...
un picut zic eu ca am reusit s-o fisurez.
e o persoana introverita cu care e tare greu sa negociezi un dialog...
am reusit sa "aflu" ca de fapt ii e teama ca in starea de depresie si stres in care este rezultatul nu va fi unul bun, si-i mai este teama ca laboratorul nu e bun...aici in galati nu avem prea multe obtiuni...
vom vedea...vorba ta, nu vreau sa-l presez, ca n-as obtine nimic...si pentru a nu stiu cata oara, am inteles, ca Dumnezeu nu a ales intamplator femeia ca sa "nasca prunci"
tu il cunosti cel mai bine pe sotul tau, insa , la al meu de exemplu,nu merge cu bagatul "cuiului"...si as risca sa-l intorc impotriva mea.
varianta cu nasii, soacra, mi se par bune si de bun simt...e altceva cind mai primeste si din "afara", nu doar de la tine.subconstientul isi va face treaba, numai ca trebuie sa mai ai un pic de rabdare, si diplomatie!!! iar astea sunt atuuri ale unei femei inteligente, daca vei sti sa le folosesti vei reusi cu siguranta.
te pup dulce, si ma bucur ca ai venit sa ne spui ce mai faci...te atept mai des!
arinna spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rennitza/album?.dir=19fare2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Fetelor, eu am avut musafiri in weekend...am cam obosit...va trimit niste imagini din zona sa va mai recreati putin, ca alte noutati n-am...
Kim,, sa ne mai dai vesti despre tine pana te intorci...
Va pup si va doresc mult succes... Urmaresc mereu ce scrieti...
........................
Knowledge is power!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didi-edi/didi-edi.jpg)
didi-edi spune:
Noela , nu stiu exact cate rabdare voi putea avea.In primul rand pt ca una dintre caracteristicile mele e curiozitatea iesita din comun.Si atata timp cat nu stiu exact daca asta era singura problema.......Plus ca trebuie sa mai vorbesc si cu sotul meu sa vedem el ce parere are(desi ii promisesem ca nu-i mai spun nimic din motivele clasice deja:eu nu stiu, nu cunosc, fa cum crezi tu ca e mai bine).Pe de alta parte, voi incerca naturistele.Rau nu au cum sa faca asa ca.... de ce nu?Plus ca azi, cautand de zor un cabinet unde se face acupunctura(pe care bineinteles ca in aceasta metropola uriasa nu la-m gasit inca), am descoperit un cabinet de reflexoterapie, masaj terapeutic si plante.Vreau sa le fac o vizita in zilele ce urmeaza sa vedem ce parere au si daca ma pot ajuta cu ceva.teoretic, ar trebui sa gasesc acolo oarece persoane specilizate, dar cine stie....
Intre timp continuam cu sportul(batem amandoi campii pe biciclete)si cu dieta(doar eu, ca ne trebuiesc totusi si aragazul si frigiderul la ceva, nu doar ca suporturi de flori).
Poopici la toate fetele
noela_carmen spune:
diana
nici pe mine,recunosc ca rabdarea nu e o calitate care sa ma reprezinte, si totusi nu ai de ales!
sfatul meu...bucura-te de aceasta perioada , cat inca mai ai timp, pentru ca eu stiu sigur ca vei face nu un bebe ci cel putin 2, asa ca , fa acum lucrurile pe care ti le doresti cel mai mult, pentru ca dupa ce vor venii bebei, ai sa le faci mai greu.
astazi ma duc sa-mi scot rezultatul de la laborator...si-mi tzatzaie inima de nu va pot descrie!
azi fac o saptamana de la histeroscopia aia si eu tot mai am spotinguri mici rozii.
daca am avut vreo sansa luna asta,cred ca am ratat-o
intre timp ma pregatesc pentru ziua sutzului, i-am cautat un cadou de am innebunit,si ca sa ma razbun , i-am luat mai multe!
am tot incercat sa clocesc o petrecere surpriza, dar nu am sanse, sutzu vrea sa plecam fro 2 zile "just us", m-a dat complet peste cap.cred ca am sa clocesc una la intoarcere!
pup tati fetili
noela_carmen spune:
arinna
in primul rand,ma bucur ca esti bine!
in a doilea rand, m-am uitat pe pozele acelea pana am ametit!
tare frumoase sunt!
mi-am facut si wall paper. nu doar unul, in fiecare zi, functie de dispozitie, imi aleg unul!!!