In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 6
iriale spune:
Cri si Nico, va multumesc pentru sfaturi, eu l-am luat de bun pe cel dintai asa ca tocmai m-am intors de la farmacie cu Polase. Va voi spune daca da rezultate sau nu.
Este ingrozitor de cald... bine ca la Nico vine toamna...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
cicina spune:
Iri stai linistita ca o sa coboare si peste voi in cateva zile frigul de pe aici, brrrr
Mai sa fie, dar numai pe aici sat tzintzarii tigri? Nu sant asa mari dar sant negru-alb (eu ii numesc si juventini)si de aia am in gradina si o gramada de gushteri, de calcam pe ei cand dogorea soarele ala de acum cateva zile.
Si Buc. e inconjurat de ape si primaria stropeste, numai ca astia de aici sant recunoscuti ca "zgarie branza" si "buni soferi" (pai daca stau toata ziua in gondola, masinile le folosesc in vacanta)
Crini, toti acasa m-au innebunit cu Spirulina. Dar nu-ti face pofte de mancare? Eu am si fara.
cicina
crini spune:
Exact cum spui, Cici, pofta de mancare oricum o am, nu-i nevoie sa mi-o dea Spirulina. Si cred ca daca o iei corect nu-ti produce dereglari. Trebuie luata cu o jumatate de ora inainte de masa. Eu o iau dimineata, in drum spre servici si cand ajung beau cafeaua si mananc o briosa.
Iri, mergeti la mare in we?
enn spune:
la apel!
Piersicuta face bine, dar baietii au avut mici probleme cu virusii ieri-alaltaieri. Acum sunt mai bine, e placut si caldut afara, asa ca mergem īn curīnd īn parc.
Week-end placut tuturor!
E.
PS. Morcoveata e tare īncīntat de surioara. O mīngīie pe cap, o pupa, īi da degetelul sa-l apuce, īi duce jucarii, poze cu ea (ca lui īi place sa se uite la poze cu el īnsusi) si la cresa i-a scris si o scrisoare. Mama lui Victor ne-a prezis ca va fi un frate la fel de devotat ca fratele ei mai mare, care nu facea altceva decīt s-o plimbe pe ea toata ziua cu masina, dupa ce-si facuse carnetul.
Apropo de Ale sportivul, al nostru nu are planuri īn legatura cu wrestlingul, merge mai mult pe directia graffitti artist: joi i-au surprins educatoarele pe el si pe amicul Marius cum īnfrumusetau cladirea cresei cu cariocile
GabrielaG spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog ce inseamna "spugna sfuso"...e vorba de un nas de clovn, banuiesc eu ca spugna e burete, dar "sfuso" si "naso spugna in busta con cavalotto"|
Multumesc mult,
Gabriela si baietii
crista-s spune:
Neata ...
E o racoare aici .. am uitat fereastra deschisa la studio si m-am congelat toata noaptea, am fost asa de obosita ( nu stiu de ce ca doar n-am carat pietre de moara) ca nu m-a dus capul ca in camera asta venea frigul..Ieri seara a plouat cu tunete si fulgere, ploaie de vara cu miros de pamint reavan insa destul de rece. Ziceau la meteo ca toata saptamina o sa fie asa racoare .. eu ma bucur insa asta pt ca mi-am terminat vacanta .. sper sa fie asa numai aici si pe malul marii sa fie cald si frumos .
Gabriela sfuso inseamna ... topit, varsat ... probabil ca asa se numeste plasticul ala din care e facut nasul . Cred ca e acelasi cu genul ala de cauciuc moale care pare ca ar ava alveole de aer in el insa e si elastic in acelasi timp .. gen sferele alea antistress pe care sa le strivesti in pumn !?! Sau mingiutele pt copilasi foarte mici. de isi pot da si in cap cu ele fara sa isi faca rau.. dupa parerea mea asta e "buretele topit" ...A cavaloto inseamna calare, probabil ca se refera la modul de prindere pe nas... poate sta ca ochelarii ( care stau "calare" pe seaua nasului .. ). Dar sa vedem ce zic fetele care au copilasi poate stiu ele mai bine ce si cum cu nasul asta de clovn.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Buna dimineata...
Nici ca se putea cantec mai potrivit mai devreme in masina, cand ascultam "Summer Rain" (Alphaville)... a plouat atat de tare, eu nu imi amintesc o ploaie asa...cu clabuci si baltoace adanci cat Marea Neagra ...mergeam incet-incet si mi se parea o atmosfera de vis. Dupa ce am parcat, am asteptat in masina sa se mai potoleasca, cine avea curajul sa o ia printr-o asemenea ploaie, doar cu umbrela... Acum a incetat si a iesit soarele.
O zi buna la mari si mici.
P.S. Nico, sa nu crezi ca nu am vazut invitatia ta pt subiectul cu scriitorii...dar ma simt oarecum pe dinafara, caci au trecut ani buni de cand am abandonat asemenea lecturi. Si parca tot ce scrie Enn as scrie si eu, deci m-as repeta. Multe din numele trecute de voi pe lista eu nu le stiu, iar cei pe care i-am citit sunt deja trecuti acolo. In ultimii ani am imbratisat alte genuri.
Ultima saptamana de servici, inainte de concediu.
Editez: de ce alte subiecte au stelute si al nostru nu???
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crini spune:
Iri, subiectul cred ca trebuie sa ni-l votam noi. Am sa incerc eu.
Gabriela, sfuso cred ca vrea sa spuna ca se poate detasa. Cavalotto nu prea are sens in contextul prezentat, n-ai putea scrie mai mult?
La noi ploaie! Ue, nu-mi place, deja ma invelesc noaptea.
crini spune:
Da, Iri, asa e, am votat si avem 5 stelute si 1 vot. Ai un buton cu evalueaza si trebuie sa alegi cum consideri subiectul.
crista-s spune:
Asta cu votul .. e cam aiurea .. eu zic ca noi e normal sa il votam si sa ne placa ca doar d.aia ne intilnim aici.. important era sa il voteze altii daca le place, gasesc informatii interesante.. d.aia dupa parerea mea subiectelor ca al nostru sau cel de la grupuri de prieteni nu prea ii vad rostul de a fii "instelat" . Da .. unul care iti povesteste, te sfatuieste despre ceva ( ex. locuri de vacanta .. ca tot suntem in tema)...
E racoare tare azi la noi, si parca se tot racoreste .. eu umblu imbracata, incaltata .. si nu prea imi sta in obicei . Afara e o lumina ciudata .. cerul este de un albastru cum n.am mai vazut si parca si iarba e mai verde .. ma gindesc ca poate pe la irlandezi si scotieni iarba pare mai verde tocmai din cauza luminii ..Am iesit afara si parca eram in "zona crepusculara" ma asteptam sa ma trezesc din somn de fapt.. nu stiu iti da impresia ca timpul s-a oprit in loc.. nu e nici tzipenie de om pe strada ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."