In Italia (16)
Raspunsuri - Pagina 2
Gumman spune:
Buna ziua sau Hej cum se spune pe aici.
Sunt un membru nou noutz. Tocmai am venit din vacanta din Romania si as vrea sa multumesc membrilor Forum care mi.au recomandat un hotel foarte reusit in Baile Felix. Prietena mea (membru vechi in ale Forumului) a pus o intrebare despre un hotel bun in Baile Felix si asa am primit eu cateva adrese de web de la hoteluri din Romania.
Multumeste frumos pentru recomandari
de la servici
crista-s spune:
Gumman bine ai sosit ..
Fetelor ea e "pretena" mea suedeza.. asa ca vom mari rindul vorbaretelor .. si vom afla in direct pe ecrane si nu din gura mea ( dehhhhh gura sparta cum sunt ) vremea si pe acolo pe unde s-a pus harta in cui .. pe la tara lu' Mos Craciun sau in fine prin zona ( ca eu nu prea stiu unde locuieste mosu' asta care nu a fost prea darnic cu mine in ultimii ani ).
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Gumman spune:
Bine v.am gasit!
....cum se pun smiles astia...offf...ca nu prea le dau aici din butoane cu spor...
Vremea aici este OK. In jur de 25-26. Super. Au fost niste calduri ingrozitoare....da, da...chiar asa...pana si in Suedia a fost cald anul asta.
Dar acum este numai bine pentru o plaja fara sa te arda, apa marii este ceai....
bb_alinus spune:
Dragelor,
Ia sa imi bag si eu nasul rapidulet sa va salut!
Cristinico, mey ce poze superbe... mai ca imi facea rau sa ma uit la ele!
Prietena de Cristinica, Gumman bine ai venit! Asa vrei sa iti zicem, Gumman? Sau ai vreun alt diminutiv?
Uf fetelor, aici e o zi atat de gri ca nici nu imi imaginam ca se poate asa ceva in luna august! Bate vantul, ploua si e un cer negru ce zici ca sta sa iti cada in cap...si doar 17 grade Gata cu vara ...
Ai mei parinti sunt in Budapesta asteapta sa se deschida check in-ul...sper sa nu aibe probleme si mai ales sper ca avionul sa poata ateriza aici in Amsterdam ca e vai si amar cu vantul asta!
Va pup si mai intru cand mai am timp!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Gumman spune:
Multumesc frumos de urari ...bine v.am gasit...
Sper ca parintii sa ajunga cu bine la Amsterdam...mult noroc si sa va bucurati unii de altii...
inseamna pe suedeza batranica....hahahahaha...
Puteti sa imi spuneti cum vreti. Pe mine ma cheama Mihaela. Cris imi zice Mi....printre altele....hahahahaha
Acum ma duc si eu acasa....am fost la servici...o zi luuuuuunnnngggaaaaaa....
Va doresc o seara placuta tuturor si le mai zicem si pe maine.
//
Carmi spune:
...de printre bagaje ma itzesc si eu sa-i scriu un mesaj lui Crini, si anume: intra pe site-ul asta http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir= , la user scrii ´digibook´ si la parola ´cartionline´ , descarci de-acolo o gramada de chestii misto. Eu iti recomand Mircea Cartarescu, mie-mi place mult.
Enn, si eu tot cu ´filo´, la Bucuresti ai facut? Dar, cu siguranta, esti mult mai mica..
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Bine ai venit, Mihaela !
Ce nick haios
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Inteleg ca sant batrana dar daca ma iei cu dumneavoastra...ma superi si-ti mai trimit o poza.
http://www.dropshots.com/cicina
cicina
iriale spune:
Mihaela, bine ai venit...
Nico, heheee...lunga lista aceea, subscriu pentru titlurile sugerite de Enn
Cici, imi plac pozele tale, esti mare sportiva, o intrebare: tablourile sunt pictate de tine?
Cri, fix ieri cand am incercat sa iti trimit fotografiile despre care iti vorbisem, se blocase serverul de la tiscali ...asa ca mail-urile au ramas acolo in asteptare. Incerc azi, cand ajung acasa, cu siguranta or fi rezolvat problema.
Alina, ce mai face missa?
Carmi, dar al tau nazdravan?
Cu somnul pe care il am, probabil ca am uitat pe careva...
Va urez o zi buna.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.