In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neata feteleeee...

la noi ieri dupa masa parca era septembrie.. octombrie .. racoreala mare si ploaie care cadea "fix perpendicular din cer". Trebuia sa ma gindesc ca nu batea un fir de vint .. asa ca dupa ce s-a terminat ploaia asta racoroasa iar s-a pus pe cald, fara soare dar tot intrau valuri de caldura de afara prin geamul deschis. Mare porcarie!

Cicina, hai mai ca dvs era scris asa intr-o parte ca mi-a fost lene sa pun ghilimele .Esti super sportiva !!! Stii ce ma mir , ca te-ai aruncat cu parasuta aia ( e de pe deal in acelasi fel ca si cum te.ai arunca cu deltaplanul???) si nu te lasa sa te scufunzi unde la inceput mergi cu instructorul de mina , inafara ca iti pocnesc urechile ca in avion si ca nu tb sa te lasi jos brusc ( ca mine anul trecut 10 m intr.o secunda si inapoi in uramtoarea de era sa mor.. ) , poti sa si vomiti daca iti e rau in erogator si tot respiri linistita .. deci dc respecti niste reguli esti mult mai in siguranta decit cu parasuta .. zic eu .. ia sa lupti la anul si sa te duci ca sunt "scoli sub" peste tot si iti dau ei aparatura , costum.. macar iti satisfaci curiozitatea ( hop ca eu acu' ca s-a terminat vacanta sunt iar curajoasa ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Iri .. ia sa iti activezi PM-UL ca nu poate omu' sa iti trimita mesaj . Deci am primit un mail cel care avea titlul "2".. asa ca vezi tu ce mai lispseste si daca lipseste ceva ..ca poate e tot !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, in mail-ul 2 erau 3 poze? Apoi mai este mail-ul nr. 1 cu alte 3 poze, se vede ca ala s-a blocat. Ma duc sa activez pm-ul. (In realitate ar trebui sa ma apuc de treaba dar nu am cheeeeeef)

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

asa era.. lipseste mailul 1. si cu PM-UL vezi ca nu ai SEMNUL ALA ROSU pe bara de sus ( cum am eu.. deci nu iti pot scrie decit probabil dc tu imi scrii si eu dau replay ... asa am facut acuma .. ai primit pm?? ).. intra la intrebari, FAQ .. pe la capitlul ala si intreaba sau scrie PM la admin ca e ceva in neregula daca tu poti scrie pm-uri dar noi nu iti putem scrie tie .. ma gindesc si eu cu mintisoara mea adormita la ora asta a diminetii

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Daca faci refresh pe pagina, vei vedea si PM-ul meu rosu... era activata funtiunea in sine, era insa dezactivata vizualizarea cu rosu, am rezolvat de la optiuni.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

n-a fost nevoie de refresh ca mi-a cazut netu' si s-a refreshat singur ...

acuma sa vezi ce de "bombardez" de pm-uri

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata sau..mai bine zis...hapciu !
...noi suntem toti trei raciti, e un concert de stranuturi la noi in casa, care mai de care mai mucos. S-a stricat vremea aici, sunt 12 grade, ploua, e frig...pana maine, cand aterizam in Sicilia. Apoi o sa ma plang de cald.
Iri, tu nu pleci in concediu? Mititelul tau ce face?
Hai ca incerc sa intru mai pe seara, daca nu, va pup pe toate, ca-mi sunteti tare dragi, ne ´auzim´pe 28 august.
Pup cea mai draguta gasca,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mihaela, mie nu prea-mi place batranica, asa ca o sa-ti spun pe nume, sper sa nu te ofensezi.
Iri, si tu ai, ca baza, tot formatie umanista. Te astept la subiectul de la arte sa faci propuneri. Hai, ca vreau sa ma culturalizez si nu stiu cu ce.
Carmi, esti o draguta, multumesc mult de tot. Nenea ala de care zici tu, ce scrie, e vreun critic, filozof ceva? Nu de alta dar eu n-am citit nimic de el. Cam ce imi recomanzi?
Cri, ce-mi place ca tu ne-aduci prieteni de peste tot! Cand ai avut timp sa legi atata? Ca eu o prietena din generala, una din facultate si cam atat.
Cici, ti-am vazut si eu pozele. Culmea e ca zilele trecute chiar vorbeam cu un coleg care vrea sa sara cu parasuta aia. I-am zis sa ma informeze si pe mine ca sa-i cumpar un zbor la sot. Sotul meu viseaza sa piloteze un avion si eu ma gandeam ca e tot ceva asemanator. Da de unde! Nu-ti spun ce s-a suparat cand a auzit, ca ce, vreau sa scap de el, ca el are familie de intretinut, nu se risca intr-o panza de-aia. Sa mai incerci sa indeplinesti dorintele cuiva!

Mergi la inceput

Vai mai Nico dar tu n.ai vazut ce vorba lunga si gura sparta sunt eu.. E normal sa leg usor, insa tb sa imi placa persoana de la inceput ca dc nu a fost "dragoste la prima vedere" e cam greu sa leg asa in timp... Din punctul asta de vedere cred ca sunt diferita fata de F. pe care tb sa il cuceresti in timp si sa nu-i dezamagesti asteptarile ca te cam sterge de pe lista de "preferiti".

Carmi drum bun si vacanta placuta si sa te gindesti si la noi cind te plimbi prin Sicilia .. ca tare e frumos...Lasa ca va trece raceala la caldurile alea + aerosoli .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Iri, tablourile sant pictate de al meu ca bradul, astea sant cateva (ceea ce mai am in casa) dar are intr-adevar talent si eu il incurajez mereu, dar nu picteaza dacat iarna cand e constrans sa stea in casa (nu haihui in munti cu motorul).
V-am pacalit ca nu m-am dat cu parapanta, dar si asta e un lucru pe care vreu sa-l fac si sa sar cu parashuta din avion. Aici la Bassano del Grappa sant multi care fac parapanta chiar incepatori zboara cu instructorul.
Singura chestie , am zburat de pe loc cu parapanta trasa de barca cu motor la mare. Adrenalina, fetelor, e super.
Am fost acolo unde se arunca cu elasticul de pe pod intr-o vale imensa, dar cand am vazut ca raul e ceva mai maricel ca un parau, m-am lasat pagubasa. De fapt, n-am avut curajul, se pare ca-mbatranesc si ma lasa spiritul de aventura. Dar in Africa tot vreau sa ma duc cu Lu.
Crini de pilotat, chiar ca e altceva, stiu eu un loc unde poti zbura cu elicopterul de doua locuri (tu si instructorul) daca te intereseaza, e relativ aproape de voi.

cicina

Mergi la inceput