In Italia (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Gabi......ce mult ma bucur ca ni te-ai alaturat... si ce ma distreaza fraza de la semnatura ta .
O precizare: "am fost colege de facultate si cele mai bune prietene" ziceai... vreau sa cred ca SUNTEM in continuare cele mai bune prietene, chiar daca fizic departe una de alta si chiar daca de multe ori trece ceva vreme fara sa vorbim (din vina mea ).

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Gabriela, bine ai venit!
Am copt si noi vinete aseara, cred ca pe toate care au citit subiectul le-a pocnit pofta. Si ca si cum nu era destul, vine azi Cri sa-mi povesteasca de covrigi si merdenele. Pai tu sti ca eu cum ajung in tara ma opresc la prima patiserie sa cumpar tot ce se poate cu branza? Merdenele, dobrogene, pateuri, pascute si strudele. Ca se uita alea la mine ca la o ciudatenie cand le insir tot ce au pe lista.
Si dupa aceea fug la cofetarie unde servesc o prajitura cu frisca (savarina, cataif) si una cu ciocolata (mascota, trufa, hamburg).
Uite imi ploua in gura numai cand povestesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Irina,

asa e, suntem in continuare cele mai bune prietene, chiar daca fizic, suntem departe. Of, of.. uite ca ma apuca si plansul....

Crini, Crista-s, multumesc pentru urari. Pentru "prima pagina" - sunt nascuta pe 12 ianuarie 1971 si am o puiuta pe nume Mara nascuta pe 7 apilie 2004.

Si eu am mancat salata de vinete ieri... si azi la pranz o sa mananc paste!! Ca doar suntem In Italia!!

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si eu mai Nico .. d.aia am zis ca muream cu ochii in tv.. offff Ai vazut ce "pe faza "eram ca am recunoscut si "locul faptei" ..mai aveam putin si va spuneam si numele vinzatoarei ...
De la cofetaria romaneasca as minca numai amandine 24 din 24. Astea sunt preferatele mele ...

La mine sunt niste nori negrii pe cer ... vine iar vijelia . Asa ca azi voi gati la cuptor ca imi permite "timpul probabil" . Cred ca arunc si eu o vinata in cuptor odata cu mincarea ( mere umplute .. cu carne sic!)

Gabi mersi pt informatii , data nasterii o gasisem si eu de la lista capricoarnelor ( cred ca sunt nepoata lu' Poirot)...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Deci ieri si azi, zile dedicate salatei de vinete!

Amandine, savarine, strudele...va interzic sa mai pomeniti de asa ceva, vreti sa ma aveti pe constiinta????

Scuzati: ce sunt merdenelele?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

e.. dar ce crezi ca noi le mincam ?? ne hranim doar cu amintiri ca si tine

merdenele ( cu brinza in general): placinta aia cu brinza sarata si in foi subtiri ca alea grecesti , care are forma dreptunghiulara - ca de plic.. se inveleste brinza impaturind foaia de mai multe ori ..merg "ca focu' " cu o bere rece

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Irina,

merdenelele sunt pateurile alea patrate cu branza sarata..... si sunt asaaaa de bune...

Cu rusine recunosc ca orice inseamna foietaj (pateuri, placinte, trigoane, merdenele...) sunt preferatele mele si taare greu ma abtin de la ele.

Mi-e deja foame...

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Oh, voi tot la capitolul bunataturi ati ramas
Crini, si eu ca si tine: cum ajung īn Ro, as mīnca non-stop. Dar la fel mi se īntīmpla si cīnd plec īn concediu- jumatate din timp mi-l petrec prin cofetarii. Īn 3 saptamīni petrecute īn Turcia am pus pe mine 5 kg, randament pe care nu l-am depasit nici la sarcina1, nici la sarcina2.

Cici, Carmi- vacanta placuta si īnsorita!

Gabriela, bine ai venit!

Eu m-am mobilizat ieri si mi-am scos copila īn lume, la plimbare īmpreuna c-o mamica cunoscuta aici si scumpilica ei mica.

Va doresc tuturor o zi frumoasa!
E.

Mergi la inceput

'Neatza ...

Enn piersicuta a iesit deja in lume ... profitati cit puteti de vremea asta mai potolita ( presupun ca nu s-au intorsc caldurile alea mari nici la voi inca ) ..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buna dimineata de la München !

Aici e toamna,un friiiig,azi numai 17 grade la prinz .Tre'sa fiu totusi fericita ca anu' asta am avut aproape 2 luni de vara .Nu cred ca se mai intorc caldurile...

Iri ,pe fiica-mea o cheama Marie-Evelyn,e "berbecut" de 02.04.02.Sa stii ca si ea e nazdravana,are de 3X energia mea si daca are partener de joaca,imi da liniste sa-mi beau cafeaua .

Enn ,la voi e mai caldut?La noi e liber in 15 august si am fi vrut sa mergem la un Bauernhof de simbata pina marti dar vremea ne-a dat planurile peste cap,ramine frig si ploua.Cred ca pe luni mergem la Legoland,de un an ii promitem copilului si se pare ca acum e momentul .Unde in Turcia ati fost?

Gabrielama ,bine ai venit!

Cristina ,ai cumva vreo reteta de amandina?Mama mia,mi s-a facut pofta!Azi vreau sa fac prajitura aia vestita "la bucatarie","Brownies Capuccino"...tu ai facut-o?

Alina

Mergi la inceput