de ce insala barbatii?
Raspunsuri - Pagina 3
andora spune:
Ymcar, care e adevarul in opinia ta? Mie-mi convine sa-l aud...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
adusca spune:
quote:
conform sondajelor unul din sase barbati implicati intr-o relatie stabila isi insala partenera!!
atat de putini??
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
sinzi_ana spune:
Pentru ca au cu cine
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
daniela_b spune:
pentru ca e scris in codul nostru genetic si "secret" mai ceva decit a lu' davinci, ca motivul principal pentru care ne-am nascut este sa perpetuam specia.
Civilizatia si tot ce a venit cu ea s-a tinut "batz" sa scrie alt cod si de aici vine confuzia.
Printre altele, se crede ca oamenii sint ce sint datorita unor conditii nefaste ce a dus la dezvoltarea imperioasa a creativitatii fara de care am fi sfirsit ca australopitecus afarensis.
Combinati cele doua idei: perpetuarea speciei si creativitatea si veti descoperi felul in care s-a gindit homo sapiens ca ar putea supravietui cu o singura partenera..., ceea ce a si facut.
Si oricit de greu v-ar veni sa credeti...aceasta este o teorie creationista.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ocebine spune:
Barbatii insheala pentru ca pot, femeile in schimb gasesc o multime de ratzionalizari pentru fapta comisa - ba s-au indragostit, ba erau plictisite, ba sotzii nu-si faceau datoria si uite asa nu se cheama inshelat ci nefericire sau love story.
Barbatzi e porci iar femeile sint guilty with an explanation
Se insheala in aceeasi masura si de-o parte si de alta...tehnica in schimb difera depinzind de gradul de detashare pe care il manifesta respectiva persoana.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
ymcar spune:
quote:
Originally posted by andora
Ymcar, care e adevarul in opinia ta? Mie-mi convine sa-l aud...www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73670
Are al naibii de multa dreptate, chiar daca subiectul a degenerat in urma intrebarilor puse intr-o anumita directie si apoi a fost rebotezat ca nuca in perete si s-a ales praful. Pacat ca nu a apucat sa spuna mai multe....
Culmea este ca am mai intalnit psihologi care spuneau practic acelasi lucru! Asa ca nu e nici tampita nici sarlatana.
My life stinks
Jocelyn spune:
Sunt psihologi si psihologi... iar daca tu crezi in poligamie sau open marriage nu cred ca te opreste nimeni sa traiesti astfel.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by ymcar
Ce simplu ar fi daca ar exisa un raspuns atat de simplu! Cineva a explicat mai demult destul de bine... dar a fost alungata cu pietre. Adevarul nu convine uneori. Explicatiile stupide, dar confortabile sunt muuult mai bune!
My life stinks
Este o mare diferenta intre inshelat si open marriage. Daca 2 persoane de bun acord la inceputul relatziei stabilesc ca vor avea legaturi (emotionale sau sexuale) cu o varietate de parteneri e una.
Dar sa te casatoresti (sau sa convietuiesti) sub ideea ca cei 2 parteneri sint exculsivi unul altuia si unul dintre ei insheala pe usa din dos nu mai tine de nimic decit de lashitate si lipsa de respect.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
sinzi_ana spune:
Io in studiu asta nu inteleg ceva...
Pai cu cine inseala aia 1 din 6 barbati??? Nu cu o femeie??? Si femeia aia cu care "pacatuiesc" nu inseala si ea?? Chiar daca nu sotul, amantul...pe ea tot se inseala...
Doar daca nu sunt prea multi gay...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
daniela_b spune:
Acu' serios...poate sa afirme cineva ca are aceeasi minte acum ca atunci cind s-a casatorit?
Exceptind situatia in care te-ai casatorit de curind...
Casatoria este o instutitie ce reglementeaza niste lucruri insa nu este o ingradire a sensului tau de om.
Este o manifestare plina de frumusete ce merita tot respectul, este felul in care barbatul isi alege femeia cu care vrea la acel moment sa isi intemeieze o familie.
Chiar as vrea sa va intreb ( dar nu pentru ca as fi pentru poligamie sau open-marriage, eu sint pentru libertatea omului si atit) ce este gresit in a-ti dori sa intemeiezi mai multe familii, sa faci mai multi copii, cu mai multe femei/barbati? Concret, ce este gresit si caror legi universale si naturale contravine asta?
Nu discut bineinteles de casatorii cu acte ca aici mi-e clara ilegalitatea.
Si chiar m-as bucura sa gasesc niste informatii in scrieri vechi ( cunoscatorii Bibliei si altor testamente, manuscrise, m-ar putea ajuta aici..) sa ma lumineze.
Sa-mi arate "negru pe alb" ca sa pot si eu sa fiu linistita ca pot deosebi viata de pacat.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii