Pilates

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Faceam si eu inainte de a ma muta pe Yoga. Si nu va ganditi la Bivolaru...

Ce tare esti Gugu M-ai facut sa rad

Fetelor, de unde de pe net v-ati luat? C-ash vrea si eu.. desi sunt cam slabanoaga. Dar parca n-ar strica ceva muschi.Poate imi va ridica si apetitul de mancare. Ca eu nu fac miscare aproape deloc.

pe toate si spor la treaba !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Crini eu le-am copiat de la o prietena. Dar ma gandesc ca se pot comanda si pe net.

Daca tot vreti haideti si la subiectul "dieta si sport". Suntem acolo cateva obsedate rau de miscare. Cele care au probleme cu motivatia... Poate reusim sa va ajutam. Buna ideea de un club care sa includa cele doua subiecte.

Androix merci mult de raspuns. Din pacate azi nu am prea avut timp sa-ti dau un PM. Oricum noi ne povestim mai des.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu daca se poate comanda in Romania de pe www.amazon.com. E o sursa buna. Eu mai am un dvd - "8 minute workout". E tot o serie de ele. Am doar cel pentru picioare si sint foarte multumita. Mai exista pentru brate, abdomen (asta mi-l trebuie!) si fund.
Eu cred ca astea sint excelente pentru persoanele ca mine, cu lipsa de motivatie. Te gindesti ca opt minute nu e mare lucru. Pe de alta parte ma solicita mai mult decit jumatate de ora de pilates. Eu mai alternez programele astea, sa nu ma plictisesc.
Vedeti ca sint cam nerabdatoare cu workouts astea... Noroc ca e cald pe aici, mai merg la piscina si imi imaginez ca ajuta si asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite ca vorbesc prostii. Am zis ca sint nerabdatoare. Vroiam sa spun fara chef cind e vorba de activitatile astea.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu nu am facut/nu am vazut exercitii Pilates.Am auzit de efectele ei benefice si citind postarile voastre mi-am dat seama ca parerile sunt impartite dar balanta inclina spre propilates.
Stie cineva unde as putea sa vad si eu o "mostra" de astfel de exercitii ca sa imi fac si eu o idee.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Luna, gasesti aici 2 filmulete cu pilates.
http://www.idieta.ro/downloads/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor de unde ati comandat dvd-urile cu execitiile pilates?
Vreau si eu.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Dragele mele, il puteti comanda prin telefon. Intreg pachetul costa 1.5 mil lei.
Am de gand sa-l comand si eu.... sper ca si carticelele legate de tehnici sau de alimentatie sa-mi fie de folos...
Oare exercitiile cuprind toate grupele de muschi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

pe vremuri cind faceam dantzuri mai faceam si pilates, terapeutic pentru sanatatea muschilor.

niciodata nu am slabit un gram cu pilates, nu a fost niciodata gindit in sensul asta. joseph pilates, taticul lui, era dansator profesionist si l-a creat pentru a se reface dupa un accident. multa vreme era o practica cunoscuta numa in cercurile de dansatori. pentru muritorii de rind rezultatele nu sunt spectaculoase, trebuie multa munca si truda, vorba pleonasmului.

avantajele sunt certe si nu numai pe popou dar si pt circulatie, dureri lombare, genunchi, insa nu vin peste noapte.

eu prefer acum callanteics, seamana cu pilates, dar principiile sunt complet opuse, rezultatele merg in acelasi sens.

in timp ce miscarea de baza la pilates este sa-ti lipesti stomacul de coloana vertebrala si sa-ticontractezi perineul de parca te-ai trage de un fermoar, la calanetics toate miscarile corpului sunt coordonate de muschii de la perineu pina la coccis.

si tipa care a inventat metoda asta fusese tot dansatoare si dupa ce a carat un rucsac greu in spate prin lumea intrega nu mai putea de dureri de spate. exercitiile nu sunt chiar simple, dar placute, e un melanj de balet, yoga, streching si arte martiale.

cine mai vrea detalii, promit sa mai trec pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Windsor Pilates sunt si Accelerating ssculpting si advenced body slimming, deci gandite pentru a slabi. Nu ma indoiesc ca informatiile sunt corecte dar Mary Windsor a schimbat mult din tehnica initiala. Chiar ea spune ca facand exercitiile din aceste doua programe in special si cu o dieta sanatoasa dai jos.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput