Pilates

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

advance body slimming
Am gresit o litera, pardon. Oricum ideea e ca pilatele ca multe alte sporturi au fost imbunatatite si adaptate si au evoluat de asa natura incat sa acopere diverse nevoi.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Fie luate ''pe naspa'' de pe net, pe gratis, fie okazii.ro...
http://www.okazii.ro/catalog/1822943/sanatate-frumusete/altele/Curs-aerobic-windsor-pilates-cursuri-separate-DVD.html
Si costa mult mai putin de 1.5mil... Merita incercat. Personal, recomand si Belly Dance daca va place genul. E bun si la alungarea monotoniei din cuplu...

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

stiti unde se mai poate face Pilates in Bucuresti (cu instructor), in afara de Fitgym (nu-mi convine programul) ?

Guguluff, da' Belly Dance ce e ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by teo1970

stiti unde se mai poate face Pilates in Bucuresti (cu instructor), in afara de Fitgym (nu-mi convine programul) ?

Guguluff, da' Belly Dance ce e ?!

Din cate stiam eu, se mai face la World Academy Class (parca asa se numeste), la Marriott.

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by magga

pe vremuri cind faceam dantzuri mai faceam si pilates, terapeutic pentru sanatatea muschilor.

niciodata nu am slabit un gram cu pilates, nu a fost niciodata gindit in sensul asta. joseph pilates, taticul lui, era dansator profesionist si l-a creat pentru a se reface dupa un accident. multa vreme era o practica cunoscuta numa in cercurile de dansatori. pentru muritorii de rind rezultatele nu sunt spectaculoase, trebuie multa munca si truda, vorba pleonasmului.

Eu am slabit 6-7 kilograme facind numai pilates si reducind consumul de zahar sau inlocuindu-l cu miere (nu bagam in mine dulciuri ca sparta dar eram constanta: zilnic cite ceva bun......Acum, mai rarutz )
Pe linga ca am slabit, corpul s-a modelat foarte frumos, asa cum am mai spus. Acum nu trec neobservata pe strada. Toata lumea ma intreaba ce sport practic.

De usor, nu-i usor nici un sport! La inceput transpiri si plingi de ciuda ca nu poti face corespunzator dar cu timpul rezultatele vin. Si ce mare e satisfactia!!

In final cred ca fiecare trebuie sa-si gaseasca metoda preferata prin incercari personale. Corpurile reactioneaza diferit la diversi stimuli. Nu mai cautati reguli generale.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Mergi la inceput