Harmonete

Harmonete | Autor: Wudy

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor,

Nu stiu daca aici pot sa postez si eu intrebarea mea dar incerc, poate ma poate ajuta una din voi cu un raspuns.

Eu iau de un an si jumatate Harmonete (AC) credeti ca trebuie sa fac o pauza? Dauneaza sau nu mai au acelasi efect daca le iau in continuare fara pauza?
Si inca ceva care ma macina si sincer nu am pe cine sa intreb. In saptamana de pauza dupa cele trei in care imi iau pastiluta si pana vin "rushii" pot intretine relatii sexuale fara nici o alta metoda de contraceptie?

Multumesc si o zi racoroasa va doresc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Wody, in acea saptamana esti protejata.
Cat despre pauza, eu zic ca cel mai bine ar treui sa discuti cu medicul ginecolog care ti le-a recomandat.
Din cate stiu eu, e bine sa iei o pauza de la acele anticonceptionale. Dar, atunci ar trebui gasita o alta metoda contraceptiva s.a.m.d. si tot trebuie sa discuti cu un medic.
Ai gija despre tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu se mai recomanda pauza in administrarea anticonceptionalelor pentru ca au evoluat, compozitia s-a schimbat prin micsorarea cantitatii de hormoni. asa ca poti lua fara probleme in continuare. iar efectul ramane acelasi indiferent cat timp le iei. in saptamana de pauza esti protejata, citeste prospectul pentru ca scrie acolo.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc mult de tot.
Am tot citit prospectul dar parca nu scria clar acolo si voiam sa-mi clarific nelamurirea.

Multumesc mult, sunteti dulcici!

Mergi la inceput