FETELE FANTASTICE ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
elas spune:
Buna Vio!te pup si deabia asteptam sa vorbesc cu voi!
Stiu sigur ca nu voi uita!Si mai stiu ca voi sufla si in iaurt...Dar am ales sa ramin linga el si sper sa fie din nou cum a fost!
Cel mai important acum este ca vrea, ca a iesit din starea aceea a indiferentei si ca mai devreme sau mai tirziuo sa redevina ce a fost!
Am ajuns la concluzia ca tot ce nu ne doboara, intr-adevar ne intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Bravo Elas!!!
uite ce am scris eu mai jos....ca tot ce se intampla se intampla intotdeauna cu un motiv,cine stie cu ce motiv s-a intamplat ce vi s-a intampalt voua!
dar e bine cum ai hotarat tu,eu iti respect decizia.....si in fond te si inteleg!!!
te pup
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
elas spune:
Vio stiu ca ma intelegi!Si mai stiu ca am vrut sa dau o sansa acestei familii, nu numai copilului meu!Sper ca viata sa imi arate ca am procedat corect!Si sigur ce ni se intimpla se intimpla cu un motiv, ca noi nu realizam care e acela pe moment..asta e altceva!
Cred in Dzeu si in puterea lui de a ne arata calea!
iliuta spune:
Aelita nu rade.....azi am sunat si mi-au zis ca incep pe 15 septembrie cursurile. Am dat 3 teste( ei le zic examene). Mi s-a zis ca am un profil foarte bun si ca mai mult ca sigur m-au acceptat....cursurile vor tine un an de scoala si constau in 3 luni de teorie si 6 de practica. E un curs de specializare practic, din care eu imi voi scoate tutulatura pentru a putea lucra ca si educatoare. Crede-ma ca nu mai am rabdare. Intre curs si Barcelona....deja simt ca sunt nelinistita, mai bine zis nervoasa. Vreau sa-mi umplu timpul cu ceva ce-mi place pentru ca asteptarea sa nu fie atat de grea...
Am vazut ca nu se vad pozele. Dupa cum am mai zis am facut o mare "branza". Dana, nu ramane decat sa ne mai intalnim( eu la 2 dimineata), pentru a-mi da indicatii.....
Va pupacesc pe toate.
pozepoze[url]http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=goEdit
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
aelita spune:
vio,eu sunt foarte bine.corabiile au fost doar doua zile ...dar nimic serios,doar ca bag eu prea mult lumea in seama si ceea ce face.
fetita e bine,am fost la ecograf si am vazut-o.
Ana,bie ca ai reusit si ca in final a ieit cu bine.Dar nu vreau sa aduni in suflet suparari si nemultumiri,ca asta afecteaza.Daca tot a facut ca tine,ce mai conteaza ca nu a fost din prorpie initiativa!? Bine ca s-a rezolvat.
elas,bine ai revenit,bronazata si fericita!! Ma bucur tare ca incepeti sa uitati norii negri dintre voi.A fost io tampenie,si el a realizat si acum lucrurile se vor schimba,aproape ca vei uita.Sau cel putin nu te va mai durea amintirea,dca el va deveni cum era inainte!
iliuta,si eu abia astept sa incep cursurile si sa ne povestesti cum e! ai ales o meserie minunata ! si sper ca apoi sa gasesti repede un post.
Bafta!
Mai ales ptr Barcelona,iti tin pumnii tare tare!
Dandush spune:
'Neata
Ce facem? Stam la o cafea impreuna?
cate mai suntem acum? Iliuta are nevoie de 3 portii ........
.
Va pup si va doresc o zi buna
*grupul fetelor fantastice *
noi
Ana68 spune:
Salut,
Eu intru pe ultima suta de metri ,ca duminica plecam acasaaaaa....uraaaaaa!!!!
Aelita,pai e asa cum spui tu,dar sa nu uitam ca sunt din os de scorpioni,care iarta si nu uita...si pe deasupra si femeie...si am sa-mi iau rolul de femeie in serios,mai bine mai tarziu decat niciodata si bine ca m-am desteptat la timp si am sa las deoparte orgoliile ranite si am sa-mi vad intersul...pentru viitor.Se pare ca e cea mai buna metoda de abordare a problemeleor mele,asa ca go for it!Ca atare am primit chiar si bani de stat la mare o saptamana,bani pentru distractie si rezolvat probleme...si am reusit sa-l si intristez olecuta...ca o sa ramana singurel acasa.
Las' ca vede el cum e fara noi,pai nu?Cica o sa se apuce de curatenie,zugravit,vopsit tamplarie prin casa cat suntem plecati...Deja se uita la mine cu o moaca de pierdut in spatiu....
hehehehe,ce rea sunt,da' pe bune ca asa ma satisface moaca asta a lui...
ma gadila la sufletel...Saru-mana ca esti alaturi de mine!
Vio....ai primit rezultatul?Cum e?
Elas,bine ai revenit!Se pare ca v-a priit la amandoi vacanta si ca problemele voastre au capatat finalizare.Asta e minunat!Si cum scria si Vio:viata merge inainte...Doamne ajuta numai de bine!
Iliuta,bafta cu cursurile si testele!Sa iasa asa cum iti doresti!
Dandusha....ce-ti mai fac puiutii frumosi?Ati inceput scoala,ceva?
Dragelor,va doresc tot binele din lume si mult noroc!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
BUNA DIMINEATA FELTELOR FANTASTICE SI DRAGE!!
Am primit rezultatul testului si e de grad I adica papanicolau e de grad I....
am vrut sa mai intru si la oncolog,da' stiti si voi cum e in spitalele de stat ca pana la dumnezeu te mananca sfintii....in sensul ca era o asistenta care mi-a spus ca nu se poate acum ca dl.profesor are alte chestii,ca se intalneste cu directorul apoi mai tb. sa intre nu stiu care si nu stiu care ...da sa stau eu acolo ca o sa intru!
asa ca n-am mai stat!
pt. ca mi-a spus cea care mi-a facut testul ca e bine si apoi maine ma intalnesc si cu un unchi de-al meu care e ginecolog,dar nu in tara si cum e venit acum in Bucuresti o sa vorbesc si cu el!!
Ana citesc ce mi-ai scris pe mail si-ti raspund....oricum vacanta frumoasa iti doresc si sa-ti incarci bateriile sa faci fata provocarilor!!
Aelita tu esti sub efectul sarcinii,de-asta esti asa prapastioasa din cand in cand....asa ca te inteleg,dar tb. sa te intelegi si tu ca acum totul pare mai accentuat!!!
ai grija de fetita "noastra" sa nu o mai superi....si sa ne spui si noua numele....
Dana esti bine?
pupici puiutzilor tai!
Iliuta spor la treaba,daca ai nevoie de ajutor ia uite aici
Elas cand o sa avem timp poate ne vedem,ce spui?!
pupici si pt. celelalte fete....
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
elas spune:
Buna dimineata fantasticelor!
Multumesc tuturor care mi-au transmis ginduri bune!Asa e, viata merge mai departe si invatam ceva din fiecare experienta!
Vio, iubita cind vrei a ta sint!
Nu stiu daca am sa pot sa fiu eu cum eram inainte sau daca el va revenii cel de mai demult, dar stiu ca incercam sa mergem mai departe!E f usor sa stai linga cineva cind ii e bine, e mult mai greu sa stai cu cineva cind e greu!Sper sa isi fi luat lectia..si sa fie bine!
Aelita un pupicel pe burticel!Sa iti traiasca fetita!
De Alex mai stiti ceva?
Va pup!
iliuta spune:
Aelita, FELICITARI!!!!!!
Dandush, eu nu beau cafea de obicei...nu-mi face bine. Chiar acum am un ceai verde-n fata si ma chinui cu el.
Ana 68, mai e putin si aflu raspunsul....
Violeta, stai linistita ca ma descurc eu cu treaba. Sunt tare
Va pupacesc si va doresc o zi buna. Eu plec indata la serviciu.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela