FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

acum,Ana, asa m-ar fi apucat filosofia,dar nu am avut timp deloc...scuze!!
in legatura cu ce spuneai tu vineri,sa stii ca te inteleg, insa nu trebuie sa judeci toti preotii dupa cativa,cum de altfel nu tb. sa judeci lumea dupa faptul ca sunt/au fost cateva persoane care te-au dezamagit!
priveste lucurile din cu totul alt unghi,ca nu conteaza ce fac oamenii aceeia,care pana la urma sunt tot oameni,ci ceea ce sunt ei prin faptul ca primesc harul de la Dumnezeu....
in momentul in care sunt in biserica,in casa Domnului,ei nu mai sunt ei, ci sunt slujitorii lui Dumnezeu si nu lor le spui faptele pe care le regreti, ci direct lui Dumnezeu pt. ca doar ei sunt inzestrati cu harul acela .
in plus,Ana trebuie sa ne straduim sa gasim omul acela care se potriveste sufletului nostru............adica duhovnicul care se potriveste sufletului nostru....
acum,uite ca sa vezi ca si eu sunt dezamagita,insa nu renunt,nu vreau sa renunt pt. ca e cineva care se opune categoric ca noi sa nu fim ai lui dumnezeu......
ieri am fost la biserica si am vrut sa ne spovedim,dar erau cred ca in jur de 100 de persoane,era o coada imensa,caldura,agitatie mi s-a facut rau ca niciodata,am iesit afara sa iau aer si evident ca moliftele nu le-am prins,apoi sotul meu care nu s-a clintit de acolo 4 ore cand era sa ajunga in fata ii spune preotul ca sa aiba rabdare(si la ceilalti) ca dupa slujba merg in fata,dar cum la noi trebuia sa vina cineva am fost obligati sa plecam....si numai bine ca persoana aceea nici nu a mai ajuns,noi am asteptat 4 ore degeaba,mie mi-a fost rau,basca ca s-a mai legat si o tzatza de mine ca de ce stau cu spatele la biserica(adica cu la biserica) ca ce am venit sa ma uit la lume si ca mai bine stateam acasa.....si nu stiu de ce se legase de mine ca mai erau si alte persoane care sataeau pe scara,evident cu spatele la biserica,dar cum imi era rau alt loc nu mai gasisiem.....
si cineva din lume spune"nu o lua in seama,e si asta o incercare!"
Ana,eu spun ca daca tu ai credinta in suflet e f. bine,numai inceraca sa nu mai fii asa potrivnica preotilor..........nu judeci un medic doar pt ca unul a omorat un pacient!
la fel si aici,sunt atatia oameniis sfinti,atatia preoti apropiati de oameni si de nevoile lor,tu ai suferit din pricina unor oameni,dar nu-l invinovatii pe Dumnezeu..........ca acesta este efectul de bumerang........in cele din urma ajunge tot la tine.........
te pup mult

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita
[Violeta,sa stii ca invinovatindu-te continuu nu faci decat sa iti faci rau! Ti-ai acceptat greseala,calea eu nu o vad in a te lasa sa suferi pt o vina,ci in a incerca sa o indreoppti ,ceea ce tu faci din plin,ajutand oameni,copii,suflete..Eu cred ca o faci indeajuns.si continua sa o faci. cand te invinovatesti,asta nu e bine! asta duce la boli si suferinta si frustrari si acumulare de energie negativa.fapta e implinita,nu o poti sterge,doar o poti drege prin multe fapte bune.nu prin biciuiri sufletesti !
ca sa evoluezi spiritual,parerea mea e ca nu trebuie sa te mai simti vinovat,doar trebuie sa faci din ce in ce mai mult bine in jur.
(ceea ce tu faci)
cu cat te invinovatesti,cu atat te tii pe loc pe calea evolutiei.elibereaza-ti sufletul!

Aelita,puiule,de unde deduci tu ca eu fac bine in jur?!
acuma,ceea ce fac asa in general,fac ca asa simt nu pt ca as face un bine,adica asa vine din interior,ca sa zic asa ,de la sine.....
si,ai dreptate,nu ma mai consider vinovata de nimic,ca poate daca am facut greseli le-am facut din ignoranta,nu intentionat.....
incerc sa nu ma mai gandesc la trecut,dar sigur ca dupa mine,ceea ce-i spuneam si Anei,conteaza f. mult impacarea cu dumnezeu,adica recunoasterea faptelor astea care au fost rele....si pe care toti le avem mai mult sau mai putin....
ti-am mai spus,eu sunt ortodoxa,dar nu vreau sa fiu doar cu numele vreau sa fiu si cu faptele.....
ai grija de fetita noastra si nu te mai supara ca pun pe tine,norocul tau ca esti cu burtica ca altfel ....
cand ma intorc de la mare vreau sa te vad cea mai vesela aici.....

Mergi la inceput

nanami va doresc insanatosire grabinca!
si iti dau ca sarcina cucurigeala de dimineata.....pana vine Dana!
sa nu mai fii suparat pe mine,ca eu ma dau cocos din cand in cand.....de fapt cred ca sunt pisica .........
Danati-ai dat demisia?!
ne-ai lasat orfani in ultma vreme noroc cu mine cu Ana si aelita ...ca altfel!!!
fetelor,gata se termina si vacanta, pai cat credeti ca dureaza?!
Elas te tot astept.....
Alex te imbratisez si pe tine si pe ingerasul tau iubit
Amura si tu tot in vacanta?
Puf cicina la portita?!
vin si eu prin zona....
Fleurimi e tare dor de tine
Mady ce face puiutzul tau?! papa si doarme,doarme si papa,nu-i asa? tu esti bine?
Stefy, cred ca tu si Dana sunteti in vacanta impreuna si dati de zor cu artificii....
va pup pe toate si pe cele care n-au mai dat pe la noi si sa ne vedem cu bine dupa vacanta.....mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Vio, draga mea, eu sint bine acum, m-am refacut, adik pot sa stau si eu ca omul pe scaun doar ca sint cam nedormita. Puiutul e bine, doarme, maninca, mai si plinge (cred ca are colici).

Pupici pt. toate fantasticele si scuzati-mi absenta, reusesc sa intru mai rar pe forum.

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna dimineata

vio te las pe tine sa strigi cucurigu , ca pe mine ma doare-n gat rau (pana-mi revin)
sunt racita cobza si nu prea am mai intrat , sa scriu, de citit v-am citit

va pup pe toate
o zi buna

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

SALUTI FANTASTICUTELOR,

Vio,draga mea fata buna....saru-mana de urare si iti doresc si tie numai bine si sa ti se implineasca toate dorintele!
Cu Zamfira treaba e mai..."profunda"...ca intai de toate trebuie sa luam credit si,da,ai inteles foarte bine,era vorba de ziua mea de nastere,nu de cea de nume,adicatelea azi...Ca dupa ce comanzi masinuta dureaza cam doua luni pana o aduc in tara...asa ca tot de noiembrie ar fi vorba...Eheeiiii,pana 'oi vedea-o pe Zafira la scara blocului mai trece multa apa pe Dunare...Bine ca ne-am hotarat si Doamne-ajuta sa ni se aprobe creditul.
Apropos de filozofeala:100% de acord cu tine,dar uite asa m-am inversunat eu,sorry! si m-am suparat ca magaru' pe sat.Corect:trebuie sa imi revizuiesc comportamentul si e adevarat ca nu am reusit sa vad copacii din cauza padurii...
Si cu intamplarea asta prin care ati trecut,zau asa...chiar ciudat si cum imi spunea si Aelita,toate pe lumea asta au un rost si asa cum ea m-a sfatuit sa trag o concluzie din intamplarea mea din piata(cu femeia cu portocalele) uite ca si la tine a fost o intamplare cu talc...Cu chestia cu efectul de bumerang chiar m-ai dat pe spate si deruland filmul evenimentelor din viata mea imi dau seama ca de fapt asta s-a cam intamplat.Cineva mi-a spus ca multe treburi care le faci se intorc inapoi o data si o data si uite ca tu esti o alta persoana care imi atrage atentia.Deci e real si adevarat.Multumesc de sfat si am sa tin minte.
De casatorit...hehehehe...i-am zis la Marius ca il iau de barbat si,apropos de ce scriam mai sus,efectul bumerang,s-a rasucit roata.Sti ce mi-a zis?Cica:"stai ,ca acum nu e timpul pentru asta...mai incolo,sa vedem cum stam cu banii si p-orma".Adicatelea e prima oara cand pune asa problema,nici nu asteptam,el care inainte ar fi zis imediat "hai s-o facem".Ma rog,completarea lui a fost ca acum vreau eu sa ne casatorim ca imi port interesul...hehehe...
No,hai ca iar m-am aberat...

Gagicute fantastice...va pupez pe toate si sa auzim de bine!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

neatza fetele fantastice
azi sunt si e pe metereze, am reusit sa nu mai patesc nimic la mare, totul a fost ok, am si poze pentru voi:
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1638.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1639.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/100_1598.jpg

Am un pik de treaba acum dar promit sa revin cat de curand
va pupicesc pe toate

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

m-ati lasat chiar singurica de tot?
unde sunt fetele mele?
aelita ce face burtica?
fleur nu ai mai dat nici o veste de mult sper ca esti bine
elas cand te intorci din conced? cum a fost?
ana68 cam asa s-a intamplat si la mine dupa ce i-am zis de casatorie, sa strangem bani si mai vedem...:)
mady bebelus cat mai linistit sa ai, sa te lase sa dormi
nanami cum ai reusit sa racesti?
vio sanatate multa puiului tau avionar si sa se faca bine cat mai repede sa plecati in conced
stefy, dandush unde ati fugit?
alexu pupici multi si tie si puiului
cici cum e vremea la portita? nu-i internet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by puf13
ana68 cam asa s-a intamplat si la mine dupa ce i-am zis de casatorie, sa strangem bani si mai vedem...:)

Pufule draga...astia ai nostrii ca brazii se cunosc cumva?"Or fi suflete pereche?Sau e telepatie?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana cred ca asa sunt ei mai pragmatici si doar noi visam feti frumosi calare pe cai albi, asta e...

Mergi la inceput