FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'neata !!! cum a fost aseara?? v-ati gandit si la
mine asa putin??.

Hai sa va inveselesc cu ceva ...sper sa va placa.

http://www.youtube.com/watch?v=gA3LT8oEaR0

ici

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata scumpele si dragele si frumoasele mele!
a fost excelent aseara,da cam pe scurt pt.ca, Cicina azi are drum spre mare si de o astepata sotul,doar nu era sa stea toata ziua la taclale!
desi am stat mai bine de-o ora,mie mi s-a parut ca a trecut prea repede,parca asa vreo 5 min....
da,n-am apucat sa spunem nici 0,05% din ce aveam fiecare de spus....
na,ca femeile,cred ca vreo 3 ani ne ajungeu(sau nu?!)....asa ca Dana,scuze,ca nu am oprit un scaun si pt tine,da era cam aglomerat...si ca spatiu si ca timp....
uite ne gandim acum mai pe-ndelete si te
felele sunt niste dulci, Puf si te imbratisez cu drag
Cicina drum bun si o imbratisare mare si un de la mine
Ana azi ce mai filosofam?!
Aelita pupici pt infiata noastra si pt tine
nanami poti sa-mi spui pe nume,nu ma supar,ma cheama Violeta,sau Vio pe scurt....
Alex ai terminat tradusu'....sa mai stai si cu noi...
Elas abia astept sa te cunosc ......
am uitat pe cineva?
nu, si pt. celelalte fete fantastice

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Dana mi-a placut filmuletzul!
ti-am trimis si eu cateva glume pe mail "mai tarziu" vorba lui fi-meu,ca asa spune el la "mai demult".....le-ai primit?
noi radem mereu cand ne amintim de intamplarea de la gardi .....sa va spun si voua:
l-a batut odata un copil, de fapt l-a calcat pe burtica si apoi a vomat ......in mod normal nu zic nimic la nici un copil ca stiu cum sunt copii,mai ales stiu cum e el,da de data asta am zis sa ii spun doamnei sa ia masuri si-l chem la mine pe fecior si-l intreb "cand te-a batut mama copilul acela?" si el raspunde cu asa nonsanata "mai tarziu!!!" .....asa ca ce sa ma mai inteleg cu doamna?!.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fatuci fantastice.....

Dandusha draga....hai ca am ras cu lacrimi,mi-ai inveselit ziua de dimineata...Te pup!

Chiar:cum a fost aseara fetelor?V-ati intalnit?Bagati aici cu povestea,ca-s mai curioasa ca o pisica....

Vio,may ce ne-a tunat si ne-a adunat...D-aia zici matale ca ne intelegem?!Ce potriveala!Cum a fost aseara?Ai reusit sa ajungi la intalneala?Aaaaaa..stai ca am vazut ca ai fost si ati stat o ora...Cand ne intalnim grupuletul din Timisoara,de pe forum....ne uita Dumnezeu cu orele,de suna barbatii dupa noi ca ne dau disparute...Ma intrebi pe ce teme sa mai filozofam?Pai...am o gaura in memorie...Zi tu un subiect de filozofeala si eu subscriu,pe bune!
Destept baiat ai....Sa creasca mare si sanatos!Mi-ai amintit cu intamplarea lui de Alex al meu....ca si el avea "veleitati" d-astea de exprimare la varsta de gradinita...
Aelita.....ma bucur ca te pot face sa razi,inseamna mult sa stiu ca un om si-a inseninat ziua datorita mie....Si da,may,asa sunt ucigasii mei de neuroni parintesti,comutati pe modul turbo in pemanenta.Nu stiu de ce ma mai mir de firele albe de par de pe la tample....
Alexmona....hai ca tot raul poate e spre bine si i-o fi venit sotiorului minte la cap.Doamne-ajuta!
Nanami,vrei vacanta?!Si eu....In 25 e ultima zi de munca si parca cu cat se apropie concediul...parca tot mai greu trece timpul...

Pai mai vorbim,gagix....Hai ca momentan va pupez!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana azi chiar ca sunt in pana de idei!
imi e somn,nustiu de ce!
si am de lucruuuuuuuuuuu,ca ma doare si capul...........
da,parca mai bine stau aici,ca nu tb sa ma sa-mi iasa treaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nanami,hai sa chiulim!
Alexmona
,nici nu ai sa iti dai seama cand totul va fi ca inainte si veti uitat tot!
violeta
,mititelul Mihnea,ce rai sunt si unii copii ! Probabil isi dezvolta viitorul caracter...copiii astia care sunt rai si bat alti copii.
m-a distrat cu "mai tarziu".

cum a fost intalnirea voastra de "mai tarziu " ?

Ana,azi chiar am nevoie de o portie de ras ca sunt in repriza de plans.

va pup!

Mergi la inceput

Aelita cred ca vrei ,da ce tu ai voie sa! ?!
cine te-a suparat ca vin eu si ....
despre intalnire am scris mai sus.....am vooorbit!
da nu ne-a ajuns....
uite un pupic mare s a-ti treaca
fetele hai ca "infiata " noastra are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Vio...o fi vremea de vina?De aia iti e asa de somn?Pe al meu ca bradul l-a apucat febra cautatului de masini,ca i s-a pus pata sa ia masina si....cum noi suntem capra raioasa si cu coada pe sus...evident ca vrea si frumoasa si desteapta si devreme acasa,adica cu full options,zero km la bord si trainica si cat mai ieftina....Sta mintea-n loc daca il auzi ce poate debita!Ma rog,il las in pace sa aiba visuri erotice legate de masini noi...si imi vad de ale mele.Recunosc ca si pe mine m-a prins olecuta,ca ma tot uit pe net si imi scplipesc ochisorii zgaiti pe ecran....Hai te pup si nu mai fi suparata ,bre....da p-acic cu vreo gandeala sa vad ca esti ok...
Aelita....pai cine te-a facut sa plangi.Zi-mi mie...sa moara mama!...ca-l sparg!(l-am citat pe Frankfurt)....Na,ca ma intrebai cine nu ma lasa sa traiesc...apoi cine?Cine nu ma lasa nici sa mor...adica cumnatul meu din parte primului sot...un tembel "evadat" pe vremea Impuscatului in Germania,care acolo e auslander si in Romania se da mare neamt...E vorba de o casa,mostenire si bani...Te-am lamurit?....Haida,draga fata,nu mai plange....(zise ciob catre oala sparta...hihihihi)

Hai ca va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

daaa, aelita si ce-am mai chiulit ....dar de maine ma duc la munca , am fost in parc si ce ne-am distrat... am facut multe poze , deja au cazut morti, dorm , hai nu mai fi suparici , uite un de la noi si o

dandush unde chiulesti tu azi?

la toate

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Nanami....may....dar ce baiat mare ai!!!!!!!Sa creasca mare si sanatos!Cred ca e un nazdravan si jumatate!Numai dupa cat s-a cocotat pe statuile alea prin parc si iti dai seama cat e de zbenguit...hehehehehee...
Interesant parc!
Hai sa ai spor la lucru maine!

Mergi la inceput