FETELE FANTASTICE ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR.........celor de aici,celorlalte somn usor........ca sa o copiez pe nanami .....lipseste cucucrigu acela in japoneza,sa iei lectii de la Dana ca ea se pricepe f. bine!
fetelor,Cici,Puf voi deja va intalnit ?!
fara mine?!
o sa va urmaresc ......na,uite asa!!!.....si nu scapati de mine.....
da eu nu pot decat dupa-miaza,ca sunt pe la munca!
amura mai vino pe la noi sa mai stam de vorba!
iliuta cum stai tu si ne urmaresti asa si nu vorbesti cu noi?!
aelita eh, ai si tu dreptate sa-l chinui asa pe bietul copil.....da,uite ca nu l-am prea chinuit, ca pana la urma tot a intrat,e adevarat ca dupa vre-un sfert de ora...
fetelor va pup ,

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

aelita ce burtica frumoasa ai, trebuia sa-i mai faci si urechi si par..

vio inca nu ne-am intalnit, dar daca e ne intalnim pe seara sau dupa amiaza cand poti si tu

cici eu azi sunt la dentist la 12.30 ma intorc pana la 13.30, daca e suna-ma pe mobil sau dupa aceea pe fix acasa, te pupic

pupici amura, vino si tu mai des cand poti ca sa-ti ridicam si tie moralul ca de aceea ne-am unit aici fantasticele sa ne sustinem intre noi

pupici tuturor fetelor

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

am uitat........Aelita ce burtica supr ai,da ai facut-o pe asta mica deja domnisoara!
stai sa vezi cum e sa schimbi scutece,sa nu dormi nopti,sa .....etc.etc.....si dupa aceea o faci domnisoara!!!
Puf pai as suna eu da nu mi-a spus nimeni nr. tau...........si,sincer, la citit in cafea nu ma pricep......
deci,vin si eu mai pe seara...........
aoleu,ce e cu dentistu'?!
sper ca e doar de ,nu de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

vio hai ca m-a sunat cici acum si am stabilit pentru ora 18.00 vizavi de unirea unde era odata banca religiilor, daca nu stii unde e iti trimit nr meu de tel in pm, pupici si abia astept sa ne vedem

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Puf e perfect la Unirea,eu ajung mai devreme, da ma mai plimb pe acolo....nu stiu unde a fost fosta banca a religiilor!
iti scriu un PM pt. nr.tau,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

gata m-am suparat. Pe mine nu ma luati .
Nu vrea nimeni nr. meu de telefon??

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Nanami, la vantul care bate, nu ma mir, dar nici nu ma
supar. Prea cald a mai fost . Chiar mi-e dor de o ploitza.

Amura...bine ai revenit
Aelita, faina fetita ta. Cine-a fost artistul?

Fetele , azi am sofat aproape 8 ore si sunt obosita de mor.
Oare am imbatranit? Niciodata nu m-am simtit atat de obosita la volan.

Va astept maine cu povesti, ca de nu, pun parul pe voi.

D.K.

Mergi la inceput

Danavrem nr. tau,da pana in Japonia.....mai bine tinem un loc liber la masa si pt tine!
ne gandim si la tine....de fapt o sa ne gandim la toate.....iti dai seama ce ar fi sa ne intalnim toate?!
cred ca s-ar da demisia cei de la localul respectiv.....de fantastice ce-am fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salut fetele....ma innebuniti la cat de harnice sunteti la scris,may,ca nu pot tine ritmul cu voi,zau asa!!!!!
Vio...sa sti ca olecuta de filozofie nu strica niciodata.Mie mi-a prins bine asa ceva ,de multe ori in viata...ca a actionat ca un dus scotian si m-a readus la realitate....sa sti ca fiecare isi percepe necazul,problema,supararea ca fiind cea mai tragica si mai acuta si de cele mai multe ori,pana nu patim si noi vreun necaz,asemanator sau nu cu cel de care auzim....nu constientizam cat de dureros este pentru cel ce-o pateste si privim din afara cauzei cu mila si totusi cu indiferenta...Fiecare are in viata tragediile si necazurile lui...Exista oameni dispusi sa ne asculte si sa ne inteleaga,sa traiasca alaturi de noi sentimentele de durere pe care noi le ducem in suflet,exista oameni care ne asculta ,parese cu atentie si care in secunda urmatoare terminarii povestii au si uitat ce au auzit si exista oameni care nu ne asculta din varii motive,ba ca e prea dureros si ei trecand la randul lor prin asa ceva,ba ca nu suporta sa asculte sau pur si simplu din cauza ca le este indiferent.De cele mai multe ori i-am apreciat cel mai mult pe cei din ultima categorie,mi se par cei mai sinceri si te scutesc de a-ti mai raci gura de pomana si de falsa compasiune....
Eeeeehhhhh....vezi ca m-ai starnit si pe mine la filozofeala?!Important e sa fim sanatosi si Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne dea putere sa trecem peste toate problemele si necazurile.
Aelita....hehehehehehehe...o sa ai un bebe artist,la cata imaginatie ai sa iti pictezi buticutza.....Ce dragut!Ooooooffffff...de ce nu pot sa am si eu linistea ta si sa aud crescutul ierbii?!Pai am copii atomici,super activi,intzarcati cu argint viu si la curuletze cu reactoare atomice...la care se adauga una bucata tatic bagacios,curios,efervescent si care haleste zilnic fasole saltareata....La mine e jale cand isi amintesc toti trei ca au ceva de intrebat.Se aude ca un cor pe trei voci:"mamicutzaaaaaa,mamaaaaaa,mamiiiii...."si mi-e imi vine sa-mi iau campii si fac :"hooooo,pe rand ca si eu tot om sunt si nu-s din plastilina".Doar noaptea,dupa 12 noaptea,cand in sfarsit se linistesc spiritele....se aud toate zgomotele noptii,iar eu de oboseala abea adorm si ma enerveaza si zgomotele din noapte...Dar sa sti ca,in ciuda la ce am scris,n-as da viata asta pe cea care am avut-o pentru nimic in lume... Te pup si sa ai sarcina cat mai usoara!
Nanami,vorbareata...chiar ca de ce te feresti de aia nu scapi si in plus cui pe cui se scoate...pai nu?
Cicina,bine ca ati ajuns cu bine in Ro...Cum va mai simtiti?
Amura si tie o duzina de...si sa ai parte de bine!
Puf si Vio...sa povestitit cum a fost la intalneala...da?!
Dandusha....pai poate esti obosita,poate ai si tu nevoie de o vacanta...
May fete,chiar ca ar fi super fain de n-am intalni...Ar da chelnerii in balbaiala...si ar iesi de-un chef pe cinste....la cat de zapacite suntem si,mai ales....fantastice,nu?hehehehehehe....Ce mi-ar place!Numa' ca e cam departe Bucuresti de Timisoara...

Ei,dragelor,dupa ce am muncit de dimineata pe bani,ca am avut treaba la servici....hai ca ma'c sa mai bantui pe DC.Va pup pe toate si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Draga mea scorpiuta,Ana...eu sunt intr-o
vacanta cuntinua , sau ma sfatuiesti sa mai stau si pe-acasa nitzel...ei! azi am fost plecata cu treaba, nu la distractie.

Vio si celorlalte fete care va intalniti in seara asta va doresc spor la vorba si ma voi gandi la voi la 12 noaptea aici ...
Asteptam poze!!!!!!!

Nanami, inca n-ai ajuns acasa? Faci cafea buna si aici nu numai acasa

Stefy...eu stiu ca nu ti-au mai ramas artificii sa-ti ocupe timpul sau sa ai motiv sa fii ridicata de politie. Ce faci? Pe la noi nu mai dai??

D.K.

Mergi la inceput