Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Svetlana, nu am stiut ca si la C&A sunt haine de bebei ... ce inseamna ignoranta totala... O sa merg si acolo, clar ! Mersi !

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

toate 5....

Carmen(32+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cred ca suntem vreo cinci.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna dimineataaa!

Voi bufnitzelor cred ca ati descoperit vreun elixir al energiei inepuizabile... altfel nu-mi explic cum de stati treze noapte de noapte si tot mai aveti vlaga a 2-a zi... Mai ales Ileana si Amarantina, care mai au si kinderi, pe langa burtici...

Despre intalnirea de ieri: pana la urma n-am fost decat Lili si cu mine, Lullabay si Mexxa nu au reusit sa ajunga. N-am mai facut poze pt ca ne-am luat cu vorba si oricum eram numai noi doua.... A fost placut, pacat ca nu ne-am strans mai multe, dar cine stie... poate data viitoare!

Gripo bine ai venit din vacanta! Ce poveste de dragoste frumoasa! Asa ce-mi mai plac exemplele acestea aproape neverosimile, desprinse parca din romane sau filme... cum e si povestea mea, intr-un fel... tot asa fulgeratoare, o sa v-o istorisesc intr-o zi.
Cel mai frumos e ca dureaza, si contrazice regulile "bunului simt" care cer sa va cunoastreti bine inainte, sa-l scanezi, sa-l analizezi, sa ai grija sa nu "te frigi"... Eu intotdeauna am crezut ca un dram de nebunie ne face viata minunata! Si adesea nici precautia nu ajuta la nimic... mai bine mergi de intuitie si pe impulsul nebunesc de moment, lasi viata s ate surprinda, te abandonezi in voia ei....
Daaaaa, inapoi cu picioarele pe pamant, inapoi in "derizoriu"... aparatorile pt sani stiu ca se mai numesc "scoici de silicon pt sani", stiu ca f bune sunt cele produse de AVENT.

Mexxa, in regula, ai grija de tine/voi

Eloise 29 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana...240 mg/zi ..e doxa maxima....eu am luat asa cam vreo 2 luni

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Neata, burtici!

Ne-am trezit si noi pe la 11 si am dat repede drumul la TV, ca miercuri la 11 am program educativ pe B1 (alocatiile si indemnizatiile pt cresterea copilului)...Acum e reclama...
Cu cata nesimtire raspunde directorul de la dir.munca bucuresti,sect1??!! Si cu secretarul de stat langa el are tupeu sa spuna ca cele care trimit mail-uri mint ....

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Amarantina e singurica ..n-ai citit ca baietelul zburda cu bunica prin telecabine ?!! E plecat la munte.
Ma oftic.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Merci Sandra, ma mut la tv.

Mirabela sapt. 32 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by inni

Ileana...240 mg/zi ..e doxa maxima....eu am luat asa cam vreo 2 luni

Poze

Inni 35+ cu ....

Am retinut, merci frumos. Eu am o folie inceputa de NoSpa in casa si nu mai am prospectul, d-asta am intrebat. Vreau sa zic ca azi noapte am mai luat unul, deci 2 la interval de vreo ora si abia dupa aia au incetat contractiile, de-am putut si eu sa adorm. Parca nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie asta, asa ca l-am sunat pe dr de dimi, la 7 jumate si l-am si sculat din somn, ca n-am stiut ca mai e in concediu si sapt asta.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Daca pe folia pe care o ai sunt 20 de pastile si se vad...sunt galbene.. atunci e de 40mg/pastila...daca bliesterul e argintiu si pastilele nu se vad decat daca le scoti din lacasul lor..inseamna gramaj de 80mg/pastila.
Ei si ce daca l-ai sculat.....ce atata concediu pe capul tuturor

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput