Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 27
Mirabelac spune:
inni nu stiu exact cat timp a luat gynipral pt. ca am cunoscut-o pe net si nu mai vb. cu ea acum. Insa nu la toata lumea e la fel, eu ma bazez pe faptul ca, la scoaterea firului de la cerclaj, mi se va dilata colul repede, dar si asta nu e regula. Insa dr. mea ma bate la cap cu cezariana, asa ca sunt in ceata totala. Cum o vrea Dzeu.
Am luat si eu vreo 2 luni, 3/zi insa tremuram ca varga, eram nervoasa si irascibila si nu dormeam mai deloc. De cand cu nifedipinul, am scapat de contractii si mai iau doar no-spa 2/zi (cand nu uit de ele). Tu de cate luni iei?
Bedrosmart merci de lamuriri si pt. urari.
Mephala tu te miri ca dupa 2 luni de tratament ti-a ramas Hb la fel? Eu ce sa mai zic ca din prima luna de sarcina mi-a iesit 10.5, apoi sub tratament puternic cu fier, 9.5 si apoi 8.5. Deci eu cu tratament am mers numai in jos, abia acuma in luna a 8-a mi-a iesit si mie 11.5 si nu-mi venea sa cred. Cred ca e vorba de absorbtie, am inteles ca vit. C fixeaza fierul, si e adevarat ca in ultimele 2 luni consum 2-3 lamai/zi in limonada.
Fetelor stiti ceva despre cum influenteaza anemia si tensiunea mica cezariana cu anestezie generala? Este indicata in acest caz?
Iesencele care v-ati intalnit ieri, sa inteleg ca ati baut
si azi va resimtiti??? Nu ati aparut nici una la orizont...
Mirabela sapt. 32
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
pufymic spune:
Buna dimineata!
Vad ca iarasi ati muncit azi-noapte!Fete harnice adica!![]()
Gripo te-au lamurit fetele cu aparatoarele de san din silicon...
Roxana drum bun si sedere placuta la Sinaia...si fara surprize!
Ileana sper ca nu ne faci figura.....ai grija cu contractiile!
Eu am dormit tare rau azi-noapte....dar pic de somn acum....
BB e tare vioi inca de dimineata!
Pupici!
Ioana
(33+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
mephala30 spune:
Ileana, ieri mi-am luat tensiunea, la cabinet: 13 cu 7. E buna, nu?
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
osna spune:
tocmai a venit caruciorul pt bebe matei.abia astept sa vina sotul acasa sa-l monteze ca e tot bucati.
svetlana,
34+
adameasca spune:
Cate NoSpa-uri am voie sa iau pe zi? Asa pemtru cultura mea generala...
Inni, merci de pontul cu hidratarea. Nu stiu dc ajung la 3 l de lichide, dar 2 beau sigur, plus pepene, marea mea iubire de vara. ![]()
Pufy, n-am nici cea mai mica intentie sa nasc prea devreme, am mai zis eu ca vreau fata in balanta, acuma sper sa vrea si ea. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
mephala30 spune:
Mirabela, cred ca am si eu probleme cu absorbtia Fe.
Voi baga si eu mai multa lamaie si mai putina paine (am inteles ca grahamul si paine sunt inhibitori ai Fe).
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mirabelac spune:
mephala stii cum e la mine cu tensiunea? La dr.cand ma duc e 11.6 si ma lauda ce tens. buna am, iar acasa am 9.5 si rar se urca la 10.6 (o coffe mica cu laptic).
inni spune:
Mirabela...parca din sapt. 26 am inceput..pana atunci m-am injectat cu gravibinon.Da..asa e..din sapt. 26.
Katia..."Nucule, esti bine draga?"
Poze
Inni
35+ cu
....