Mamici de sept-oct 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 26
mephala30 spune:
Neatza!
Cum se poate, ca dupa 2 luni de tratament cu fier (fiole de to'thema plus vit. C si Ferrogradumet) sa-mi iasa Hb 9 si ceva? 
E ft. mica...tinand cont ca voi face cezariana.
Uf, nu mai e mult pana sambata si vad ce spune medicul.
A, si ma sacaie o durere cumplita de cap. Am baut o cafelutza dimineatza dar vad ca nu mi-a trecut.
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Roxana01 spune:
Fetelor,
Din pacate nu am avut timp sa va citesc ultimele mesaje. Ma grabesc sa plec spre Sinaia. Insa am o mare rugaminte la voi: caut cu mult sarg si mi-am pierdut elanul, saltele din iarba de mare sau saltele nuca de cocos. Peste tot gasesc saltele din fan ("iarba de deal si ses") si nu am auzit lucruri bune despre aceste saltele. Am auzit ca miros urat si ca se deformeaza. Cele care ati mai avut copii, de care recomandati? In principal, de unde gasesc sa cumpar? O alta prblema ar fi dimensiunile: 110/ 55 cm. Nu gasesc nicaieri. Stiti undeva sa se faca la comanda?
Am mai vazut saltele tip relaxa (Durflex sau Babyflex). Stiti ceva despre ele? In cazul in care nu gasesc iarba de mare as lua din astea. dar nu am nici o recomadare pentru ele.
Va pup, ca sunt cu bagajele la usa. Astept raspunsurile voastre.
PS: multam Itzy Bitzy! Dar erau doar din iarba de ses si deal la Titan si nu aveau dimens pe care le vreau.
Roxana, +36 sapt cu Daria Elena
mephala30 spune:
Osna, n-ai luat nimic pt. cap?
Pe mine m-a durut toata noaptea....si nici acu n-a trecut...
Carmen
(32+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
osna spune:
am baut o cafea cu lapte si am mancat niste ciocolata.
astept sa treaca de la sine,nu stiu ce pastile sa iau,ca sunt cam paranoica si pina acum am suportat asa durerea de frica sa nu pateasca ceva bebe de la ele.dr meu nu mi-a recomandat nimic pt dureri de cap,de fapt am uitat sa-l si intreb.
roxana distractie placuta la munte!!!!
svetlana,
34+
inni spune:
'neata !
Roxana...dar de saltelele din iarba de mare ai auzit lucruri bune ? ![]()
![]()
Hai sa-ti spun eu vreo 2 rele despre ele (si cu asta e a 3-a oara cand spun aici pe forum)...desi au mai spus-o si alte fete..viermi si gandacei. Au aparut ca din iarba
pe langa bebelush ![]()
![]()
![]()
Eu am gasit in Cora (magazinul mare)din fibra de cocos (1.700.000) dar alta dimensiune decat a ta si nu m-am uitat si la alte marimi.
Ai grija cu Sinaia ta. Ai mare curaj sa pleci tocmai acum.Sa nu te urci cu telecabina ca diferenta de presiune poate declansa nasterea.
Poze
Inni
35+ cu
....
adameasca spune:
Gripo, chestiile alea de san se numesc aparatori ptr san.
Roxana, eu la patutz am saltea relaxa, are aproape 3 ani de folosinta si arata bine, nu s-a valurit, nu s-a cocoloshit nimc prin ea, este ok.
Fetelor, vedeti sa nu aveti ceva probleme cu tensiunea, daca va vaitati asa de dureri de cap. Io-s paranoica la capitolul tensiune, ca tare n-as vrea sa pateasca nimeni ca mine.
Ma dispera contractiile astea pe care le am. Am sunat dr, e in concediu, normal.
Mi-a zis sa iau NoSpa, 3-4 pe zi. Dar tot nu trec definitiv contractiile, mai vin cate unele razlete.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
inni spune:
He hee..Gripo hai ca-ti raspund eu, desi nu sunt mamica..dar io sunt ...de la farmacie ![]()
![]()
![]()
"APARATOARE PT SANI DIN SILICON"
Poze
Inni
35+ cu
....
inni spune:
Ileana nu stiu daca iti vor trece de tot contractiile pt. ca e si perioada lor
Dopeaza-te cu No-Spa si bea multa apa...3L/zi. Sa stii ca hidratarea insuficienta duce la amenintare de nastere prematura pt. ca favorizeaza aparitia contractiilor si indesirea lor.
Poze
Inni
35+ cu
....

David