Mamici de sept-oct 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da mey mai scumpe ca la adulti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Exact...numai ca stii cum se practica..platesti si chiria magazinului...

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sibylle, scumpe, da' frumoase foc. Imi plac tare mult, mai ales rochitzele la fetitze.

Eu nu inteleg cum naiba de costa o geaca de copil 2 milioane. Acuma, nu-s nebuni aia care le fabrica si le scot pe piata, is nebuni aia care dau atatia bani, nu?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Sibylle, scumpe rau dar si frumoase hainutele!

Stiti, eu pt mine nu as da averi pe haine dar pt sot sau BB, sunt mai generoasa! Ca-i iubesc tareeeee muulltttt!

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Acum inteleg eu de ce vorbeai asa frumos despre Franta. E clar ca si eu o iubesc, dar pe francezi mai putini. Intr-adevar aici am invatat ce inseamna amabilitatea si desi mi se parea fals la inceput, acum nu imi mai fac probleme.

Ce e de admirat e ca ei stiu sa puna in valoare absolut orice... fiecare sat atrage turistii prin ceva.

Dorinta mea de a pleca in Ro e legata de faptul ca acolo ma asteapta o casa a mea, care e inchiriata deocamdata. Povestea la baza nu e super, am fost caz social (adica fara parinti pe langa mine, nu orfana) si primaria mi-a acordato casa în stare jalnica. dar cu ajutorul unei familii de inima ( si a mamei adevarate) am renovat-o si acum mi-e ciuda ca nu locuiesc in ea. Apoi mai e si confortul psihic de a avea aproape oameni care te cunosc de mult ... mai ales in perioada asta.

PS : nu vi se pare ca ma intind cam mult la vorba ? Ciudat !

Sibylle 30 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Ileana, ne-a murit un drac!!! Scriam amandoua despre hainutele aratate de Sibylle...

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

A-propos de hainute. Am ramas fara pantaloni, ca mi-a crescut burtik de' si am fost in mai multe magazine de gravide, dar fara sa vreau am nimerit in Rococo (tango ) si m-am oripilat de-a binelea . Niste materiale.....sacul e subtire si arata bine, cred ca mai bine luam draperiile de la ai mei si le croiam eu . Ingrozitoare, credeti-ma. Nu stiu cum poate crede cineva ca o gravida (plina de calduri, nu oricum...) poate purta asa ceva si sa i se para si comod???!!! Ca sa nu mai spun de culori: gri, negru, albastru inchis, grena, verde inchis, kaki, etc...

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sibylle, dar sotzul tau vrea in Ro? Oricum, e clar ca cel mai bine e acasa, alaturi de cei dragi, dar cand ma gandesc la multe chestii care sunt aiurea in Ro, mai ca ti-as zice sa stai acolo unde esti, ca sigur iti e mai bine...

Sandra, eu mi-am luat o pereche de blugi 3/4, putin elastici, cu talie mai joasa si cateva numere mai mari si cred ca nu mai ies din ei pana nasc. Eu banii pe alte haine de gravide nu mai dau.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sibylle te cred ..e destul de greu departe de ai tai..degeaba zic unii si altii pe invers. Oricati prieteni ti-ai face in alta tara tot nu se compara cu locul unde ai copilarit si cu oamenii pe care i-ai lasat. Dar in afara.. beneficiezi de ceea ce aici inca lipseste...pe alocuri ..cu desavarsire...respect, seriozitate, civilizatie. Trebuie sa inveti sa pretuiesti ce ai ca sa fii multumita..daca nu ..rezolva intr-un fel.
Mie toti romanii pe care i-am cunoscut ca au plecat mi s-a parut ca au devenit foarte reci, distanti...si cred ca din cauza asta/..pt. ca au ramas in continuare straini si s-au inchistat in ei....chiar daca isi facusera o gramada de prieteni. Gandul lor era tot in tara.
Numai ca atunci cand te intorci aici..incep comparatiile de tot felul...incep nervii...iti dai seama cu mult mai bine cum este aici si cum e acolo...si pana la urma balanta inclina tot in favoarea strainatatii.
Asa vad eu.
Iata cum lipsa motivatiei banilor, a civilizatiei...te arunca departe de cei dragi.
E regretabil.

Poze

Inni 35+ cu ....

Mergi la inceput

V-ati culcat? fara sa va spun noapte buna ?

Sandra 30+ poze

inca un pic
mare si munte
BB 28sapt

Mergi la inceput