Herculane cica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Natasa, multumesc!

Dar prin Rosiori nu e sat dupa sat? Prin Alexandria, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Da, prin Alexandria am luat-o si ne-a parut rau ca nu ne-am dus tot pe acolo. Ne-am bazat pe autostrada, dar stai o ora pe bucata aia pe care o tot cirpesc. De bancomat nu stiu sa-ti spun sigur, dar nu stiu de ce am in minte o BCR undeva prin centru-deci ar trebui sa fie, daca n-am avut vedenii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Intra-adevar, peisajul e super. Centrul si cladirile cam invechite, precum spuneau si fetele

Numai un singur sfat sa va dau. Sa nu va petreceti Revelionul acolo!!! Am fost anul trecut.. A fost cam nasol deoarece nu prea ai ce face iarna Probabil ca si de aia am ramas eu cu o impresie cam proasta despre aceasta statiune

Va trebui sa o incerc si eu pe perioada verii

Distractie placuta la toate, care mai mergeti

Mergi la inceput

A, da, am fost si eu o data de Revelion si cam nasol. Zapada nu e, ca e o zona de climat mai mediteranean...

Vara in schimb ai unde face drumetii, ai stranduri...

Herculane e statiunea mea de suflet, mergeam des cand eram mica fiind timisoreanca. Dar acum, de cand am copii n-am mai fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Peste 2 zile trebuie sa mergem la Herculane si inca nu ne-am hotarat...
Am facut o rezervare pt vila Hera pt ca au si piscina cu apa termala, dar nu avem acces la bucatarie.
Si cautand si prin alte oferte am vazut ca nici una nu pomeneste de bucatarie:( Noi avem 1 copil mic si trebuie sa ii incalzim laptele...
Stiti vre-o oferta care sa includa asa ceva?

PS: intrebarea ramane valabila

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Nu stiu oferte, dar cat de mic e cel mic?

Daca bea lapte de vaca poti sa-i dai Fulga UHT la cutii de 250 ml cu pai, care se pastreaza la temperatura camerei. Sau poti sa incalzesti biberonul in apa fierbinte de la robinet sau sa cumperi o cana fierbatoare care se baga in priza (eu am gasit una la magazin tip "chimicale" cu 10 RON si fierbe in 2 timpi si 3 miscari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama76d spune:

...impreuna incearca la Lorabella si vb cu doamna Coca sau Irina sunt niste dragute tel.40 255 561 796.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Noi nu ne speriem cu una cu doua de vipere ca si aici mishuna vara.Ce bine c-am dat de subiectul asta!Noi planificam demult sa mergem intr-o primavara la Herculane.Sper sa fie placut in mai.Am fost de doua ori iarna,dar in copilarie,in tabara, si atunci era cu totul altceva.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi mult fetelor pt sugestii. Deocamdata am amanat concediul, dar ai mei sunt acolo saptamana asta si au inchiriat langa "7 izvoare" o vila cu 2 nivele cu 1.200.000 rol /noapte (toata vila). Deci oferte sunt...

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili78 spune:

Salut,

M-am uitat pe internet si am vazut ceva pensiuni faine (Magic de exemplu), dar mi se par cam departe de centrul statiunii (pe strada Trandafirilor). Eu nu ma duc cu masina si ma intreb care ar fi distanta pana in centrul statiunii. Daca stie cineva, va rog sa-mi raspundeti. Am mai vazut o pensiune Argus, dar nu stiu adresa. O alta intrebare ar fi daca au apa calda. O prietena de a mea a fost recent la o pensiune din Herculane si nu avea apa calda. Va multumesc.

Lili

Mergi la inceput