Herculane cica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cred si eu ca e bine sa te orientezi spre pensiunile de care vorbesc fetele, numai prin recomandare esti sigura ca banul pe care il dai nu e pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Natasa, noi fix din 11-18 sept. avem concediu:) Dar nu conteaza, din descrierile tale m-ai convins ca e fain si macar cateva zile sa profitam. Din 15 alegem alta locatie, ma bate gandul sa mergem la izvoarele Cernei, stim acolo un camping super fain cu cabane si tot ce trebuie.
Zici ca v-ati balacit... unde? Au cumva si piscina, sau in lac sau la 7 izvoare?

Chiar daca statiunea nu e foarte ingrijita, sunt multe de vazut acolo, eu parca daca nu ajung intr-un an, nu ma simt bine :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

bei, am si eu un stress: vipere mai sunt??

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama76d spune:

.......din pacate nu stiu sa pun link ma chinui de ceva timp si nu reusesc .Este si un camping prin zona putin la iesire din oras.
Pensiune la care am fost este foarte faina are piscina cu circuit inchis,restaurant cu meniu specifica romanesc si italian ....probat de mine jos pe malu Cernei are terasa de vara,masaj,electroterapie,accupuntura.Ce nu iti recomad eu sunt cele "7 izvoare" unde merge toata lumea .....iti poti da seama doar la fata locului(nu ma refer la strand ca acolo nu am mai fost de mult) unde toata lumea face ce vrea mai pe inserat .
Nici pensiunea mentionata de impreuna nu e rea am auzit de bine.
...despre mizerie din Herculane no coment,multe cladiri sunt lasate in voia sortitii.......pacat pt ca e ozona foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama76d spune:

....da sunt vipere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Am si eu o curiozitate,din cate am inteles anul acesta s-au inmultit nr viperelor.
Le-a vazut cineva,sunt si prin locuri in care altadata nu erau?
Din cate am citit pe net, mie mi-a fost groaza sa merg anul acesta acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Fla, am inotat in Cerna, nu au piscina. Apa e foarte curata si linistita, am inotat zilnic cite 2 km, ca disperatii, in ideea ca nu ne mai intilnim cu asa minune. Apa se incalzeste foarte repede daca e soare, am inteles ca ei fac baie inca din mai. La 7 izvoare e balamuc mare, nu ai cum sa inoti, poti doar sa uzi :)- cel putin acum, in plin sezon, poate in septembrie e mai bine. La izvoarele calde n-am fost, ca nu ne-am indurat sa ne urnim din locul ala. Vezi ca la 200m de pensiunea Matei, mai e o pensine cocheta si cu acces la apa si alta la fel de draguta, dar nu ai cum sa cobori la apa (Valea Cernei are mai multe pensiuni, poti sa mai cauti daca aia la care am fost noi intra in concediu). Daca mergeti intr-un loc cu frigider sa va luati mincare, sa scapati de o grija. Vacanta frumoasa!

Vipere n-am vazut, m-am gindit si eu la ele cind coboram de la pensiune spre apa, dar nu m-au "onorat" cu prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itza spune:

Eu am fost la sfarsitul lui iunie si nu am vazut nici o vipera, nici macar sus pe munte. Am facut 2 trasee, care sunt destul de usoare si destul de sus, mi-a fost un pic frica sa nu dam peste vipere, dar nici urma de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Plecam sambata spre Herculane cu copiii, stam vreo saptamana.

Vrem sa mergem (din Bucuresti) prin Pitesti-Craiova-Tr Severin si sa ne intoarcem pe valea Cernei in sus, prin Baia de Arama, Tg Jiu, Rm Valcea, Pitesti. E practicabil drumul pe acolo? Cum e cu gropile?

Alta intrebare: bancomat BCR exista in statiune?

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi ne-am dus prin Pitesti-Craiova-Filiasi si ne-am intors prin Rosiori, prin sud. A fost mult mai liber drumul prin sud decit cel pe autostrada (unde se lucreaza si se circula oribil). Drumul prin Tirgu Jiu e mai lung, dar e frumos si pe acolo sint mai multe de vazut.

Mergi la inceput