Herculane cica
m-am perindat io prin tara, da' prin acea zona n-am ajuns, mi-as lua liber cateva zile si as trage o fuga.
cum e statiunea?
sunt obiective turistice in zona?
cazarea este accesibila?
n-as sta la hotel, mi-ar place la o pensiune, sau eventual la particulari, fara mofturi da' sa am totusi conditiile necesare.
exista asa ceva in zona? trebuie rezervare?
multumesc anticipat.
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Raspunsuri
Chuny spune:
Eu am fost la Herculane acum doi ani ... mi-a parut rau! Adica intr-un fel era bine pt ca imi amintea de iesirile din perioada liceului, insa e atata mizerie !!! Pungi de plastic peste tot ( ne-am chinuit sa gasim zone curate in care sa facem poze). Am facut ceva trasee si gaseam sticle de plastic si la 5 kilometri de statiune si chiar mai mult. Poate ca acum s-au mai schimbat lucrurile, sa ne spuna cine a fost mai recent.
Ignorand toate astea, zona e frumoasa. Incearca sa mergi totusi la o pensiune, sau cazare la particular prin recomandare. Noi chiar si aia o nimeriram prost, in sensul ca uitasera sa mai faca si menajul de ceva timp.
Sibylle saptamāna 30
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Tot io : pt un concediu linistit as propune Poiana Marului ( lānga Otelul Rosu ). Nu sunt atat de multi turisti si zona e curata.
Chuny spune:
Dar chiar asa e : in Paris e destul de multa mizerie. Numai ca una e sa vezi asta in oras, unde vin gunoierii si aduna si alta e sa vezi gunoi pe malul Cernei, unde nu aduna nimeni. Oricum, e frumos la Herculane !
lavinai spune:
peisajul e superb, dar tot mai rau arata statiunea, fata de acuma cativa ani!!! parca nu mai investeste nimeni in ea.....iar strandul 7 izvoare ar avea un potential daca ar fi exploatat de nedescris, dar el arata la fel ca acuma cativa nai buni, doar ca mai invechit....
pacat de statiune, ca are un peisaj foarte frumos......
eu am fost acuma o 3 saptamani, dar sincer am ramas cu un gust amar (herculane fiind statiunea mea de suflet) si nu cred ca voi mai merge prea curand!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
ama76d spune:
.... uite aici o pensiune la care am fost,Casa Lorabella (sper ca nu fac reclama)tel.40 255 561 796
impreuna spune:
Eu am ochit pensiunea www.cazari.ro/pensiunea%20matei-cerna.htm" target="_blank">asta in special pt locatie, mai ales ca e aproape si de "7 izvoare". Zona e superba si sunt multe de vazut.
Probabil in septembrie dc ne hotaram sa mergem pot spune mai multe :)
Fla (sotie si mamica fericita)
adusca spune:
multumesc la toti petru informatii, am retinut ca peisajul este superb, atractii turistice din belsug, insa statiuniea nu mai e ce-a fost odinioara, oricum noi nu suntem sclifositi, si pentru ca tot n-am vizitat zona cred c-ar fi cazul s-o facem acum.
fetele de pe DC www.youtube.com/watch?v=4Y33-RHhfho&search=alla" target="_blank">sexy babusca
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Eu am ochit pensiunea www.cazari.ro/pensiunea%20matei-cerna.htm" target="_blank">asta in special pt locatie, mai ales ca e aproape si de "7 izvoare". Zona e superba si sunt multe de vazut.
Probabil in septembrie dc ne hotaram sa mergem pot spune mai multe :)
Fla (sotie si mamica fericita)
fla, daca mergi acolo, sunt o gramada de pensiuni foarte frumoase si cu cu peisaje....wowww. ai de unde alege.
eu cand am spus ca arata rau statiunea nu m-am referit ca ar fi mizerabila, ci cum spune si leditia, nu s-a mai prea investit in ea, iar multe locuri sunt invechite de vreme deja..... dar peiasaj esteee
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
am revenit cu cateva poze "proaspete" de la herculane (de acuma aprox 3 saptamani)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=/1096re2&.dnm=380fre2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=/1096re2&.dnm=6079re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=/1096re2&.dnm=6749re2.jpg&.src=ph
Natasa spune:
Noi ne-am intors ieri de la pensiunea de care vorbea Fla si este absolut superb. Am inotat toata ziua, ne-am plimbat cu barca-la care au acces toti cei care stau acolo, au o gradina mare, cu gratare, sezlonguri, leagan, nisip, un peisaj uluitor de frumos...Avantajul e ca intr-un spatiu foarte mare au acces doar cei care ocupa cele 5 camere si nu te calci pe picioare cu nimeni. E perfect. ATentie, ca la 15 sept. proprietarul intra citeva saptamini in vacanta. Oricum, merita absolut fiecare ban (1 milion pe noapte daca stati de la 2 nopti in sus)
PS: e cu mult, mult mai frumos acolo decit se vede in poze! Daca coboriti in Herculane sint si locuri frumoase, dar hotelurile mamut si centrul lasa de dorit si de aici aspectul deplorabil.
A, si sa nu uit, daca mergeti la pensiunea la care am fost noi, luati-va carne la voi- au frigider cu congelator in camere. Se gaseste si in Herculane, dar e o ideee mai scumpa.