Mamici de ianuarie-februarie 2007(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristinutza,bine ai venit si sa ai o sarcina usoara!

Helenutza,ma bucur ca ti-au plcut hainutele mele,dar sa stii ca doar pantalonii scurti maro sunt de la gravidute,in rest sunt haine normale cu un numar mai mare.

Aelita,scuze ca nu m-am gindit cu kebab-ul sa sterg poza...dar sa stii ca n-a fost bun,adica mie nu mi-a placut...poate te consoleaza.

Fetele puteti intra fiecare sa va modificati in listuta.Nu e greu,eu am reusit fara probleme.

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cum pot scrie colorat numele ca nu reusesc nicicum ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marchezi cuvintul si apoi selectezi culoarea...scrie la format.

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

tzuchi,e super daca poti sa bei atata lapte!! e mai bun decat Calciu luat sintetic.
ralu,linia aia e un semn de gravida.va disparea dupa nastere.
daca durerile sunt suportabile,nu e nimic..
hahaaaaaaaaaaaaaaaa daconst ma ia cu vrajeluta ca nu i-a palcut kebabuuu da-mi-l mie,nu-l arunca! il mancam cu hartie cu tot .
lasa acolo poza.,asa ne testam rezistenta .
adela,tu ai pus bine acolo,cum faci tu e bine,doar ca apoi ai sters ultima paranteza dreapta ] si de-asta nu a mai iesit .uita-te in mesajul tau,dupa gio scrie [red/ si lipseste inchiderea parantezei drepte * .ai sters-o fara sa vrei si nu ti-a mai iesit.
faci bine asa cum faci,tu,dupa ce scrii ceva,dai cu soricelul peste si faci albastru,si mergi la culoare,dai pe rosu si gata.dar sa ai grija sa nu mai stergi apoi ,vezi unde pui cursorul!
si ca sa vezi cum iese,inainte sa dai "trimite un raspuns",da clic pe "vizualizeaza" si asa vezi cum iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele mi-a sarit Ken pe burtica in timp ce dormeam.patutul lui este langa patul nostru si a vrut sa vina intre noi numai ca i-a ajuns capul in burtica mea.sunt speriata tare!bebe nu misca,nu-l simt,nu zic poate doarme dar sper sa nu fi patit nimic!

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lizard, relaxeaza-te, pe caldura asta afurisita ne termoreglam mai greu. Eu mi-am luat acum temperatura si am 37.3, ca si tine. Dar ma simt ok, doar ca mi-e tare cald. E de la caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

bits,nu te speria !! ca ei rezista la socurisi mai mari.si mai ales ca tie ti se incordeaza burta din instinct,cand cade ceva pe ea.socul l-a speriat si pe bebe si acum sta pitit acolo,nu stie ce i se intampla si crede ca daca misca sare iar ceva pe el.
stai intinsa (dar nu tot in locul ala cu pricina ) si mangaie circular burtica si vorbeste cu el,dar nu cu ingrijoarare,spune-i sa nu mai fie speriat ca nu i se intampla nimic,ca e mami cu el.
si mie mi-a sarit catelul mamei pe burta,la fel au venit cand eu dormeam,dimineata,si mama a intrat peste mine in dormitor,si catelul direct in pat si pe burta mea.dar nu m-am speriat,ca burta s.a incordat imediat si nu avea cum saii faca rau lui bebe.
dar la fel,nu mai misca.si mi-am dat seama ca e si el speriat,si am vorbit cu el,hai mai prostutule,te sperii din atata ?? ia da tu din picioruse la mami,sa vad cat de viteaza esti! si dupa ceva roaga,a facut cioc cioc tare si apoi s-a retras iar.

ai rabdare,sa vezi ca e acolo,e bine,dar e speerita si sta pitit!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

offf aelita sper sa fie bine!inca nu a miscat.bine nici nu sunt in pat ca al meu copkil e treaz si vrea cu bubu la 5dimineata.ma duc sa stau in pat poate simt ceva.merci

octy16,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bits stai linistita,am patit-o si eu cu Ingrid.

E mai mult frica noastra ca si eu sunt in permanenta in garda cum se zice ,sa nu ma trezesc ca imi loveste burtica.

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa nu uit ..eu ma gandesc ce ne facem noi iarna daca e zapada cu burtica mare..etc..mie frica sa nu alunec..cred ca nu ma dau jos din amsina

AniS 15+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput