Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Buna ziua, mamici

noi suntem bine, crestem, vorbim, dansam la orice muzica, ne plac mult cainii si pisicile si cred ca si alte animale dar prin bucuresti nu mai vezi altceva.
si ne plac copiii, cand vede alt carucior pe strada incepe sa dea din maini si sa strige dupa el pana ajunge in dreptul ei si apoi zambeste malitios la celalalt bebe. ii place sa se uite la copiii mai marisori cum se joaca in parc.

la 9 luni avem 9 kg si 60 g. nu stiu cat in lungime ca n-am masurat-o.
nu stiu daca e bine, a luat numai in jur de 250 de gr. luna trecuta da' io de mult nu-mi mai bat capul cu cresterea in greutate cand o vad cu ce pofte haleste mancarica.
mananca de toate, mai ales mancaruri de legume, tot ce e gatit bineinteles, sa nu vada borcanele. am mai incercat cu o ultima speranta un borcanel din ala mic de la hipp cu vitel si legume si bleahhh, nu i-a placut. asta e. m-am resemnat. daca plecam in concediu (ca nu stiu daca o sa se mai intample vreodata, nu mai am rabdare) facem mancarica la pitica.

ieri a stat o zi intreaga numai cu tati. pentru prima data cand plec singura fara ea si cand sta numai tati cu ea. am fost nevoita pt ca mi-a murit mamaita si am fost la inmormantare, era bolnava rau, se chinuia de mult, dar tot greu a fost sa stiu ca nu mai exista...e.
tati zice ca s-au descurcat de minune numai ei doi, le-am lasat mancarea gatita, numai cat s-o incalzeasca.
el avea probleme cu schimbatul de kk, nu-i place numai eu o schimb.
ei, ieri i-a facut fi-mea vreo 4 bucati ca sa aiba ce schimba:)))))[io nu gasesc niciodata smilul cu rasul maxim] de unde ea facea numai o data pe zi, maxim de doua ori. misto faza. am fata desteapta, il educa pe ta-su!:))

acum am o rugaminte la cele care sunt in cauza sau stiu ceva: as vrea sa economisesc de pe acum ceva banuti pt Daria, sa aiba cand o fi mai mare. Si nu stiu unde sa ma informez. habar n-am. ceva de genul: o rata lunara pana la varsta majoratului.
are cineva asa ceva pt bblus?
cum se numeste sistemul asta de economie? unde sa citesc? la banci? sau la firmele de asigurari?
de ex, am intrat pe site-ul aviva asigurari, cica au asigurat titanicul, firma buna...da' nu stiu ce sa zic.
a auzit cineva de ea?

sarumana si vin cu poze proaspete si filmulete.

melku & bebe Daria (2 nov 2005)
POZICI LA 8 LUNI si nu numai
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la pranz si de la noi!

La noi toate bune, BB dormicios dar nu prea mancacios- dar cu asta deja m-am obisnuit, intra in normal, deja.

O sa raspund repede, ca-s ianinte de pranzul lui fii-mea:

Melc- in primul rand condoleante pentru bunica ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Iar tie pace sufleteasca!
Noi chiar azi!!!! incheiem contract la ING, cu o rata lunara de 1 milion, o sa ia peste 10.000 euro la majorat. Se numeste DEBUT si io, dupa o cercetare a ofertei lor zic ca e buna.

Feli- mai, horro experientza, marturie fimuletul. Pozele sunt suuuuuuuuuuuper, e os cumpa Ilincutza! Mai, serios la tine ma gandeam sambata cand a fost vajul, zic: of, ce vreme a prins Feli, nu mai pleaca Doru din Bucuresti, pana nu face fii-sa 18 ani!Doru, nu te supara!

Tania- Mamia ti-a zis cineva ianinte de unde se iau. Am vazut totusi si la Gima-ul din Plaza Romanaia, car cu 70.000 mai mult. Daca vrei link la firma zici si ti-l dau, amu mi-e lene sa-l caut. Felicitari pentru cuvintelul cel mai frumos!

Fee- te sfatuiesc sa-i zici mamei sa inceteze cu luatul copilului in pat si leganatul. Greul ca cadea pe capul tau apoi, si stii cum e, ca de naravuri greu se dezobisnuiesc. mai simplu sa nu-i inveti.Noi avem cam 18-19 la piciorush, fetitze balerine, deh.

Mirela- bine ai venit la colectiva!

Mai revin dupa ce furajez plodul!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
...nu mai pleaca Doru din Bucuresti, pana nu face fii-sa 18 ani!Doru, nu te supara!

Tocmai am ridicat limita la 30 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...i-am dat de papa apoi s-a cerut la nani, se tot freca la okisori!

Sa va mai zic de noi:

- avem la 9 luni aproape 8 kg si 71 cm;

- i-am facut supa de galuste - yu-mmi-yu-mmi - i-a placut taaare mult, e prima mancare de pranz la care deschide fii-mea guritza. Galustele le-am facut doar cu galbenus, gris si ulei si au crescut. In rest am pus cartof, morcov, pastarnac si telina + frunze de patrunjel si evident pieptul d epui, jumate. A iesit la gust identic cu cel de adulti, numai ca blenderuit si i-am dat 3 zile din cantitatea aia.

- sau io sunt fooooarte ghinionista, sau produsele de marca, nu sunt chiar cum ar trebui:
* caruciorul Babideal al meu deja s-a stricat de 2 ori in 3 luni - oadata i-apicat un surub care tinea de fapt tot sezutul copilului, iar ieri s-a intepenit sistemul de lasare a spatarului pe spate; noroc ca l-am depanat;

* husa verde la de Chicco Polly deja este rupta pe o suprafatza de 6-7 cm, intre picioare, nu ca ar fi tras Titi de ea, ci pentru ca pur si simplu a cedat la cusaturi si are o minunatie de gaura. Ureaza si la husa maro de jos, aceeasi poveste. pai cica scaunul se foloseste pana la 4 ani, in stilul asta...mai mult de cateva luni nu rezista.

Voi ati patit de-astea?

- vreau sa-mi iau aparatori de sertare - dar nu stiu de care? Ca eu am vazut la Babe Confort unele care se monteaza cam complicat. Oare asa sunt? Adica se deschide putin sertarul, dar nu de tot? ca asa mi se pare inutil, ca tot isi poate prinde copilul degatele in nisa.

Cam asta ar fi problemutzele noastre.

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Eu nu mai am aproape deloc timp de citit, am treaba multa-multa in casa, cu bebeul, plus ca m-am apucat eu de studiat niste chestiute si am mult de citit.
Insa am intrat sa va spun ca a facut al meu barbat niste poze superbe in Salina de la Slanic sambata, pe care le-am pus in albumasul nostru din contul comun. Enjoy! Bogdan a fost incantat, se uita peste tot si tipa de intorcea toata lumea capul dupa noi. Cel putin de grupurile unde se batea si mingea... a fost in extaz, tipa de asurzeam!
In rest, toate bune. Am acelasi copil sanatos, parca din ce in ce mai vesel si jucaus (daca se mai putea!) si frumusel de o sa fie coada la el la poarta! A tras cateva cazaturi bunicele de cand nu am mai scris, insa e ca argintul viu si sunt inevitabile. Ieri si-a spart buza si s-a umflat la obraz. Apoi a cazut pe spate... Insa la baita radea ca de obicei. Azi e ca nou, nu se mai vede nimic. Parca ar fi un extraterestru-ceva... se vindeca repede.

Sper ca toate sunteti bine si daca aveti probleme, fiti increzatoare ca se rezolva!
Pupici.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hop si io - bau-bau
am citit si acu i s-a facut foame puiului, asa ca doar va salut!
acu ma documentez de viena, ca vrem sa plecam pe 16 septembrie.
pa, ca maraie

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
- vreau sa-mi iau aparatori de sertare - dar nu stiu de care?

Io am vazut unele misto, da' noi nu prea avem sertare, mai mult dulapuri. Oricum, mi-au placut si as zice ca sunt sigure:
http://en.canpol.com.pl/product.php?lp=72&gr=186&pd=1460
O sa-ti zica nevastuica unde le gasesti, sa nu fac reclama mascata chiar in primul mesaj...

Cat despre produsele de marca... parafrazand dintr-un celebru film: rusesti, frantuzesti, americanesti, oricum toate sunt facute in China...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Noki esti sigura de cele 10.000 de euro?!?! Uite-te bine inainte sa semnezi, ca stiu ca si eu eram sa fac acum 5 ani o ploita de asigurare de tipul platesc acum si dau ei dupa 18 ani nu stiu ce suma, dar era vorba aia o oferta cu stelute, noroc ca am facut si eu calculul de 2 ori: mai bine ii economiseam eu ( e adevarat ca e mai greu, ca nu te impinge nimeni de la spate ) dar eram in avantaj... Dar poate intre timp s-au schimbat ofertele, a crescut concurenta in domeniu, bafta multa si felicitari ca te-ai gandit!!!

Cat despre obiectele "de marca" ai pus un deget pe o rana veche: eu sunt adepta marcii dar am ramas numai la electrocasnice... din motive similare.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Repede ca ma duc sa il culc pe fecior ca deh vrea numai in brate

Noki , noi la sertare avem ceva in forma de T dat cu doua bare la T si de fapt cand tragi de usa o parte se opreste in partea de sus a sertarului sau al usii si cum sunt in plastic tu doar pui un deget si gata s-a deschis
Cant despre bani mai tarziu , eu i-am deschis un livret si in fiecare luna placa de pe contul curent 30de euro cu o dobanda de 2,75%.Nu stiu cum o fi in tara

Feli, stiu ca difera de la copil la copil dar vroiam sa stiu doar daca numai al meu are picioarele atat de mari

gata, ma duc ca urla

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cineva va pregateste o surpriza (si o premiera, la noi, de altfel) Tineti aproape!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput