Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
joy04 spune:
bineinteles ca numai eu puteam face asa ceva...sa-l trimit asa...
nu apuc sa recuperez din urma si sunt total pe dinafara. in fiecare zi facem cate ceva prin casa si zau ca nu se cunoaste...adica ieri am schimbat florile in alte ghivece, mutat frigiderul...si alte lucruri mai marunte care nu se vad.
aaa, plus ca eu am fost cu piticu la stanciu sa vad daca-i bione cu gatuletul. cica da, are o usoara viroza, mai bine zis a avut ca cicase este in covalescenta, mi-a dat picovit si peritol..
mi-a zis ca in nici un caz sa nu-l pun in premergator daca nu sta bine in fundic sica as putea incerca sa-l evit pana mai tarziu...chiar daca el se tine fff bine pe picioare inca de pe acum...
stiti ce mi-a facut mie 2 zile la rand vladonele??? s-a culcat la 17.30-18.30 si s-a mai trezit cand credeti??? a doua zi la 6.30...fara sa manance, fara baita facuta...aseara nu a mai tinut figura ca la 21.30 s-a trezit urland ca au cazut niste jucarii pest el si s-a speriat. i-am dat sa pape la 22.00 , dar la 4.30 maraia de foame.
SIMONA, am lipsit cand te-ai alaturat grupului nostru si nu stiu povestea. dar patricia este infiata din ce mi-am dat seana, nu?
felicitari pentru o fetitza superba, chiar daca nu te cunosc ai tot respectul si stima mea pt gestul facut.
in legatura cu dr, eu i-as fi dat si douajdemii de palme peste creierul ala sufocat de asa prostie crasa.
SCHIMBA IDIOATA, nu o mai tine, macar ca platesti consultatii altei dr pana cand te poate lua cu acte in regula ca pacienta -da, nu poti schimba dr decat dupa 6 luni.
le urez bun venit fetelor care ni s-au alaturat in grup
FEE, bine ai revenit cu vesti. si petrecere frumoasa astazi si mai ales o viata frumoasa proaspatului botezat.
CRISTINAMH, bravos pt sala - mi se pare mai greu la sala decat traseul- si concediu placut, vreme frumoasa
NOKI, spal fundulet cacacios, dar nu de fiecare data. cam...80% si nu, urdori decat de vreo 2-3 ori pana acum.
IOANA, concediu placut si drum bun.
BIC si INA..am vazut pozele si tare rau imi pare ca nu am fost si eu prezenta la marile intalniri.
poate next time...
mamaaa FELI...cat de sinistru era...va fost frica??? cred ca faceam pe mine...pe noi ne-a prins ieri la dr si cam incepusaem sa tremur cand vedeam ce-i afara si ca-s singura cu vladonele...
fug la treaba...spalat de bibe...
ILENUTZA, ce marca de scutece folosesti??? ca nu am apucat sa citesc daca ai si spus cum le cheama. nu ma injura, dar nu cred ca apuc sa citesc din urma, doar am retinut ca ai zis ca-sf ieftine si f bune.
si inca ceva....am renuntat la muls vacuta - is cam trista sa stiti ca dupa ce am patimit atata sa am lapte, acum renunt la el si este garla - dar ma pasc ganduri...contradictorii.
adica ma gandesc daca nu-s prea egoista si in loc sa-i asigur copilului laptele cel mai bun - dati cu rosii daca vreti, nu ma supar, nu ca laptele praf nu-i bun, dar cel de titza este superior- ma gandesc la mine sa dorm si eu noaptea cum trebuie si sa nu risc o inflamatie mai nenorocita a coloanei si articulatilor...
oricum, el bea si lapte praf, dar mai strecuram si mese cu lapte de titza..
acum, nu am ajuns la dr sa iau ceva de oprit lactatia, dar sigur voi ajunge ca in loc sa se opreasca, parca mai mult vine.
plus ca la sanul drept am galme care nu trec decat daca golesc sanul. ori eu doar mulg asa, nitel, ca daca-l golesc ce naiba fac???
gata...placinta intinsa....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
A, si am uitat sa spun: cand am ajuns acolo a baut Ilinca 100 ml de apa pe nerasuflate! Deci se poate, iar apa nu e otrava
JOy ce bine ca Vladone merge spre insanatosire
Mama, eu cand vad chestii d-astea cu mutat mobila si facut curatenie post-renovat mi se face rau. Mai ca-mi vine sa nu ma mai mut!
Ne-a fost frica, insa glumeam toti trei (Ilinca a dormit tot timpul, slava Domnului!). Oricum sora-mea radea de mine ca imi mai si venea sa filmez, iar Doru zicea ca foarte bine fac, ca sa aiba contraargument cand m-o apuca iar cheful de mers la tzara
Dar in Bucuresti cum a fost? Am vazut ceva la stiri, dar stiti ca ei mai si exagereaza.
Raspund eu ptr Ilenutza: si ea, si eu, si Cristinamh (dupa care ne-am luat toate, ca doar nu degeaba e ea sefa) folosim cu succes Mamia, 23 roni pachetul ptr 7-11 kg, 60 de bucati. Noki a luat MyKids (o marca putin mai scumpa, dar are elastic la spate). Magazinul e pe Bvd Timisoara intre BCR si Plaza Mall.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Salutare!
Noki, Feli
Lavi, cu condusul iti spun din experienta ca lucrurile altfel se vad cand esti la volan si
altfel cand stai in dreapta, le apreciezi diferit.Si iti spun ca in Buc se conduce mult mai
bine pentru ca se merge bara la bara deci nu trebuie decat sa tii banda.
Noki, hi, hi , aceeasi teapa am luat-o si Feli si eu cu scutecele alea "scumpe", acu ne-am
desteptat si luam din alea ieftine ca sunt la fel
Tania, ca ai mai postat
Mirela, bine ai venit.
IOana, concediu placut.
Feli, ai spart ghiata la concedii!Aoleu, abia acu' citii ce patanie!Bine ca sunteti
bine!
Fee, petrecere frumoasa la botez, asteptam poze!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
joy04 spune:
FELI, eu eram ca cabinet la stanciu - adica tocmai intrasem in scara blocului- si era noapte de-a binelea, aproape ca nu vedeam blocul din fata si copacii erau pana la pamant aplecati.
dar naspa rau era sunetul, vuietul, ai fi zis ca e apocalipsa. era scary rau...se zbarlise parul pe mine...
inca si stanciu mi-a zis cand am iesit din cabinet sa nu care cumva sa ies nici pana la masina...dar eu sunam ca disperataa la tai si nu prindeam nici unul!!!! si prin fata blocului treceau gramada, dar ce, puteam iesi cu piticul in brate in ploaia si vantul ala sa stau sa stau sa pazesc vreunul???
noroc cu nasul - ca de obicei- ca a venit si ne-a luat.
multam de rasp. cu scutecele. dar numai acolo gasesc oare??
si legat de curatenie post renovat, toata lumea imi zicea: vai...pai ai scapat de smotru...cand era mai rau tu ai fost plecata..
pai mie acum mi se pare mai rau. ca-i tare usor sa iei frosul, acum sa stai la frecat de usi sa iasa de tot praful din ela, ca inca-s albicioase...si sa iei fiece la mana....offf numai fac nimic de acum in colo.
ELA saraca era racita rau ieri si ea si dariuca. sper ca-s mai bine acum.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
Ilenutza inca nu am inceput concediul, abia pe 15 sta tati cu noi acasa Tu ce faci, mai stai la Constantza?
Joy of, mai, transmite-i Elei ca o pup si-i urez insanatosire grabnica! Stiu ca ea are probleme pe DC, nu se poate loga. Daca vrea, pot reclama eu situatia catre moderatori.
Un filmuletz interesant: http://www.youtube.com/watch?v=SEukS2YN9B8
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Buna,
-noi la fundulet si restul zonei stergem cu servetele umede Pampers si pana cum n-am avut nici o problema. am spala numai de cateva ori cu apa cand a iesit muuullllttt kk si am murdarit si hainutele
-folosim ca scutece Pampers nr. 4+ sau 5
-inca papam titi dar seara primim si lapte humana 3 cu gust de mar pentru completare si sa se obisnuiasca cu alt lapte.
-bem ceai de menta, fructe padure, tei, musetel, apa plata, suc natural, lapte titi, lapte formula.
-papam mult in general orice
CRISTINA, felicitari pentru carnet!
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
cristinamh spune:
hilde, merci, da' mai am traseul... si am emotii...
apropo de scutecele mamia, nu-mi amintesc sa fie vreunele fara elastic la spate. si de cand le folosesc... cam de 2 ani... nici n-am patit nimic de la ele.
feli, misto film... da' de ce mergeati voi si n-ati tras frumusel pe dreapta?!
apropo de mult discutata furtuna... io am fost in bucuresti, cu ferestrele larg deschise si... AM DORMIT! nu-mi amintesc nimic, nu stiu despre ce e vb... cand m-am trezit era ud pe jos si taiau un pom in fata blocului. hmmm... acum ziceti voi la ce nivel de oboseala sunt, daca am ratat apocalipsa
fee, sper ca nu ai iesit cu cearcane in pozele de la botez. sunt sigura c a iesit de nota 10!!
ei, si cum ziceam, la noapte plec... maine iau micul dejun pe nisip!!! mai am de ambalat "farmacia casei" si de pus ustensilele de bucatarie. cristi... il doare inima de 3 ore, cand vede cum se aduna bagajele si tot intreaba de unde le-am scos. ma tot gandesc la strategia de carat la masina... de aranjat...
va si o sa vin cu poze una si una
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mirelaispir spune:
mone, pentru fbra cel mai bun remediu este otetul in sosete! il prepar asa: 100ml apa se da in clocot, dupa ce fierbe se adauga cateva lingurite de otet si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. se inmoaie sosetele in soutia rezultata si se incalta b. am patit-o si noi si ne-a trecut. sanatate si
mirela
mandyksch spune:
Salutare fetelor....la mine AMR-0 adica de maine ma intorc la serviciu. Cu groaza bineinteles caci n-am mai fost de 11 luni.
Ati avut niste sondaje la care n-am apucat sa raspund. La cel cu nr. de mese pot sa spun ca noi suntem tot la 5, si daca ar fi dupa bb ar vrea si mai multe. E un mancacios
Spalatul la fundic: noi folosim mai mult servetelele, daca e f. mult kk atunci si spalam cu apa calda. La ochisori avem cateodata urdori, mai ales dimineata.
Laptele de vaca: cand am fost la Cluj la control, acu' vreo 3 saptamani. dr. ne-a spus ca din toamna sa trecem pe laptele de vaca. Cel de 1,8 grasime. Asa ca spre un an incercam sa facem si noi trecerea.
Ma bucur ca vad fete care n-au mai scris de multisor.
Fee, sper ca a fost bine pana la urma la botez, te-ai trezit dimineata? Cristina, felicitari pt. juma' din carnetul de sofer. Feli, deci si Ilincuta e cu probleme la drum lung? Nici Kriszti nu e mai breaz, el nu prea urla dar nu vrea sa doarma...ca de obicei. Joy, spor la treaba, si noi ar trebui sa ne schimbam gresia/faianta in bucatarie, dar cand ma gandesc cata mizerie se face cred ca o sa renunt.
Fetelor, oare ce o mai fi si cu Alexandrina, Coralia-ea nu are Net, de Maria Alexia nu mai zic ca noi am mai "conversat".
Va
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
bianca_mo spune:
MANDY, SUCCES!!! o sa vezi ca va fi bine ( te incurajez ca si eu in curand voi sta cu inima cat un purice la serviciu si ma voi gandi la bebe)
fetele care mergeti in concediu, va doresc vacanta placuta si copii cuminti!
sa aveti o noapte linistita!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb