Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bravos, la juma' de sofer!!

Lavi, asa gandeam si eu despre vaccinurile respective, tu ai spus-o mai direct!!

Simona, cica asa e, nu poti schimba dr 6 luni, dar si eu l-am schimbat, fiindca nu mi-a placut cum s-a purtat cu noi fosta dr de familie. Ideea este sa ti-o ia cineva sub supraveghere si va face transferul respectiv cand se poate, la Casa de Asigurari de Sanatate. E o chestie formala, tu nu-ti bate capu'; da-o incolo de nesimtita, auzi la ea explicatii.

Ma duc sa vad pozele lui Meems.
puup

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Fetelor am si eu problema , cum ati facut sa va mearga messangerul ca eu l-am instalat si reinstalat de n ori si tot nu merge ?

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

am inteles eu gresit ca erau ceva poze noi de-ale lui meems? Ca nu le gasesc.
In schimb l-am vazut pe scumpelul lui Fee, bine-ai revenit, poate nu te mai descurajam sa scrii de-acum. Spor cu pregatelile pt botez.

Dienutza, unde ai disparut cu Luca? Io nu ma pricep sa trimit ce vroiai tu pt messenger, ca scriai deunazi ca aveai nevoie.

Gata, ma duc sa mai spal cate ceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

feeeeee.... bine ai revenit! hehe, uite ca se strange gasca pana la urma!!

mai, mi-a venit o idee, pt fetele carora nu le merge messu, si nu gasesc de ce, sa instaleze trilianul... ala n-ar avea de ce sa nu mearga.

simona, trb schimbata... neaparat... la romani exista prostia asta implantata bine... in loc sa incerci sa repari ce se poate... offf...
dar totusi ar trebui sa-i faci o reclamatie. nu e ea in masura sa judece situatia!

lavi pai ma, io cand imi pun ceva in cap , imi cam iese. daca vrei neaparat s-o faci, poti sa-ti pui orele numai dimineata, sau sa-ti gasesti un instructor care e de acord sa faca la ore "imposibile". eu faceam de la 7 la 8,30 si tati ma astepta imbracat si pleca la servici. dar nasa lu' iris in acord cu instructorul facea de la 6 am la 7,30 sau de la 20,30 la 22...
io inca plutesc, tot imi vine sa intru la teste pe site sa mai fac cateva, inca nu pot sa cred ca am reusit. acum tot ce-mi doresc e sa nu fiu io ultima catastrofa sau sa fie garcea cu capsa pusa si sa ratez traseul.

hehe, si multumesc pt incurajari si felicitari, ca m-am simtit azi ca la admiterea in liceu.... cand aveam impresia ca nu ma mai striga sa intru in sala. mi se taiasera deja picioarele, striga la comisia 10 (ultima) si aveam deja impresia ca io nu sunt pe lista. nasol mai sa dai examene la batranete

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la pranz si de la noi!

La noi nimik nou, decat ceva haios de povestit: cand intru la baie si Titi e prin casa pe jos, in 4 labutze si ma vede, vine repede la usa, incepe sa dea cu palmele in ea si sa strige mamamamama!!! Cooool, nu?
Azi era sa facem si o boacana, ca a deschis sertarul di sufragerie, a extras punga cu medicamente si s-a apucat finutz sa molfaiasca o folie de ceva algocalmin, aspirina, nici nu stiu exact. cand m-am prins, am crezut ca turbez, atata noroc ca nu a penetrat hartia. trebe sa am okii cat cepele, e pericol raaaaau!

Cristina- hi hi hi, tanti semi-soferitza! Felicitari pentru sala! Pai cum doamne iarta-ma sa stii ISTORIE - cu jdamii de cifre si nume si evenimente si sa nu inveti un simplism ca testele de sofat? Ar fi fost culmea! Dar cum de nu ai dat si sala azi? Io le-am dat in aceeasi zi. Si mi se pare solutia ideala. Amu s-o fi schimbat procedura.

Feli- sa stii ca alaltaieri, cand a m fost seara in carrefour Baneasa chiar m-am uitat dupa Nan2, ca stiam ca ai zis ca e "seceta". Nu aveau. Ma mai duc si azi si o sa arunc un oki.

Va pupicesc!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

NOki si Ilenutza multumesc! Nu am precizat, dar ma interseaza supermarketurile din Bucuresti, dar Ilenutza, fata buna, voia sa-mi aduca de la Constantza. O pajiste de pentru tine si Vic! Cand ajungi in Buc sa dai un tf sa mai iesim la o cafea.

Am pus poze noi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mi-au venit in bibilica 2 intrebari. Pleeease raspundeti, ca fac sondaj de opinie:

1. voi stergeti funduletzul copiilor doar cu servetzele umede, sau ii mai si spalati la fundic??????? Ca io numai cu servetzele si ma intrebam daca nu cumva si asta contribuie la iritatiile lui fii-mea, evident, pe langa pierlea sensibila.

2. bebelacii vostri au urdori la okisori? ca a mea are des si destul de mult, ii curge mai ales okiul stang, dar e drept ca la mine e curent permanent.

Pupici!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

1. spalat fundulet in caz de kk. La pipi doar sters cu servetele.
2. nu avem urdori decat f.rar.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

1. spalat fundic numai la lighean - servetele numai in deplasari. Musai tre' sa fac o poza sa vedeti ce moaca are cand o spal la fund.
2. nu are puchi = urdori , decat f rar.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Noki, eu personal cred ca nu e ok sa nu o speli. Ce-i drept nu stiu cum functioneaza "sistemul" la fetite, dar am meu desi avea "furtunel" facea pipi peste tot. Nu vorbesc de kk, ca nici nu e cazul... Daca dadeam cu servetele umede ( si am folosit si Pampers, si altele, mai ales in "deplasare" iar noi ne-am deplasat infiorator de mult ) se inrosea imediat ( deh, piele alba, sensibiloasa ); asa ca ajungeam acasa si imediat apa calduta si sapun, ca altfel, fund rosu de maimuta. De multe ori, cand e cald, in 2 ore face deja bubutza... acum mai rar, vad ca pielea lui incepe sa se "coaca", dar pana acum mi-a cam scos peri albi.
Cu urdori, n-am avut probleme, dimineata si dupa somn eu le consider normale, ochiul e... cum zicea cineva, un organ cu self cleaning si urdorile cred ca sunt manifestarea acestui sistem. Dar daca ochisorul curge...poate ar fi bine sa consulti un oftalmolog. Sebi a avut pe la 2 ani conjunctivita cred ca de la praf, si stiu ca mi-a tot zic dr nu ceai de musetel, nu picaturi de nu stiu care, nu X, nu Y... ca nu fac bine deloc.

Edit: imi zicea cineva ca din servetele ramane pe piele ceva, ceva-ul care pe majoritatea tipurilor de piele in timp le irita.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput