Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cristina Bafta.Si fa ochi dulci la politist ca poate te trece!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza matinala!
Crisule, bafta multa la examen, iti trebuie un pic de noroc si gata, ai carnet la buzunar.

Pischi, am un unchi, sa-i de-a Doamne, Doamne sanatate, careia ii face maaaare placere sa se plimbe cu Maria si uite-asa de vreo trei ori pe saptamana vine si ies impreuna dimineata, de pe la 9 la 12. L-am vazut si pe sotul tau patruland cu carutul ieri, cand treceam pe lagna Cotnari. Eram cu masina.

Buluci, mie pediatra mi-a zis ca nu-i problema de trecut inapoi de la vaccinu' platit la cel din schema gratuita - la noi-, de la stat si invers, in ideea in care cel platit - infanrixul - are aceleasi componente ca celalalt, chiar unele chestii in plus. Na, e mai bine sa ramai pe infanrix ca sa faci rapel la toate, cum era la asta la hemofilius nu stiu de care, etc.

Hai va pup, merg sa pap ceva.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Cami, ai o fata ca o floricica de frumoasa!!! Spor la impachetat.

Eu azi fac lista si de maine ma apuc de bagaje. Duminica plecam la Onesti, la ai mei si de-acolo la Durau. iuuuuuuhuuuuu!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Ioana, multumesc mult dar si fetitza ta e suuuuper frumusica!
Spor la impachetat si tie si concediu placut!

Camy & Daria
poze noi la 7 luni
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cris, bafta multa la examen!!! sa vii cu vesti bune!

Camy & Daria
poze noi la 7 luni
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hola
sa zic io cu scaunu de masina, ca sa nu raman datoareca andrei n-a mai incaput in scoica haaaat (mai nou, nici in carut nu mai incape, tre sa-i caut altul, ca in asta sta cu umerii sransi
i-am luat scaunel pentru 1-4 ani, care are mai multe pozitii la spatar (de fapt, scaunul cu totul se inclina), asa ca poate sa vada si strada, dar si sa doarma cand ii e somn. mai pastreaza ceva din "scoica".
noi ne-am gandit ca e inca mic, si sa nu-i luam un scaunel din ala universal. voiam cu husa de bumbac, dar n-am gasit. dar si asta de material sintetic e destul de ok, cu toate ca odata a transpirat la capsor cand dormea - dar era exagerat de cald in masina si batea soarele din spate.
recapituland: scaunul ideal ar trebui sa fie cu husa din bumbac, sa aiba mai multe pozitii care sa fie usor de modificat si sa fie suficient de inalt ca piticul sa vada pe fereastra (adica sa aiba un postament dedesubt)
trebuie "probat" in magazin, sa vedeti daca ii place copilului, pentru ca al meu deja are pareri despre ce-i place si ce nu-i place, si e o munca aiurea sa-l convingi sa stea intr-un scaun care nu-i place.
pana la urma noi ne-am dat in barci si i-am luat scaun de tzshpe milioane, ca a vrut tac-su cu isofix (s-a impresionat la campania cu fetita care zboara prin parbriz), dar nu cred ca merita, pana la urma.
despre mese: al meu mananca putin si des, mai nou s-a intors la 6 mese pe zi (dupa ce trecuse prin perioada 4 mese), dar destul de mici cantitativ
se trezeste pe la 5 dimi si-i dau lapte si mai doarme o tura pana la 8, la 9 -9jumate fructe, la 12 lapte la culcare, la 3 jumate-4 legumele, la 7-8 fructe din nou, sau iaurt, si la culcare la 10 bibe cu lapte.
va pup ca tre sa zbor acum
mai intru , ca mai voiam sa scriu, da nu mai stiu ce....

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

vesti bune fetele, am luat sala!!! traseul il dau pe 4 sept... is si io jumate sofer!
ma duc sa-i dau copilului sa suga.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

vesti bune fetele, am luat sala!!! traseul il dau pe 4 sept... is si io jumate sofer!
ma duc sa-i dau copilului sa suga.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Bravo!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anamari ce bine ca ai intrat sa ne mai scrii!! Vezi daca e diferenta mica intre puiuti, ce frumos?

Si ale mele se distreaza frumos impreuna, Nati se lumineaza la fata si incepe sa dea din toate cele cand o vede pe Silvia, iar Silvia face tot felul de giumbuslucuri ca sa o distreze. Atata ca uneori mai sare peste cal.. asta e.

corap mersi de raspuns! Cu Isofixu' am rezolvat-o, ca n-are masina ; e misto ca cele 1-4 ani se lasa pe spate; scaunul Silviei care e de copii mai mari nu se lasa. Oricum eu nu ma grabesc sa fac schimbarea, ca Nati inca incape bine mersi.

De vreo 3 nopti incoace Natalia doarme neintrerupt 22-9! Vad ca si ai vostri. S-or fi obisnuit saracutii cu cadura.

ioana nu-i problema de trecut inapoi, dar daca treci inapoi dijaba le-ai facut pe alea suplimentare pana atunci.

Cristina pai cochetam noi cu ideea sa ne apucam de carnet, dar eu pana sa ma hotarasc tu ai si ajuns sa-ti dai examenul? Felicitari! Bafta!

Eu din pacate n-am cu cine sa-mi las copiii sa fac scoala in conditiile in care sotul lipseste de acasa 9-20. Si pe altcineva n-am.

Veste buna: atmosfera s-a mai calmat mult fata de prima saptamana cu amandoua, in sensul ca Silvia s-a mai disciplinat si ne intelegem. Asa ca a devenit traibil cu amandoua acasa toata ziua.

Noki noi n-avem nici o pb de la Libero.
Din luna a 9-a incolo trebuie sa ia cate 250g pe luna ! Si ritmul asta se mentine in mare pana la nu stiu cati ani!

Silvia la 4 ani jumate are 16.5 kg. Drita a zis ca e normoponderala. Sunt curioasa cand o sa o ajunga bebelaci de pe aici.

Si Nati in 10 zile de mare a scazut 70 de grame.

Bulucelu' pe prospectul de Vigantol scrie ca 2-8 picaturi e doza de tratament pt rahitism.

Absenta dintilor poate sa fie semn de rahitism dar nu neaparat. Si mai sunt si alte semne, mai concludente.

Nataliei ii dadeam cate 2 pic pe zi la sfatul dr de familiei care zicea ca in curand vom trece la 3. Si calciu 10 zile pe luna. Cum am ajuns la pediatra, (acu' n luni), i-a verificat fontanela si a zis ca e prea mica si i-a redus doza de Vigantol si eliminat calciul. La mare nu am luat deloc. Acum luam 1 la 2 zile, Ii tot masoara circumferinta capului la fiecare consultatie. Din fericire creste, iar fontanela nu s-a mai redus.

Acuma citii si in carte si confirma ce a zis drita mea, trebuie dat Vigantol copilului pana la 1 an jumate si apoi in lunile cu R pana la 12-15 ani.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
CRISTINA felicitari pt sala !
Eu,puturoasa cum sint nu m-am invrednicit sa fac scoala de soferi (cu toate ca sotul meu ma batut la cap ani de-a rindul )si acum cind am nevoie ...nu mai am timp.

Sint f suparata pe dr. fetei !
Am fost luni la controlul pt 8 luni si am rugat-o sa-mi dea o trimitere sa-i fac analize pt ca eu banuiesc ca Patricia are ceva rahitism.
Maternala unde a fost ii dadea vigantolul in lapte si eu deasemenea i l-am dat asa pina sa citesc subiectul de la "parintii intreaba....
Si ar avea ceva "semne"de rahitism,coastele "evazate",lipsa dintisorilor etc.
Dr. mi-a confirmat ca e posibil dar mi-a spus sa nu ma stresez atit...ca daca am "riscat" sa iau un copil despre care nu am stiut nimic,ma pot astepta la "surprize " de sanatate !! O IDIOATA !!!
Eu ii spun ca e vina mea si a maternalei pt ca am fost prost informate si indrumate si ea ii da cu mostenirea genetica !
M-am certat cu ea si am plecat nervoasa...
Azi am fost sa-i iau fisa fetei sa o mut la alt medic dar dr a plecat ieri in concediu..
In schimb asistenta mi-a zis ca nu am voie sa mut copilul SASE luni !!?? Bineinteles ca m-am certat si cu ea si i-am spus ca daca nu-mi dau fisa cind vine dr. ma duc si le reclam .
Sa ma scuzati ca m-am intins dar sint sufocata de nervi cind vad cit de obtuze ca sa nu zic altfel sint unele persoane de la pregatirea carora te-ai astepta la mai multa deschidere...

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor,

Multa vreme de cand nu am mai intrat , lipsa de timp si de ce sa mint, cand vroiam si eu sa scriu ceva, atmosfera era cam incinsa pe aici deci abandonam.

Insa citesc cu placere toate postarile voastre si ma minunez de progresele bebelusilor nostri.

Am vazut pozele din contul comun de la intalnire , super !!!!tare frumose, frumosi !!

Un pentru Ina si Rachel, ca sincer imi lipseau postarile tale .
Acum as vrea sa o salut si pe Alina si Amalia ( te-am sunat de n ori dar banuiesc ca erai ocupata cu mutarea , sper sa va obisnuiti in Olanda) si zau ca am cautat si nu am gasit de ce te-ai suparat pe grup ( poate ca nu oi fi cautat bine ) si multi .

Ripley superba Ana ( tare am ras cand tati a tuns-o)

Cristina felicitari pt sala si MERDE ( ca sa iti poarte noroc ) pentru traseu!

Simona schimba pe doctorita ta nesimtita , eu as fi strans_o de gat cu asistenta ei!

Despre mese , inainte Daniel manca 4 pe zi , de vreo saptamana am schimbat laptele si acum mananca de vreo 6-7 ori , parca a regresat ( oricum daca el cere , eu ii dau )

Azi baiatul meu face 9 luni , Doamna ce repede a mai trecut timpul ; dinti nu are desi ne chinuie de vre 3 luni si acum fuge prin toata casa cu premergatorul ( rapid mai este )

Hai ca m-am lungit .. promit ca intru mai des , de fapt ca o sa scriu mai des

va pupacesc pe toate si o ultima strigare pt Diana si Luca

ps am pus poze noi in contul comun si ne pregatim si noi de botez ( duminica )

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput