Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani leutzului Andrei!
Lavi, felicitari pentru performanta Nataliei!
Noki tu astazi ai avut ghinion cat pentru o luna, fir-ar sa fie! Sa speram ca s-au terminat toate relele.
Pischi multumesc frumos!
Meems, iti doresc in continuare o vacanta de neuitat cu buburuza ta.
tuturor,
Ina

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si eu, si eu...

la multi ani bebeilor.
la multi ani Andrei!!!

meems si rianna -vacanta placuta in Romania.

felicitari Natalia

Pe al meu grasun nu il las sa se dea jos de pe canapea inca ca a incercat de curand si a facut buf. Dar a inceput sa-si dea drumul la tarat prin casa-mai in patru labe, mai pe fund, mai cu spatele ca racul- s-a prins ca fara efort nu se misca lucrurile.

altfel ziua mea e plina de "baba, dada, dudu, dede" ..."mama, gugu, bubu, bebe"-asta e Lia care vorbeste tot bebeliceste. si-si povestesc, si rad, se distreaza ei pana ce ea ii trage o palma si el o trage de par si atunci .....

a madau, cica asa e la bebei cu cat sunt mai obositi cu ata ii pui mai greu sa doarma. cica sa-i prinzi cand sunt numai cu o geana de somn si sa-i pui repede in patut. mi-e nu mi-a reusit si acum ii las sa cada de oboseala- noroc ca am covoare noi si groase.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neatza!
Leeo esti mortala, fata, cu poantele tale!
Cristinamh mi-au placut pozele! Daca vrei sa-ti deschizi firma, apuca-te de organizare de petreceri ptr pitici.
Buluci eu am o prietena ai carei fetitza i-au dat dintii la 10 luni. In schimb ii dadea doar o picatura de Vigantol, deoarece avea fontanela mica. Asa ca zic si eu ca nu are legatura una cu alta.
Joy eu sunt stresata de pe acum ptr ce ma va astepta la anul: mutare+amenajare! Bine ca a trecut.
Felicitari nasicii ptr fetitza!
Char ca nici mie nu-mi vine sa iau acum un bebe asa mic in brate, mama, ce repede uitam
PS: m-am uitat acum in contul comun, pozele sunt la locul lor.
Ela of, alta belea Multa sanatate!

Ilinca s-a trezit iar la 7,30 (deci isi actualizeaza programul de somn). Nasol de mine ca in ultimul timp am insomnii. Ieri am dormit dupa amiaza ca nu mai puteam. Asta a fost o alta cauza a insomniei. Asta e!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

dimineata asta e muuult mai buna decat ieri!!!!am dormit si eu , am avut pui cuminte azi noapte!cred ca mi-a aratat ca il barfesc degeaba
va pup si o zi buna va doresc!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare !

Fetelor, nu-mi vine sa cred ca peste 3 zile voi fi la mare ! Uraaaaaa!!!!!!!! Tre sa incep pregatirea bagajelor - asta e mai nasol!
Joy, ce bine ca ai terminat zugraveli si alea-alea, mai greu e cu programul lui Vladutz
Am pus poze noi la semnatura, ca deh, avem 7 lunutze!
Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna fetelor! Astazi e o zi mohorata,iar Alex al meu doarme de pe la 10 jumatate. De obicei dormea cate jumatate de ora si se trezeste de parca ar fi dormit 10 ceasuri.
Am inceput sa-l pun in premergator de cateva zile si se pare ca singura cale de a merge este inapoi.
bianca_mo imi pare bine ca Serban a dormit si te-a lasat sa te odihnesti. Probabil ,,stie" ca mamicuta lui va pleca la serviciu si incearca sa-si faca un program . Sper ca acest lucru sa fie si in celelalte zile. Succes!

STEFAN si ALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

La noi nimik nou, toate bune, cu exceptia fundicului care e iar cam urat si mai ales de la pipi, nu de la kk. Suspectez caldura + scutecele Libero? Sa fie oare posibil sa faca un fel de alergie la ele? Prea se intampla des mai nou eritemul asta!
Am pe foc ficatel pe care-l fierb in laptic, asa ca asta va fi pranzul nostru. sa vedem daca-i place la fel de mult ca prima data!

Am pus poze noi: Poze de la 9 luni si www.dropshots.com/day.php?userid=118695&cdate=20060802&ctime=195518" target="_blank">un filmuletz simpatic cu Titi tragand ce caruciorul unei alte fetitze!

Amu fug la bucatareala!

Poze cu mami si Sarah
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Am uitat raportul de 9 luni: 7.920 grame, o crestere de 400 de grame fata de luna trecuta!!!! Dar cresterea a fost in primele 2 sapt, de 2 saptamani NU a mai luat nici un gram, ba chiar a scazut putintel. Deci marea, cu balaceala, caldura si alte alea + mini - greva foametei din ultimele zile au dus la stagnare/scadere mica in greutate. Dar nu mai mai stresez...asta-i viatza!

Asa ca Pischi draga, ai concurentza acerba la "Veriga slaba"!

PS - CristinaMH - unde pot vedea pozele de la ziua lui Andrei? Ca abia astept! Si ca tot am uitat ieri, LA MUUUUUULTI ANI PENTRU PITIC!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Salutare! Cam greu cu treaba, va citesc dar nu am timp de postari... Mai ales ca nici nu e in dezbatere ceva anume.
Noki ( ca de asta am intrat ) vroiam sa iti zic ca si noi am avut aceeasi problema. Eram super incantata de calitatea scutecelor Libero, mai ales ca erau singurele up&go la vremea respectiva, dar din pacate pielea copilului meu ( fara sa fie sensibil la alte scutece ) se irita de la ele.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

CRISTINA-SEFA- hi hi hi! Era linkul la offline messages! Suuuper misto pozele! chiar ca ai decorat frumos!De unde ai luat tortuletzu? Arata tare yummmmmmmmy!

Pisi- de asta mi-e frica! ca totmai am luat un bax intreg! Cred ca macar temporar voi trece la pampers. Mersi de informatie.

Daca mai zic si alte fete, e clara treaba.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput