Mamici casnice (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

miha spor la treaba si tie.
numai atat nu mai zici nimic?

georgi mersi

flaeu vreau,mama ce peisaje de m-ai bagat in boala,lasa ca vine timp frumos si fuga la munte.

alinapa pa

andora din pacate stau mai prost cu memoria si a uitat cum il cheme nici macar nu mai stiu cum arata,nu am mai fost de mult timp cam nici unde.

luna nu te spria ca nu-i chiar asa de rau,inca suntem tineri si mai putem face ceva mai ales ca ai teren e mai bine,eu l-am cumparat acum 3 ani,daca nu te apuci de un lucru nu ai cum sa-l termini si noi nu ne facem ditamai viloanca de 10 cam.....lasa ca o sa fie bine e mai greu pana ne apucam

mmiha vezi ca nu te-au lasat balta

si deci arata bine?

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Miha bravo!Da tipul de la banca nu avea cumva si fustitza de zana?

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am aparut si eu!

Mai fetelor nu am poze mai.Si nici aparat digital n-am,as avea nevoie. Nu-mi place sa fac poze pen' ca ies batrana si urata.De parca as fi tanara si frumoasa! Am sa incerc sa fac niste poze cu telefonul,dar de curand mi-am reinstalat Windows-ul si trebuie sa reinstalez cablul de date si ce mai trebe pentru descarcat.Cam multa treaba mey!

Miha,daca stiam ca trimit tipi asa bine sa-mi imaneze cardul nu ma mai duceam la banca! asteptam si eu! Offf...

Azi a dat strechea-n mine si m-am apucat de curatenie,spalat perdele,facut mancare...ma duc sa termin ca m-am 'nervat! Poate asa am mai mult spor!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

bey pe pagina 2???

eu m-am plictisit rauuuu, luni m duc sa-mi iau costum de baie....hihihi si mai avem putin si gata

AMR 5 zile pana la vacantaaaaa

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... helouuuu sint tot eu , ia uitatzi ce am aici
Cuscra lasa mey ca nu m-am suparat, si norata mai are mici rezerve, ca nu se stie ce vremuri vin, asha ca stringe pe lista logdnicii Ia baga o poza cu noua tunsoare, ca bagai ochii la ieshence, am vazut ca tzi-a mai cerut cineva o poza, dar tu nu si nu, esti spetziala mami, stai ascunsa sa nu te vedem
Georgi sanatate mamei tale. Bagaje bag la greu pentru ea, ca oricum o sa stea fara, la pasa goala pe plaja .
Andreea dar poate ginerele face harem, deh vazui ca incep sa cumpere apartamente, sau ma rog sa se mute de la unul la altul, asha ca nevestele are unde le tzine
Flavia stam doar 10 zile la mare, dar e frumos tare, tzi-am pastrat un locshor linga Isa in mashina
Dana ch multzumesc, dar nu mai am nici spor nici chef de facut bagaje, asha ca atunci cind ma intorc de la mare, mai stau un pic si fac bagajul pentru romanica
Lucia sanatate multa si vacantza placuta, si noi tot simbata plecam
Maria2mami sa-ti traiasca "cardul", ia spune repejor pe ce ai de gind sa cheltuiesti banii ?
Pupici la toate, dispar la treburi, adica la pus fasole pastai in congelator , incluse la pupici Alina, Luna, Ioana,.... toate, nu mai dau nume ca nu-i mumos

P.S. Flavia, reinnoieste lista cu sarbautoritzi, sau vrei sa te uitam pe tine si pe cuscra

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

danelutza

am vazut pozele,frumoasa mai fata

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Dana ch multzumesc
Vad ca fetele sint toate in tura de noapte, cind eu dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Seamana cu mamica ei......frumoasa

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bau! ce credeati ca nu apar? aici sunt, bintuuui...
danelutza, frumoasa printesa! sa fie sanatoasa si cuminte! cit de mare s-a facut!!!
hai cine mai e pe aici?

alexa

Mergi la inceput