Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 6
georgi75 spune:
Mersi Dana_ch. Ia uite tigarica
S-a trezit melitza...Gata linistea mea...
Spor la trebi si voua.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
impreuna spune:
Si eu vreau sa te vad Miha cu noua freza:)
Felicitari pt folosirea olitei, eu n-am mai incercat nimic Oare mai am vre-o sansa?
Andreea dar sa cumpere un www.herculanetravel.ro/galerie_foto.html" target="_blank">teren (pozele de pe penultimul rand, valea se incheie cu un platou) nu vrea nimeni? Si inca 2 cabane de vanzare www.domogled-cerna.ro/afoto.html" target="_blank">aici (ultimul rand, poza din mijloc)?
Lucia bine ca aparushi
Georgi ma bucur ca mama ta e bine, sanatatea e cea mai importanta. Cu restul, rate, vanzari-cumparari se rezolva:)
La noi e urat afara, ploua :( Sper sa se indrepte vremea sa putem pleca maine la munte
Fla (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
'neata!
e ora 10 si deja e canicula
plecam la mama, pa pa, vb la clubul insomniacelor:)
o zi minunata
alexa
andora spune:
Neata hihihi, pana sa dau pagina forumului injos m-am tot oprit, haha, parca-s nebuna sa-mi pun mintea cu prostioare.... Multam Dana d cafei....
Miha pai domle tu ai aparat digital si nu-ti fai poza?
Georgi.. super, sanatate mamei!
Flavia moaaaaaamaaa ce peisaje mistoooooo .. no comments.... Hai ma ca nu e decat 60mii e dolari, nici amcar euro.... Vreme buna, tinem pumnii sa meeti la munte
Dana ce misto ai fost acolo? Mai stii ce cabanier era?
Mai maimuta mea a tot plans azi noapte am zis ca mor, ba o alarma de amsina, ba o motocicleta, ba apoi maselele.... sunt cam zombi. Dara cum inca doarme
Va pupic si revin...
A, clubul insomniacelor, bey sa nu ma plagiati ca eu facui grupusorul somnambulelor acolo la zezeu
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Ete nah...Io am zis al insomniacelor.Deci e altceva.Am drepturi de autor, da?
Ca-mi adusasi aminte de ZZ-u.Ma duc sa vad, mi-a mai dat cineva flori?
Isa maraita dintzoasa.Si pe mamica ei.
Si pe restul va
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
lunna27 spune:
'neata!!!
Fetelor, ma bag si eu in clubul fetelor care viseaza la casa Noi cu putin noroc avem pamantul,doar ca asteptam sa intram in posesia lui,apoi vom vedea si cu creditele bancare, ce am citit pe la voi m-a cam ingrozit
Dana
maria2mami spune:
Helaaaaauuuuuuu evribadiiii
Azi sunt bine ...dispusa, m-am trezit de la 5 am facut ciorba de perisoare accccccraa si peste la cuptor pt mandra mea, si am ajuns la serv.
La serv SURPRIZE - SURPRIZE cine ma astepta???? oareee???
Un tip la costum....am crezut ca e de la politie...da nu era....hihihi...era de la bancaaaaa
Au venit personal sa imi aduca card-ul
hahahaha ce bine ma simt
revin
AMR ...5 zile pana la vacantaaaaaaa
Just..... Maria
lunna27 spune:
Mey mmiha macar era ceva de capul lui,arata bine??Ori cand ai vazut cardul nici nu mai conta restul
Dana
maria2mami spune:
Mey Dana era genul frezat si la dunga....sooo'
Arata bine....si nici verigheta nu am indentificat-o
Just..... Maria