Mamici casnice (62)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA da ce frumoasa si tinerica esti....de ce te ascundea-i pana acum?!....foarte faina freza...si scumpic puiutul

Weekend placut la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

BUNA DIMINEATA LA TOATA LUMEA!
Sunt la cafea in fata calculatorului,vorbesc cu voi,am azi o vitalitate...am vazut pe un site progesele facute de cei operati in China,daca aveti timp priviti si voi:www,stemcellschina.com,sunt si filmulete in care povestesc procedura,mama ce de boli trateaza aici,e o minune!!!Voi ce mai faceti azi?ce planuri aveti in wekend? Eu trebuie sa gatesc puternic caci luni dimineata imi pleaca baiatul mijlociu Catalin caci intra de servici si sa-i dau pachet la el,lucreaza la o benzinarie Agip in Bucuresti.Bebici ce va fac?Sotiorii?
Va pup dulce pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata!
Miha, te-am vazut, ce tanara esti! Si frumoasa...:) Eu credeam ca esti mai in varsta, dar arati f. bine, imi place mult!

Eu m-am trezit de f. de dimineata ca Andrei nu a mai vrut sa doarma, si a facut caca prea devreme:)
Doina, si eu vreau cafea, da-mi un aasa virtuala:), ca e tare buna:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Mirela,Adriana...multumesc mult de tot pentru complimente! Io am pus poza pentru freza nu pentru mutra mea! Eu imi stiu ce-i al meu...dar daca voi spuneti...

Doina,multumesc de cafea.E buna rau!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
Miha,wow!
ce tanara si frumoasa esti!
bine ca nu mi-am trimis colegul la tine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

neata!
Miha,wow!
ce tanara si frumoasa esti!
bine ca nu mi-am trimis colegul la tine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata!

nu m-am simtit bine,imi face ficatul probleme,am avut acum 2 zile o criza asa de rea.....acu imi e mai bine fac tratament si regim,dr zice ca de la oboseala,adevarul e ca m-am cam simtit foarte obosita in ultimul timp, sau adunat mai multe,dar criza s-a declansat ca am abuzat de ardei iute murat,ca in rest am mancat pui,vitel nu prajeli,afumaturi....
si inca ceva noi azi plecam la tara ,pana maine,nu prea am eu chef dar e reuniune de familie,frati suroro,cumnate,cumnati,parinti,nepoti.....cu catel si cu purcel.

doinabine ai venit,nici ca nu se putea sa gasesti niste fete asa faine ca aici,stai sa vezi cand vor veni si celelalte din concediu.

miha tanara si frumoasa si supla.

georgisanatate mamei

bine a-ti revenit adriana ,lucia,anculina osna,dana banana am vazut si pozele

va pup am mai vrut sa mai zic ceva dar nu mai stiu si tre sa o tai la prichindel.

ps ce o fii cu ioana(porumbel),luna75 de nu mai trec pe la noi? eu le-am mai vazut pe forum

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Danuta,multa sanatate!
ai grija de tine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hello gagici!
aici sunt banano! spor la renovari:)
am vazut super poze de la mare, lucia
miha, suuuper freza, de model ce sa mai zic
ma duc sa adorm maimutica si revin...

alexa

Mergi la inceput

Alinuto ,cam des esti lipsa la apel!
eu vorbesc!

Dana

Mergi la inceput