Mamici casnice (62)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
eu,eu,da' ma duc sa-i dau la sot sa manance.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
buna fetelor!
Mai intai multumesc pt sugestii mjult de tot, am scris si dimineata un ,esaj si mi-a apasat uca pe buton si mi-a inchis calc.... dupa care am plecat afara... pana la urma i-am luat prietenei un set bratara-lant placate doar cu aur, sper ca tin dar bugetul era mic, si o iconita ca la ea in camera nu avea,. Ea nu sta singura, ci cu bunica, asa ar fi mers si floarea si articole pentru casa (mie una o vaza smechera mi-ar fi placut) etc, dar are doar o camera in casa...
Lucia wow am vazut pozici cu cumintelul tau, iar mi s-a facut dor de mare, si de Mariuca nu mai zic, iubire mare dom'le ....
Danuto, ha ati pus-o cu zugravitul, hai ma ca o sa iasa frumos roz.... eu tocmai am vazut in Cora un poster ala de lipit pe toata usa cu "the party is here" si mi s-a pus pata sa-i iau fiica-mii de ziua ei...
Georgi ce mai face mami?
Hhahaha, bey subiectul despre Guestus acum fug sa-l votez, e original rau
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
CRISMIR spune:
LUCIA multi...frumoase poze de la mare...dulce foc Mariuca,asa de mult imi place fetita asta
...iar al tau flacau nu e mai prejos
,si ce dragoste la ei doi,scumpi tare
ANDREEA eu uitai sa-ti zic ceva de cadou,dar se pare ca ai facut cea mai buna alegere,parerea mea,pt ca doar e ziua ei ,nu?...deci ai luat ceva pt ea nu pt pus in casa,ca floare si iconite si vaze,iei cand te duci la casa nou,sau la un eveniment de familie,aniversari,chestii din astea...
MIHA sa treaca repede starea naspa din cauza plecarii prietenei tale
,te inteleg perfect...hai fi tare...noi suntem aici
DOINA spor la bucatarie!!! la toata lumea,pe mai tarziu!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
georgi75 spune:
Sunt pe-aci dar nu prea am chef de scris.
Rezultatele mamei au confirmat ca pe-acolo se pierde sange.Ca atare azi am externat-o si saptamana viitoare mergem la Craiova pentru o colonoscopie si o endoscopie.Se face si la noi in oras dar dr care are aparatura necesara e plecat in strainatate si nu mai vreau sa astept.Luni primim raspunsul cu data cand mergem.
Cam asta e, asa ca va rog sa-mi intelegeti starea si sa-mi scuzati absentza.Va citesc tot timpul dar de scris... nu prea imi vine.
Andreea pana la urma ai facut alegerea cea mai buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
andora spune:
Georgi ne gandim la voi, SANATATE!!!!!
Mirela multumesc .
Fii-mea a adormit la 16 azi, acum 30 min s-a trezit si tre sa mergemn afara s-o hobosim ca altfel nu mai dormim la noapte. Va pup!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Georgi ,multa sanatate mamei tale!
Andora ,stai sa creasca Uca sa vezi ce patesti si tu.
Miha,doar ai strigat si ai fugit repede!
Mirela ,!
Alinuto ,nu mai zici nimic?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Buna!
Iaca am facut treaba: am schimbat bateria la chiuveta ca era nevoie si am luat una noua, faina... care picura pe langa:( Ce ciuda imi e! De parca eu am banii de aruncat!!! Maine dimineata mergem sa explicam situatia si sa faca la un fel sa ne de-a alta, sau ...banii inapoi sa ne luam de altundeva... asa ma incurc eu aiurea, de parca nu am atata de lucru. Si maine am musafiri...
Hai ca nu va mai incarc cu maraielile mele, ca oricum se vor rezolva intr-un fel:)
pa, noapte buna la toate!
Andrei si Adriana
doinabita spune:
Am revenit!Hai sa dau datele: eu 24.05.1962,sotul meu Gicu:20.05.1959,Dan:15.05.1982,Catalin:9.05.1986, si fata Daniela:17.07.1988,familie mare,cu trei tauri in casa si un rac ce credeti cum se descurca o geamana?super ii pun la respect una doua...
si eu o sa ma apuc de zugravit dupa Sf. Marie ce distractie o sa fie...dar ce bine dupa ce o sa terminam,curat misto...
Gabi multa sanatate mamei tale...
Multi pupici...
bita doina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Azi mi-am luat camera foto! Si mi-am pozat si freza!
Iote-te!! Mai mult de-atat n-am putut!
Am vrut io sa ies mai tanara si mai frumoasa da' nu mi-a mers.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc