Mamici casnice (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari si de la mine pe ziua de azi.
Am avut o zi grea azi cu multa alergatura si acum sunt franta.Abia am ajuns acasa dar trebuie sa ma apuc de mancare, spalat si curatenie.
Doina bun venit si multa sanatate baiatului.Sper ca aici sa mai uiti putin de probleme.
Svetlana ma bucur ca esti bine, ca ati terminat cu toate.Nu va ramane decat sa il asteptati pe bebe si sa va bucurati de el.
Adinella bun revenit si tie.
Lucia bine ca totul s-a terminat cu bine.

Aci m-a lasat neuronul asa ca va pup pe toate.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna!
Lucia bine ai venit, wow ce patanii pe capul vostru! Sanatate lui Liviu ..
Adinell bun revenit si voua si bine ca v-ati reparat in baie, noua ne picura de la vecinu' de vreo luna si alaltaieri a scos sotioru' chestia aia de sus si acum pica cu indarjire, ne spalam la dus pana isi da acordul sa reparam Baie placuta
Georgi, Mirela, Alina, Danutele
Mirela bey io nu ma supar asa usor daca vrei sa stii iti trebuie munca de convingere cu baba Andora

FETELOR CADOU PT 30 DE ANI? HELP !!! Editez..o icoana ar fi binevenita... nu? Oricum icoanele se primesc nu se cumpara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor multumim de urarile de sanatate. Sper ca nu mai avem probleme daca pana acum nu a mai vomat si nici diaree nu a mai avut.Mirela, am pus aici poze cu Mariuca si poze de la mare:Poze de la marePoze cu Cristina si Mariuca

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Andreea ce idei sa-ti dau? Asa cum ai zis tu o icoana sau un tablou daca stii ca pune tablouri pe pereti.Sau o planta de apartament daca stii ca-i plac si are in casa.Una mai exotica ceva...mai deosebita.Sau ceva pentru casa.Se gasesc multe chestii decorative f. faine.O vaza viu colorata si cu design mai deosebit sau stiu eu ce alt obiect.Presupun ca ii cunosti casa si-ti poti da seama daca si-ar gasi locul la ea in casa.
Cam astea ar fi ideile mele

EDIT: Cel mai tare subiect : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81857

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
V-am dus dorul, v-am mai citit, dar nu am mai apucat sa va mai si scriu...

Servici, sunt noua, invat tot felul de chestii, acasa zugravim seara cand ajungem de la servici (ne pregatim ca pe 2 septembrie cununam)...
Asta-seara sunt suparata fiindca o colega nu are loc de mine la servici.

Tot felul de sicane mai mari, mai mici...

Cateva: face un barter cu o firma de costume de baie, nu imi mai raspunde la mail-ul in care o intrebam de ID-ul costumului de baie pe care mi-l alesesem si apoi zice in birou ca eu nu m-am putut decide, de-aia nu mi-s adus si mie Acum, voi stiti ca eu deja mi-am facut concediul la mare anul asta, nu stateam eu in respectivul costum de baie, dar ca kestie...

Inca cateva mai marunte, mai mari, dar azi alta: fac eu o greseala (despre care nici nu stiam ca e clar o greseala, ca nu mi-a spus nimeni clar:NU E VOIE ASA CEVA!) si ea da mail intern in firma incepand cu redactora-sefa si pana la toate colegele in care semnaleaza alertata greseala!

E OK?

Ma intreb care o fi problema ei...

Si ce ma enerveaza e ca face pe sfanta, iar cand lipseste redactora sefa din birou si sunt cat mai putini colegi, isi baga mainile pana la coate in cutiile cu cosmetice cu care avem barter si care nu sunt pentru uzul nostru personal...In fiecare zi mai face o vizita la cutie, isi mai inghsuie ceva in geanta...

Am pus un subiect "Sicane la servici" si la Discutii Generale, poate ii pun link-ul maine pe mail, tot asa, trimis catre toata lumea, ce ziceti?

Somn-usor!
Mai vorbim!

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Anculina bine ai revenit!Andora, votez si eu pentru planta de apartament.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Cat ma bucur cand citesc mesajele voastre...ce bine e sa poti sa te mai distrezi aici in fata calculatorului,caci altfel nu imi permit,caci nu putem sa plecam amandoi de acasa sa-l lasam pe Dan singur si noi sa ne distram...ce faceti maicilor azi? eu tre sa fac mancare la trupa,sa fac niste ardei bulgaresti pt. iarna ca s-au facut in gradina si mai vad eu ce fac,dupa Sfanta Marie intru in zugraveli in casa...ma distrezla nebunie...ce date sa va daupentru catalog?ca nu stiu.
Va pup pe toate.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

La noi ploua de rupe! Si e tare urat! Suntem consemnati la domiciliu.

Andreea,si eu cred ca o floricica de apartament ar fi potrivita.Asta din punctul meu de vedere,as prefera floarea in locul icoanei.Si o tigaie de aia de teflon de ultima generatie as prefera in locul icoanei. Nu am nimic impotriva icoanelor,Doamne fereste... Dar tu stii cel mai bine "stilul" prietenei tale!

Apropo de prietena,astazi pleaca acasa la ea prietena mea cea mai buna. Si am un nod in stomac si o stare tare naspa...

Doina,pentru catalog tre sa dai data de nastere ca sa stim cand tre sa dai de baut ,a ta,a copilului,a sotului... Spune tot!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata fetele!
mai ,eu nu prea am timp de scris ca fiica-mea vrea sa-i zugravim camera in roz si noi ne conformam.
am scos tot de acolo si azi ne apucam.
e jale cu fetele, frate!
deja ne-a mancat urechile.
va pup si tin aproape!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helauuuuu!!!! Anybody here?

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput