Cum imbracam bb-lul la 27 de grade?

Cum imbracam bb-lul la 27 de grade? | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Simona are un an si jumatate!Ieri au fost 27 de grade si eu i-am pus dres de bumbac ,sarafan raiat ,body si bluzita cu maneca lunga.Era asa de cald ac numai putea saracuta!Cred ca am exagerat un pic pt ca a baut un litru de suc si apa .Oare sa o imbrac ca de vara cu maneca scurta?

va pup,

Gabi si Simonica.

Gabi si Simonica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

eu zic ca da. eu am imbracat-o ieri e cea mica (9luni) in pantalonasi subtiri (fara dres) si body fara maneci peste care i-am dat un tricou cu maneca scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Eu spun ca poti sa-i dai body-ul de corp si sa-i dai o rochita sau un pantalonas dar sa fie subtirel si eventual sa ai o paturica cu o palarioara sau la baieti o sepcuta .....nu ii infofoliti copii au nevoie sa se caleasca si ei putin ....succes cu imbracatul ...aici la mine in California sunt peste 35 iar eu ii dau numai body mai gros putin si ii pun sosetute si o palarie in cap iar daca bate vantul ol acopar cu o paturica ...Delia si bb-l Sebastian care are 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

La cele 27-29 cine mai stie exact, cit au fost ieri, eu mi-am scos bebelusa in curta (5 luni implinite) imbracata intr-un body subtire cu minecutze scurte si o salopetzica trei sferturi, cu sosetele subtiri... si o palarioara desi am ferit-o de soare (a mea e si foarte chelioasa :) i-am ridicat copertina la carut si desi mai mergeam portiuni prin soare, capul era la umbra... Am observat ca si asa a transpirat... Daca astazi sare de 30 de grade, o sa renunt la body...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Eu le pun body-uri cu maneca scurta si o bluzita subtire deasupra.
La Constanta e destul de cald, doar ca bate vantul. Daca iesim seara, le pun chiar o gecuta si ceva pe cap. In rest, capul descoperit. Asa i-am obisnuit de mici!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

noi am iesit ieri in body cu maneca scurta si peste el o salopeta subtire de bumbac cu maneci scurte si fara picior. I-am scos si sosetele din picioare, asa ca ne-am plimbat prin oras cu piciorusele goale. Nimic in cap, doar copertina caruciorului sa o apere de soare.
Daca o imbrac mai gros plange!

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bluzita si pantaloni lungi cit mai lejer pe corp (sa nu fie strins pe linga corp, aerul trebuie sa circule pe pielea ei), albi si cu mineca lunga ca sa-i protejeze de soare. Nu uita palariuta si daca soarele e prea puternic si daca o scoti intre 11 si 2 neaparat crema de protectie (de soare).
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de gabid

Simona are un an si jumatate!Ieri au fost 27 de grade si eu i-am pus dres de bumbac ,sarafan raiat ,body si bluzita cu maneca lunga.Era asa de cald ac numai putea saracuta!Cred ca am exagerat un pic pt ca a baut un litru de suc si apa .Oare sa o imbrac ca de vara cu maneca scurta?

va pup,

Gabi si Simonica.

Gabi si Simonica

Gabi, imi cer scuze, dar am murit de ras! Ce-ai infofolit-o asa? Bietu' copil!
Mamici, sunt 27 de grade!!!!
Daca voua va este cald asa ii este si copilului!

Este cald! sandale, fara ciorapei, normal ca o vei imbraca in camasuta scurta! O palariuta pe cap, si daca esti la plimbare in carucior sa-i tii umbreluta de-i soare! In rest, si copii sa fie imbracati lejer!

Ai pus o intrebare, deci o sa-ti raspund! L-am scos pe Alex afara de la 3 luni, fara sosetele, intr-un body de bumbac, cu-o palariuta in cap, in carucior sub umbreluta. Se simtea f. bine!

Fara a atrage comentarii: anul trecut am fost in Ro, la inceputul lui mai. Am stat o luna de zile. A fost fffffff.cald. Alex a fost in pantaloni scurti, in sandalute (fara sosete), tricouri cu maneca scurta, si-o sapca pe cap. Pe strada lumea se uita la el ca la urs. De ce? Pentru ca era fara geaca pe el, si fara nelipsita caciula pe cap. Cateca persoane mi-au atras atentia (fara sa le cer eu vreun sfat) ca o sa raceasca copilul.
Ma uitam cu mila la unii copilasi de aceeasi varsta cu el, aveau pantaloni lungi , ghete in picioare, caciuli groase pe cap si niste pulovere. Bieti copii! Rosii in obraji si transpirati! In schimb, cele ce-i insoteau erau in fuste lejere si tricouri cu maneca scurta!
Vechea chestie: sa nu cumva sa raceasca copchilul!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

dar cand sunt raciti, ii imbracam mai gros?(nu exagerat evident, poate doar o bluzita in plus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Va multumesc,stiu ca am fost exagerata!De azi o scot in body sau in costumase de vara si nu o mai scot la 12.00 niciodata!Se inroseste mereu cand iese afara.O sa o dau si cu crema de plaja.In carut are umbreluta dar cand merge in picioare o prinde soarele din plin.

Va pup,

Gabi si Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Ieri a fost caldura mare in Bucuresti. Pe bebe l-am scos doar in body subtire si palariuta, picioruse goale, in carut. Si tot a transpirat. L-am dus la zoo, la Baneasa . Ma ingrozeam cind vedeam copii imbracati gros, rosii la fata si transpirati. Daca o mai tine asa cred ca o sa-i tinem in pielea goala afara.
Ce cremita de protectie folositi pentru bebei?
Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput