Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Speram sa fie bine! Oricum ce a fost greu a trecut, Lunna!

Intr-adevar, Ionela e teribil de greu de acceptat disparitia unui sufletel. Si mie mi se rupe sufletul cand aud.
D-zeu sa il ierte!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc Mira,ce matinala esti...nici tu nu ai somn?

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletelul de ingerash

Ionela sigur ca ne vedemmai vorbim.Drum bun.Sa il pupi pe Alex din partea noastra si pe Geba

Lunna ma bucur sa aud ca operatia a decurs bine.Cu siguranta ca va fi bine acum mama ta.

Ana nu stiu ce sa iti zic de tincturi ca nu am prea folosit,si cred ca si daca imi zicea doctora sa ii dau ceva sigur imi dadea alopat ceva in nici un caz ceva natural.In schimb ne-a zis pentru imunizare pentru sezonul rece sa ii facem cura cu fructe de echinacee-care sincer nici macar nu stiu care sunt

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna dimineata!!

Intr-adevar mama e bine,chiar a incercat sa se ridice din pat,m-am trezit f de dimineata dar parca imi era frica sa o sun,am fost chiar si pe la biserica(nu va zic ce mi-a facut Ana pe acolo).Va vine sa credeti ca fratele meu nu a sunat-o ieri deloc??Asta va zic asa...ca sa vedeti ce frate am...si ce cumnata...

Azi e sarbatoare si nu prea imi place,prefer sa fie zi obisnuita ca ma mai iau cu treaba,dar asa...

Si noi folosim produse naturiste si hemeopate,cu succes,de ex le-am luat acum un sirop cu propolis si echinaceea(doar 60 de mii am dat pe el) si e si pt imunizare...gat...

Sunt multumita ca si rezultatul de la excizia pe care am facut-o e ok...mi-am mai luat o piatra de pe inima

Va pup...si o zi buna!!1

Mergi la inceput

Vezi Lunna cum se rezolva toate

Siropelul este si pentru varsta lu Matei?Ca poate ii iau si eu.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Cred ca da,scrie pe sticluta ca se pot da 1-3 lingurite pe zi,nu specifica varsta,eu Anei in per asta ii dau doar o lingurita,sapt trecuta le-am dat la amandoi cate 3 pe zi.

Mergi la inceput

Fetelor tocmai m-au sunat de la BRD.Trecusem de al doilea interviu si maine ma duc la al treilea
Ma si gandeam acum de ce naiba spun va sunam in 2 zile ca eu mi-am facut probleme ce nu am raspuns bine,ca na mie mi se paruse ca m-am descurcat.Daca as fi fost o persoana mai usoara de inger poate ma si descurajam,nu?!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Multa bafta maine Pisicuta!!!

Mergi la inceput

Muultumesc Lunna sper sa fie totul bine

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lunna e bine ca ati trecut primul hop cu bine.
Pisicuta ma gandeam ca poate avetzi succes mai mare cu ceva naturist.....eu incerc si astfel de variante.

Mergi la inceput