Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Pisicuta si eu ma bucur, sincer. Insa a mai supt de vreo 2-3 ri ziua. De vreo 2 noptzi s-a trezit cam des. Sper sa fie de vina dintele care i-a spart azi. Ca altfel dau faliment. Azi nu prea a mancat, desi foame ii era...dar cred ca dintele este de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana .Eu zic ca pentru inceput nu-i o probelam ca inca suge de 3 ori pe zi.Si cu siguranta s-a trezit de multe ori peste noapte de la dintisor,asa se simte mai aproape de tine si i se pare ca nu o mai doare asa de tare.Matei si acum cand il doar cate un dinte,mai nou ii iese o masea se trezeste si sare din patul lui la noi in pat si mi se cocoata in brate si asa dormim pana dimineata

Ionela va doresc distractie placuta de pe acum ca nu stiu daca mai intri maine.Sa faci pozite

Edit:am uitat sa va zic ca azi i-am luat rezultatul analizelor:are putin glicemia scazuta si putina anemie.Mai are destul de scazut fierul-46 si normal este 65,dar in rest este totul in regula

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Inella sa va distrati la maxim !
Pisicuta eu ricum sunt fericita ca mananca si atat cat mananca pt inceput. Oricum va fi nevita sa manance mancare ca nici lapte nu prea mai am. Cum incerci sa-i reglezi fierul lui Matei al tau? Ai incercat si ceva naturist?
Dana pe unde umbli, mey?

Mergi la inceput

Mey fetelor pe pagina 3.

Ana doctora nu ne-a recomandat fier pastile.Din contra ne-a zis sa ii dam mai multe alimente cu fier:galbenus(din care sincer nu prea ii dam ca imi e teama cu burtica lui),ficatel de pui,peste si sa combin carnea cu lamaie sau alta sursa de vit C.Si in plus noi ii dam si Pikovit care aduce si el un aport.

Lunna chiar asa pe unde te plimbi??

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor,mama mea trebuie sa intre din moment in moment in operatie,cred ca va dati seama ce e in sufletul meu,mai ales ca nu sunt acolo langa ea.

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ne rugam sa fie bine, Dana!

Sanatate multa mamei tale!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Dana suntem alaturi de tine.Cu siguranta ca totul va fi bine si mama ta se va simti cu mult mai bine dupa

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!

Lunna, multa sanatate mamei tale! Ai incredere ca totul va fi bine, are grija D-zeu de asta. CUm a decurs operatia? Cum se simte acum?

Ana, multumim de urari! Cu siguranta o sa ne distram... de-abia astept sa-mi vad odorul ca mi-e asa de dor de el!...Cati dintisori are Casandra? Cat despre alaptat - Alex a supt pana la 1 an si 4 luni si a fost tare puturos la mancare... manca doar cand avea chef si doar anumite mancaruri; in rest, san! Sau daca il lasam cu alcineva manca bine, in rest, cand ma vedea - titi!... acum, la mama, mananca de rupe...

pisicuta, multumim din suflet pt urarui si bine c-au iesit bine analizele!... Poate mai reusim sa ne vedem in reo seara sapt viitoare, ce zici?

Fetelor, sunt tare trista... a murit un baietel de 4 anisori de pe forum, bolnavior de leucemie, care-mi era asa de drag Sper sa nu va suparati de off topic, insa de cand am aflat plang incontinuu... e tare cruda viata uneori! Dumnezeu sa te odinhneasca in pace, ingeras mic!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Lunna Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine de operatie pe mama ta. Sper sa aiba o recuperare cat mai usara si sanatate multa.
Pisicuta ma gandeam ca poate ar fi ceva tincturi care sa ajute. Eu apelez la chestii naturiste.
Ionella cum ai reusit sa-i scoti sanul?Ca eu tot ma gandesc cum am sa procedez pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna seara!!

In primul rand va multumesc pt sustinere,sotul meu nu e acasa e plecat la oradea,asa ca a trebuit sa trec singura prin chinul asta.M-am certat si cu fratele meu care e un nesimtit ce sa mai....
prieteni apropiati nu am....

A iesit cu bine din operatie,dr a spus ca nu au fost complicatii(l-a sunat sotul meu),acum e in perfuzii si e inca ametita de anestezie,nu o mai sun in seara asta ci maine dimineata(a lasat tel la o pacienta vecina si care m-a pus la curent cu tot ce se intampla),cred ca recuperarea va fi grea,ma astept la asta,asta e.

Ionela drum bun maine si pt Alex ,sa ne aduci bozee!!

Ana ma bucur ca faceti progrese,am vrut sa vb azi pe mess dar imi facea figuri netul,eram atat de nervoasa ca eram in stare sa merg cu tot cu Ana la firma lor de rahat si sa le fac un scandal....m-a potolit al meu si s-a dus el inainte de a pleca in delegatie!

Mira ai zis odata ca ai prins post la un liceu din apropierea casei tale,deoarece uitasem unde stai si mi-am amintit ulterior ,am tras concluzia asta.Oricum nu conteaza,nu trebuie sa-mi confirmi nimic...probabil ca esti colega cu fosti profesori de ai mei

Pisicuta
ma bucur ca analizele lui Matei sunt bune!!!

Intr-adevar e trist ca a murit un suflet asa de mic,fereasca D-zeu de boala,nimic nu e mai pretios pe lumea asta decat sanatatea!
D-zeu sa-l odihneasca!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput