Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Morena bine ai venit printre noi.
Mamici, sincer nu stiuce sa fac. Eu o alaptez "la greu" pe ficamea pt ca nu vrea sa manance altceva. Am ajuns iar intro stare in care nu stiu ce sa fac. Ce ar fi mai bine(pt ea)? Sa-i scot sanul noaptea(sa vad daca vrea si altceva pe timpul zilei in afara de san) sau sa o intarc(poate poate mananca ceva)? Eu stiu ca solutia cu intarcatul dintrodata nu e cea mai buna, dar nici nu stiu ce sa mai fac. Are cineva vreo idee?
Lunna ce-ti mai face mama?E mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana eu cred ca la varsta pe care o are ar trebui sa aiba cel putin 2 mese solide pe zi-aici ma refere la altceva decat san.Poti incerca sa ii scoti sanul de peste noapte dar nu stiu daca vei reusi.Mai bine scoatel pe cel de peste zi,adica scoatei treptat cate o masa de san si dai supa sau fructe cu biscuiti sau cereale sau piure de legume cu carne.La vasrta Casandrei ar trebui sa manance neaparat in fiecare zi chestiile aste.Probabil ca va protesta,dar nu te lasa asa usor,gandeste-te ca este spre bine ei.Daca nu vrea sa manance nu insista,dar nici nu ii da san la masa respectiva si cand ii va fi foame va manca orice ii dai.Inarmeaza-te cu rabdare ca va dura ceva timp,chiar saptamani.
Eu lu Matei ii dadeam dimineata san si poate pe la trei cand ma intorceam de la scoala sau direct seara.Noapte se mai trezea sa manace si nu a renuntat la obicei pana ce nu am fost obligata sa renunt la alaptat.
Nu este un lucru rau ca inca o alaptezi dar mai putin

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana eu daca as fi avut laptic,i-as fi dat pana pe la 2 ani,insa nu e bine sa nu pape mancare gatita,are totusi un an si...Poate ca e mai bine sa-i dai san numai noaptea si doar dim si seara,in rest las-o flamanda si tot incerci cu supita,poate azi nu vrea dar tot incercand eu cred ca o sa mearga figura ....bafta!!!

Mama mea e in drum spre Bacau pt a face acolo un RMN la coloana,apoi sa vedem,cred ca luni va pleca spre tg mures.

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nici eu nu am alaptat fiindca asa a fost situatia, dar nu cred ca i-as fi dat mai mult de un an. Se obisnuieste foarte mult cu sanul si greu mai poti intarca!

Ana, sustin si eu parerea fetelor ca trebuie sa pape mancare gatita.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dragi mamici, in primul rand multumesc pt raspunsuri. Sunteti promte.
In al 2-lea rand azi noapte am incercat sa nu-i dau san si sa-i dau apa, dar nu a mers. De la 2 la 5 a stat treaza si m-a marait pana s-a pus pe un bocet si cand a terminat a si vomat. Deci nu voi avea nici o sansa asa. Pana nu i-am dat san nici nu a fost chip sa adoarma. Deci voi incerca ce mi-ati sugerat voi. Sa nu-i mai dau ziua san. Si sa-i dau mancare cand nu mai poate de foame. Problema este ca in momentul cand nu mai poate de foame vrea numai san. Stiu si eu ca e mare, si nu mananca, tocmai de aceea sunt foarte ingrijorata. Oare sunt singura mama care nu-si poate invata copilul ca trebuie sa manace si altceva in afara de san?

Mergi la inceput

Ana in nici un caz nu esti o mamaica care nu isi poate invata copilul sa manance si altceva decat san.Poate ca ar fi trebuit sa incepi mai devreme,ca acum este mai mare si va ceda mai greu,dar va ceda.Singura chestie este ca trebuie sa ai rabdare,nu va fi foarte usor.Trebuie numai sa nu cedezi,daca nu mai poate de foame ii poti exlica ca s-a terminat lapticul de la san si ca ai ceva la fel de bun pentru ea:supa..etc orice mancare.Si incet incet cred ca se obisnui.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

mey fetelor pe unde umblati?

Lunna voi ce faceti?Va plimbati?

Ana sa ne tii la curent cu progresele voastre cu mancarica.Poate te mai putem sfatui in vreun fel

pentru toata lumea!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna seara, dragelor!

Am intrat doar sa va salut ca abia am ajuns acasa... sunt franta; am mai fost la un interviu si la cumparaturi!... Am inceput serios sa ma pregatesc (la cumparaturi ma refer) ca joi plec la minunea mea, sa sarbatorim in avans cu o saptamana cei 2 anisori! Mi-e ata de dor de el!...

Sa avem o noapte linistita, dragelor si sa auzim numai de bine! Pisicuta iti trimit un PM cu o idee de job!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Seara buna!!

Noi am fost pe la tara azi,am primit ceva cadouri in avans de pe la bunici ,acum fiecare e in patul lui,in afara de mine care mai 'navighez 'pe aici

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La multi ani Ana Maria! Cam tarziu dar mai bine asa decat niciodata, nu?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput