Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)
Raspunsuri - Pagina 18

pisicuta si matei spune:
lunna gadeste pozitiv.chiar daca va face operatie cu siguranta ca apoi se va simti cu mult mai bine.Bunicul meu din partea tatalui a fost operat de hernie si este totul in regula.Acum nu mai are dureri si este operat de cel putin 15 ani.Multa sanate si putere sa o poti sustine la greu.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

ana1980 spune:
Mai fetele, sincer nu ma supar sa fie cu ochi, dar nu cred ca este. Oricum mi-am luat Biotics-um medicament natural care contine acizi lactici care ajuta la refacerea florei.
Dana capul sus ! Tot raul cu binele lui. Daca se opereaza se va simtzi mai bine.
Pisicuta nu-i o idee rea.

mira_m spune:
Luna, multa sanatate mamei tale. Ii doresc din tot sufletul sa se insanatoseasca grabnic!
Bun venit, Morena!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)

lunna27 spune:
Multumesc fetelor,nu prea am cu cine vb de aceea am scris aici,deja cautam dr in Tg Mures pt operatie,aici in piatra te tin astia pana mori cu zile
Ana pai puneti-va pe treaba,ce mai asteptati,nu e bine cu diferenta mare intre ei!
Morena(Cristina) deja ne-ai parasit???
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Dana, multa sanatate mamei tale si tie multa putere si rabdare! E tare greu sa nu poti sa fii cu ea, insa vei vedea ca totul va fi bine!
Ana1980, multa sanatate si tie, sa te refaci repede si sa treci mai des pe aici ca ne e dor de tine!
Morena06, bun venit in gasca noastra!
pisicuta, am gasit pantalonasi buni, de trening, din bbc, de la 7 lei in sus; tricouri am luat cu maneca lunga dar subtirele cu 5 lei, plus ciorapi lungi cu 4 lei, cred, nu mai retin exact. Imi pare rau ca n-am gasit caciulite ca alex e alergic la materiale sintetice (ca maica-sa) si nu am gasit nimic care sa aiba captuseala din bbc. Mai cautam, insa... Aaaaa... si i-am mai luat o masinuta pe care s-o calareasca el cat vrea e anume facuta pt asa ceva, ca tare-i place sa mai stea pe tot ce are roti
! Dragul mamei... sapt viitoare ma duc la el ca mi-e asa de ddooooooorrrrr!!!!!!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

mira_m spune:
Buna dimineata! V-ati trezit fetelor?
Eu imi beau cafeluta, citesc presa si plec la munci!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami&minunea mea
( mai 2004)

pisicuta si matei spune:
'Neata!
Si noi ne-am trezit ca plecam la analize
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

morena06 spune:
Immmm ..n-am plecat ... va citesc mesajele!
Am avut ceva treaba la serviciu si n-am apucat sa va raspund (tre' sa termin salariile :d)
Multumesc pentru urarile de bun venit!
O zi cat mai buna!

lunna27 spune:
Buna dimineata!!
Cristina,ma bucur ca nu ne-ai parasit,dar tot nu stim nimic despre tine cati ani ai?esti maritata?ai copilasi?ce lucrezi??Revelionul unde vrei sa-l faci,in oras sau pe la munte undeva?Te intreb caci am vazut ca te interesa.Eu personal n-am mai iesit pe nicaieri de cand cu copii
Pisicuta pt ce faceti analize?
MIra sa ai o zi buna!!
Ionela multumesc frumos,incerc sa ma obisnuiesc cu situatia.
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

pisicuta si matei spune:
Lunna facem analize generale,dar nu ne-am mai dus azi ca Matei nu a vrut sa faca nici kk nici pisu si nu aveam material pentru analizeAmanam pana maine.
Morena asa cu am zis si Lunna te asteptam cu mai multe vesti depre tine
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor