Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

S-ar parea ca numai noi conversam pe aici

Nu stiu cat costa...si eu ma bucur ca la mine merge netul dar nush pt cat timp

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena06 spune:

Salut!
...si eu sunt din Piatra Neamt ..si m-am gandit sa ma alatur "clubului"
Luanna ..merci pentru raspuns ..analizele le-am facut la un lab medical din Roznov!

As vrea sa-mi dati cateva sugestii de locatii deosebite pt Revelion ..STIU CA-I MULT PREA DEVREME ..dar e asa greu sa gasesc ceva ,,incat caut locatii de pe acum!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pisicuta, certificatul de nastere e vreo 63.000, cel de cas. cred ca e cam la fel.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buuuuuuuuunaa seara!

Ce mai fac dragele mele?

Pisicuta, eu imi fac cumparaturile, la capitolul asta in marele mall "Europa". Sunt preturi mai mult decat rezonabile si, daca ai rabdare sa cauti, gasesti lucruri de f buna calitate. In mom asta si la sit noastra financiara e cea mai buna alegere; plus ca le gasesti pe toate la gramada... ce face minunea de Matei?

Cat despre legalizat acte, eu am dat pe copia de pe diploma de bac 100 000 le acum 2 luni

lunna, ma bucur ca ati hotarat asa; cu cine crezi ca le-ar fi mai bine copilasilor tai decat cu tine?... Vei vedea c-o sa va ajute D-zeu si-o sa va descurcati!...

mira_m cum e la munca?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc pentru raspunsuri.ma si temeam ca este cam scump si trebuie sa legalize mai multe acte pentru dosarul de master.

Ionela chiar gasesti chestii dargute?Ca trebuie sa ii cumpar lu Matei haine de casa din bumbac si caut mai ieftine,de fapt rezonabil la pret,ca doar sunt niste bucatele de bumbac

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Uite ca mai intru si eu pe aici.....
Pisicuta eu nu cred ca trebuie sa te mai deranjeze treaba asta. Si eu m-am izbit ceva timp de chestia asta. Si inca ma mai izbesc. Cel putzin nasii nostri tot ne spun ca suntem copii cu copii, deci....am inceput sa ma obisnuiesc ca atunci cand am ceva de zis sa fac in asa fel in cat sa ma auda si pe mine cineva.Te intzeleg destul de bine.
Mai nou mi-am propus sa fiu o gospodina mai buna, dar se pare ca nu voi reusi sapt asta. Duminica noapte mi-a fost foarte rau...mi-am stricat flora stomacala....bine de tot.Acum iau pastile ca sa se refaca si mananc iaurt si paine prajita. Deci azi am fost rupta de oboseala...si am o greatza...sper sa treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ionela, deocamdata e bine, sa vad incadrarea!

Ana, sigur nu e cu ochisori? Glumesc, desigur!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!

Bun venit Morena !!Nu stiu ce sa zic despre locatiile pt sarbatorile de iarna,poate e mai bine sa mai asteptam un pic sau poate stiu fetele ceva Totusi zi-ne mai multe despre tine!!!

Ana fac si eu ca Mira,poate e vorba despre altceva !!!!

Eu am mama de ieri internata in spital,are probleme cu coloana,hernie de disc,se simte f f rau,nu se poate ridica din pat,azi dim mi-a zis sotu ca a facut si febra(a fost el la ea inainte de a pleca la serviciu),eu is cu amandoi copii acasa si nu am cum sa o ajut ,as pleca la ea dar cum??Nu am cu cine sa-i las,mi-e o ciudaaa,treb sa astept pana vine al meu de la serv

Va pup,revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Ana pai ar trebui sa facem un club.Sper sa te simti mai bine cu stomacul

Lunna multa sanatate mamei tale.

Morena bine ai venit!

Eu inca nu m-am trezit,vorbim mai incolo

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Multumesc Pisicuta,sunt asa de suparata,de plangeam azi singura prin casa,nu cred ca va scapa de operatie

Mergi la inceput