Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Isabela e Isa, mamica de gemeni care era activa la acest subiect cand era insarcinata si era in Londra. V-am mai spus de ea acu cateva luni si ati spus ca va amintiti, de aia am postat urarea aici. Scuze daca nu am dat explicatiile la timp sau am fost "off-topic".

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna, dragelor!!!

La multi ani fericiti, Bella, alaturi de nazdravanii tai!

Laura, te rog sa-i transmiti urarile noastre si de-abia astept sa te intorci sa ne povestesti mai mult despre voi si despre Bella!

Dupa cum zicea si Laura, Iza a fost una dintre sustinatoarele acestui subiect, mai ales cand era la Londra, insarcinata! Chiar mi-e dor de postarile ei, ca-i o dulce nemteanca, de-a noastra! Are un suflet minunat si mi-e tare dor de ea, cum mi-e dor si de lorelei, naomi_ioana, karmen, herra, sau vali02 (hera si vali au copilasi de-o varsta cu alex!) sau toate celelalte mamici care-au trecut vreodata pe aici! Va asteptam cu drag!

Pisicuta, ma bucur ca nu te-ai suparat pe noi!...mai trage-ne de manecuta cu pozele, ca... stii si tu cum e cu timpul... acum, ca mi-ai atras atentia, am vazut un nazdravan absolvent frumusel! Ce bine-i de copiii nostri, sunt licentiati gata!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

HI!

pentru Isa!

Laura am vazut niste filmulete,nu stiu sigur daca sunt chiar cele noi ca nu corespundea data.Ce frumos rade Rares si cat de frumos se joaca ei impreuna,chiar daca se mai si cerata.Am vazut ca aveau sorter,reusesc sa potriveasca vreo piesa?ca Matei nu prea se omoara.El s-a prins ca le poate baga pe usita(noi avem o casuta) si dupa ce bagam impreuna vreo 3 piese el vrea sa le bage pe usa.Multumesc ca ne-ai privit pozele.

Lunna in nici un caz nu m-am referit la tine,sti tu ca persoanele de fata se exculd.Si nu aveam nevoie sa va uitat la poze ca sa imi ziceti ca arat bine,ca eu nu arata bine oricum.Chestia e ca m-am simtit nasol,ca a fost ca si cand nimeni nu mi-a citit mesajul ca sa vada si ca am pus poze,atata tot.Chestia e ca uneori am senzatia ca multa lume nu ma ia in seama pentru ca am varsta pe care o am si in viziune lor automat nici nu am nimic de zis(repet,nu ma refer la voi,ci in generel) si exact asta mi-a venit in cap cand am vazut ca nimeni nu a citit mesajul meu.Multumesc ca ai incercat sa ne vezi filmuletele.

Ionela multam.Da asa,e bine ca au scapat si de o facultate.Urmeaza sa faca si master

Noi avem o infectie la stomacel si in plus avem si muculeti.Suntem pe antibiotic de ieri.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

'Neata fetelor! ieri a fost prima mea zi de servik dupa doi ani si cinci luni de pauza. Aveam niste emotii.....dar mi-au trecut cand mi-am intalnt vreo patru din fostii colegi. Adik a fost bine, de-abia astept ziua de luni!

Isa!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

pe pag.1

Ma bucur Mira pt tine

Sanatate lui Matei Pisicuta!!!

Ana pe unde umblii,draga?!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Pisicuta si eu am vazut pozele si filmuletele. Nu stiu daca am apucat sa zic ceva de ele. Ce vroiai sa spui cu varsta? Ca esti prea tanara? sau ce?
Lunna m-am intalnit cu prietena mea din facultate. A venit pe acasa si a stat putzin si ne-am intalnit un pic. In rest ma gandesc sa o bag la program serios pe Casandra ca sa reusim si cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele!

Mira, ma bucur din toata inima pt tine si-ti doresc mult succes si numai realizari sa ai!... La ce liceu predai?

Ce mai faceti, cu ce va mai laudati? Azi am fost la shoping, i-am luat garderoba de iarna lui Alex... o gramada de lucruri draagute am vazut...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

'Seara!

Lunna multumesc!

Ana e bine si acum.Da sunt persoane care considera ca automat daca esti prea tanar nu ai mare lucru de spus,probabil ca de asta zic unu ca nu ar trebui sa faci copil tanar fiind.Si din aceste cauza sunt ignorata.Chestie care ma deranjeaza de numai numai pentru ca nu este adevarat

Ionela ce ai cumoarat pentru Alex?Ne-am uitat si noi prin magazine ca ar trebui sa mai cumparam si noi cate ceva.chiar sa te intreb:nu stii vreun magazin sau o fabrica de unde sa ii iau lu Matei bluze si pantalonasi de bumbac cu care sa stea prin casa,ca i-au ramas cam mici cele pe care le are;dar care sa nici nu fie foarte scumpe,adica pana in 100

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

'neata!

V-as invita la o ceasca de cafea,dar eu nu beauasa ca va invit sa mai vorbim putin

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

Si io's prin zona ,pe cel mare l-am plasat la maica-mea,sotul e plecat sa joace fotbal iar eu cu Ana suntem acasa

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput