Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna, fetele!
Ce faceti, dragutzelor?
Am vazut ca mi-ati dus dorul . Va pupic pe toate. Eu am venit 2 zile in Piatra, fara copii, ca maine seara plec la Constanta pentru vreo 10 zile. Cei mici sunt super bine. Au crescut, s-au lungit, si-au imbunatatit vocabularul si abilitatile. Am un singur offf, tare mare, nu vor de nici o culoare sa mearga singurei . Rares merge tinut de o mana, simbolic, asa ... ca isi tine singur echilibru, dar daca nu simte ca te tine de mana sau de tricou macar, se pune in fund. Bianca vrea sa mearga si tipa cat o tine gura daca nu o iei de maini sa o plimbi, dar nu are nici un echilibru de una singura. Se lasa in fata, cu fundul inapoi si deapana repede-repede, dar singura nici nu vrea, nici nu poate.
Cand ma intorc de la mare ma duc la Dorohoi sa ii aduc acasa. Gata cu vacantza. Nu mai pot sta sa citesc din urma, ca am programari la cuafor (trebuie sa ajung si la o nunta in Slobozia pe 9 august si vreau sa ma tund de aici, ca acolo nu stiu unde si la ce pret gasesc cuafor) si la epilat, plus cumparaturi si bagaje de facut.
Va pupic si promit sa fiu activa de la mijlocul lui septembrie, cand ma intorc cu toata gasca acasa.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bine ai revenit Laura,nu fii ingrijorata,isi vor da ei drumul la mers,poti sa fii sigura!!!Din postarea ta inteleg ca va duceti singurei la Constanta,vacanta placuta si sa va distrati la nunta
Va asteptam!!!

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragelor~!

Laura, bine ai revenit si multi pupici nazdravanilor! Distractie placuta la Constanta ca vreme buna o sa ai ca au anuntat ca se incalzeste de sambata!

Luna, sunt mandra de tine ca tii mereu subiectul pe primele pagini! Trebuie sa gaim o solutie sa ademenim mai multe mamici din Piatra!... Sau nu s-a terminat vacanta?!...

Pisicuta, ce faci, te-ai suparat pe noi??? Ce mai face printisorul Matei, si acum am pietricica de la el!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Bine ai revenit, Laura!

Lasa, Ionela, ca vine frigul si sa vezi cum se strange lumea pe langa calc!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salut!

Laura bine ai revenit si de fapt cred ca acum nici nu mai esti pe aici.Nu trebuie sa te ingrijorezi,nici Matei nu a mers asa de usor,abia pe la 1an si o luna,si tot asa facea,putea singur dar vroia sa se stie sustinut.Si acum aleraga de ne lasa fara energieDistractie placuta la nunta si la mare,poate mai prindeti niste vreme frumoasa!

Ionela si Lunna sunteti niste dragute de asta imi si sunteti dragi tare!Intr-adevar m-am cam amarat ca nu s-a uitat nimeni si la pozele noastre,dar cam asa e pe forum,nu toata lumea are timp sa bage pe toata lumea in seama si in plus unii nu baga in seama pentru au antipatii fata de persoanele respective.Am trecut mai departe!

O zi buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Saut!

Pisicuta,nu prea am inteles ce ai vrut sa zici cu bagatul in seama,eu chiar am incercat sa ma uit la filmuletele tale,am vazut chiar o bucatica din unul dar netul meu mergea f prost si se oprea intr-una,am renuntat si dupa aia chiar am uitat de poze.Sa stii ca nu-mi esti antipatica,din contra imi esti f draga si stiu ca arati si bine...si chestia asta am mai spus-o

Se pare ca se mai indreapta vremea

Mergi la inceput

pisicutza multumesc de urari, mai sunt inca pe aici. Plec diseara, la 22 din Bacau. Acum ma uit la pozele voastre dar sunt intre 2 bagaje si ma uit incet (stau cu pagina deschis si mai dau cate un next din cand in cand). Matei e un scump, are niste ochi superbi.

Am reusit sa pun si eu filme noi. Daca aveti ramdare si timp, enjoy!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Astazi e ziua Isabellei. Asa ca o sa ii urez si aici La multi ani! ( chiar daca nu cred ca o sa aiba timp sa intre sa citeasca).
La multi ani, Isabella! Sa ai copiii sanatosi, cuminti,frumosi si destepti, sa ti se indeplineasca visurile si sa fii foarte, foarte fericita!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Care Isabela mey??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Da, chiar care? Sa-i zicem la multi ani fetei.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput