Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Piatra Neamt - Perla Moldovei (9) | Autor: ionella3003

Link direct la acest mesaj

Buna, dragelor!

Buna gasit la Partea a IX-a!!!
Partea a VIII-a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77053&whichpage=1" target="_blank">Aici

Va asteptam la noul subiect cu impresii din vacanta si nu numai!

ana1980
annabella
andreutza_23
danidani74
EftimieC
ellinia
geba2001 (09.10.1973)
herra
ionella3003 (03.07.1977) mama de Alex (21.09.2004)
iully
karmen
Laura25
lorelei19
lunna27 (10.02.1978) mama de Paul Marian (08.09.2000) si Ana Maria (06.09.2004)
mihastroescu
miram_m
morena06
naomi ioana
pisicuta si matei (02.01.1983) mama de Matei Tudor (22.04.2005)
roxanacibo
sunt mamica
vali02

Sa avem spor la scris!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Pisicuta, iti tinem pumnii! Ne rugam sa fie D-zeu cu tine si sa ai succes!
Noi suntem aici si-ti facem galerie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

pisicuta bafta multa! Iti tinem pumnii!

Ionela nu mai stiu daca te-am felicitat, dar BRAVO TIE! Tre sa dai de baut! Esti tare!
As fi deschis eu capitol nou, dar nu il puteam inchide pe cel vechi, nu am nici lista care arata asa frumos la inceput.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut!!

Ce ma bucur ca e activitate pe aici! .Pana cand stai Laura prin piatra?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by Laura25

pisicuta bafta multa! Iti tinem pumnii!

Ionela nu mai stiu daca te-am felicitat, dar BRAVO TIE! Tre sa dai de baut! Esti tare!
As fi deschis eu capitol nou, dar nu il puteam inchide pe cel vechi, nu am nici lista care arata asa frumos la inceput.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Laura, multumesc din suflet pt felicitari! Atat m-am stresat cu licenta asta, mai ales c-a fost timpul pt studiu asa de scurt, incat inca mi se pare ca visez, inca nu constientizez ca a trecut... O calda imbratisare pt tine si pt strumphii minunati!

Mergi la inceput

Dana, cred ca pana joi. Mi-e dor de cei mici, dar si zilele petrecute numai cu sotul ne-au facut tare bine. Zilele astea vreau sa mai fac cate ceva prin casa (mi-am propus sa dau cu var in balcon si sa mai aranjez cate ceva pe ici, pe colo), sa ma intalnesc cu niste prieteni, sa mai fac niste vizite.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Foarte bine faci mai Laura,tare mi-as dori si eu astefel de clipe de singuratate numai cu sotul,dar nu se poate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata.
multumesc pentru sustinere.sunteti tare dragute
examenul a fost foarte greu,niste grile de mureai.evazive,capcane-nimeni nu se astepta la asa ceva.
am luat 8,iar cea mai mare nota a fost 9 .sunt foarte suparata pentru ca acest examen nu releva absolut nimic:nici din cunostintele mele,nici din capacitatea mea intelectuala.ma bucur ca am decis sa plecam din tara si macar Matei are posibiliatea sa fie mai bine evaluat!
mai am prezentare lucrarii joi.in rest am dormit dusa,eram extrem de obosita!

va pup si mai vb.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

'neata!!!

Lasa Pisicuta ca e bine si nota 8!Felicitari!!Pai pana la urma v-ati decis sa plecati?Unde?

Dana

Mergi la inceput

Felicitari pisicuta! eu zic ca e o nota foarte buna. Pacat ca a fost aiurea testarea, e frustrant intr-adevar sa te chinui sa inveti si sa fie un examen de kk, fara prea mare legatura cu ce ai invatat. Plecat din tara!??! Unde?
Bafta multa joi la prezentare!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

multumesc fetelor.stiam ca sunteti dragute!
de decis ne-am super decis,insa nu stim exact unde.in principiu Sua,dar daca nu reusim incercan Canada.anul asta-ce a mai ramas din el si jumate din cel ce vine va fi hotaritor in privinta destinatie.daca in perioada asta nu obtinem viza pentru Sua atunci aplicam pentru Canada si adio!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput