Piatra Neamt - Perla Moldovei (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mai Pisicuto, dar voi sunteti suparati rau pe viata

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pisicuta, nu fi suparata pt nota! pana la urma am ajuns la concluzia ca nota de la licenta tine si de bafta... lasa ca la prezentare o sa iei 10, iti tinem pumnii! si... bafta multa cu emigrarea, duceti-va in Canada ca poate venim si noi dupa voi

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

si... bafta joi pt ca diseara plec la alex si n-o sa mai am acces la net... o sa ne rugam pt tine!

Va pup dulce, dragelor, pana duminica! Sa aveti o sapt frumoasa!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

multumesc ionela! cine stie ce fac si cu oralul,ca m-am si gandit ce noroc am eu la examnele importante.ca asa am patit si la bac exact atunci s-au gasit sa dea niste subiecte care contieau probleme de olimpiada-lucru recunoscut de toti profii.oricum incerc sa ma obisnuies cu ideea ca o sa am media minim 8,5 .
pupici lu alex.va asteptam in canada!
lunna suntem foarte suparati intr-adevar,dar nu pe viata(cred cel putin) ci pe tara asta de kk.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mai Pisicuta nu mai fitzi asa suparatzi. Uite ca iti spun un banc: La facerea Lumii, se duce Sf Petru la Dumnezeu si il intreaba: - Doamne, de ce le-ai dat romanilor o tara asa frumoasa? au munti, campii, dealuri, ape, etc. Iar Dumnezeu ii raspunde : - Stai sa vezi ce popor le dau.... Bafta pe joi!

Mergi la inceput

'neataa!!

Pisicuta bafta pt maine si te asteptam cu un 10 ,de fapt nu conteaza,important e sa treci cu bine!!!

Ana ...dragut banc

Laura cum merg treburile pe acasa?Ai terminat cu varuitul??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Off, Dana ... sunt o putoare!
Am avut un talent deosebit de a freca manganul zilele astea. Astazi mi-am propus sa cumpar var si sa imi fac treaba. Am coborat la Orion si am cumparat scutece pt cei mici, cereale si o jucarie, ca maine plec la ei. Am urcat sus sa las astea, sa ma duc la Aurora sa iau var. Bineneteles ca m-a sunat o amica si m-a chemat la ea, la 1 Mai sa stam un pic la o barfa, ca nu ne vazusem demult. Acu 30 de min m-am intors si m-am apucat de facut mancare. Dar tot dau eu cu var pana maine! Eu stau la 2 camere, balconul e mic, intr-o ora am terminat de dat prima mana si daca nu se usuca repede, o sa de sotul meu maine a doua oara si gata.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Ana e tare bacul si realist.
tocmai am citit acum un subiect legat de copiulul lui Try care are infectie virala si este foarte greu.a fost operat in uter si spunea ca bine ca i s-au intamplat astea in Canada si nu in Romania ca nu ar fi avut nici o sansa.si cum sa nu fiu eu suparata si sa nu imi doresc sa plec de aici?!
mecic Lunna.oricum cine stie ca am un noroc chior.la comisia mea este nasol,intreaba pana si cum arata cartile din bibliografie .ieri s-a dat si 6,iar azi cea mai mare nota a fost 9,66.iar la celelalte comisii a fost tare bine,stateau numai cate 5-6 min(am trecut si eu pe la scoala) si au fost multi de 10.acum dumnezeu cu mila
Laura spor la treaba

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

iar nu mai dati pe la subiect?
hai ca eu cred ca am sa inhat 10 la oral.chiar m-am descurcat bine si profa a fost multumita.va anunt diseara ca atunci se afiseaza!
lunna cand plecati la mare? parca pe 5 ,nu?!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta eu iti spun de pe acum felicitari ai vazut ca nu a fost chiar asa de greu,deh,cu emotiile-i mai greu!!!

Noi plecam maine seara ca sa fim sambata dimineata acolo,deja visez la mare...va rog nu ma treziti

Dana

Mergi la inceput