Fetele,
Tot uitandu-ma dupa parfumuri, iaca in Unirii observ eu la parter o taraba cu sticlute: D&P perfumum. Nici nu ma apropii bine ca si incep sa-mi spuna ca ei vand aceleasi parfumuri ca firmele mari insa sub alta denumire (aveau un tabel de corespondenta nume firma- nume D&P), numai ca in acelasi ambalaj toate. Ca au concentratie de ulei 22%, deci sunt apa de parfum toate. Si ca iesi mult mai ieftin daca cumperi esenta de la ei. Motto-ul lor fiind "Esenta conteaza"...
Ati cumparat asa ceva? E teapa sau merita? Chiar au parfumurile acelasi miros si persistenta? 30ml costa 350.000 lei vechi... Sa incerc ???
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Nu, nu, nu! stii cat tin? 2 statii de metrou!
si eu am luat si 2... bine k n-am luat din alea mari.
de-as putea sa le duc inapoi...sa le explic cat tin, de fapt. da-mi racesc gura de pomana...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Merci Raza de Soare,
dar din pacate am citit prea tarziu. Am fost in pauza de masa si am luat unul de 30ml (Amor Amor). Acu asta e, s-au dus 350.000 lei .
O sa scriu dupa concediu (ca de aia m-am grabit, ca maine plec), cat tine in cazul meu... poate daca am noroc ma tine 3 statii me metrou .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
mai ai un subiect deschis despre parfumuri, am sa va rog sa postati acolo. multumesc pentru intelegere.
Roxana