Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 8

daniela_daneza spune:
Fanna , uneori anumite persoane chiar au ac. har al prezicerii.Normal pe moment nu crezi, dar in timp cand se adeveresc iti amintesti!
Pupici!
Cand mai vb . si noi2 pe mess?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

fannna2003 spune:
cand mai raman la frate-miu te voi stresa cu prezenta...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

krelia spune:
hmm..poate o sa te surprinda...da' kiar nu-mi spune nimic aceasta trupa.......si ea stie
..deci, astia-s taiati de pe lista, cu siguranta
quote:
Originally posted by fannna2003
sau poate i-as chema pe «Flamingo Boys», la scosul cu dintii a jartelutei...ei ce zici krelia?!?!?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006

daniela_daneza spune:
Abia astept ! Numai ca am sa ajung acasa pe la 21.30, merg sa imi fac unghiutele!
quote:
Originally posted by fannna2003
cand mai raman la frate-miu te voi stresa cu prezenta...
Dany

daniela_daneza spune:
ANAMARIA, multi inainte!Tre sa faci cinste! Hai , ce oferi?
Buna dimineata , opti !
Cam liniste pe aici .Hai ca va ofer cafelutza , va dau de data asta si cate o pipa
, si un suc rece
.
Nasica , felicitari pt. echipa favorita!La mai mare! Pupici ! Ce mai face nasicul mic, Alexutu , nu ai mai scris demult de el
?
Georgica, nu te-ai intors de la tara ? Mai stai pe akolo.Nu mai stiu , daca ai scris sau nu .
Fanna , eu am inteles gresit ieri, credeam ca ramai la fratele tau.Dar apoi am recitit ca altadata se va intampla!
Va pup pe toate si o zi buna!
Dany

SunSmile spune:
Buna fete dragi,
Scuze pt absentele consistente...insa timpul imi este dusman crunt! Si asta e...
Dany...nasicu blanos face bineeee, e o scumpete alba si nebuna! e luminitza agitata care ne asteapta zambind!
Si...d-re si d-ne zaba nu mai fiti asa curioase in legatura cu surpriza. O sa vada ea ce-i pregatim si o sa vedeti si voi. Partea draguta e ca DA....fereste-te de "al batran"...ca-i profesor BUUUUN!
Va pup cu drag si va doresc o zi frumoasa!
The future belongs to those who believe in their dreams.

fannna2003 spune:
ASA SUNULE...tine-le in suspans ...yeeessss!!!...v-am spus eu ce "marfa" de profesor are!!!

fannna2003 spune:
si uitai sa va salut...sunt cam ametita si racita cobza...s-au adunat toate bubele in capul babei...dar sa vedeti voi cand imi voi reveni...
nu va pup ca-s racita...dar va imbratisez cu drag pe toate zabaucele