Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)
Raspunsuri - Pagina 7

fannna2003 spune:
sau poate i-as chema pe «Flamingo Boys», la scosul cu dintii a jartelutei...ei ce zici krelia?!?!?
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

fannna2003 spune:
lasa ana razi tu acuma...sa te vedem cand vei fi mireasa...duc lipsa de multe dar de idei..never...tu pregateste-te ca avem noi grija!!
danezo...aviz amatorilor

ana_maria222 spune:
Mamaaaa Fannna.....ohoho cat mai ai de asteptat....sunt libera ca pasarea cerului.....si nu cred ca se va intampla cel putin in urmatorii 5 ani!!
Pozeeee
Mancarica

fannna2003 spune:
s-ar putea intampla mai repede decat sperai...asa ca nu te baza pe asta...tie ce ti-ar place mai mult???

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
s-ar putea intampla mai repede decat sperai...asa ca nu te baza pe asta...tie ce ti-ar place mai mult???
sincera sa fiu, nu stiu! depinde!!! inca am ramas cu sechele dupa ultima relatie....care s-a incheiat acum aproape 1 an(si cu toate astea nu cred ca am trecut peste decat aprox 50%)....asa ca....habar nu am!!
Pozeeee
Mancarica

fannna2003 spune:
de tine depinde....asa ca treci la atac!

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
de tine depinde....asa ca treci la atac!
la atac?

NO! No! NO!
Pozeeee
Mancarica

daniela_daneza spune:
Fanna, nici o grija.Accept orice , macar sa se intample.
Anamaria, nu mai privi peste umar ! Tot inainte! Si vb. Fanei la atac , ca e pe langa tine si tu nu vezi, spune Stan patitul!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

fannna2003 spune:
am sa va spun un mic secret...
era prin 1995...eu divortata de vreo 4 ani cu un gust amar de viata...merg in vizita la o matusa la braila beau o cafelutza(printre altele) si neavand ce face intorc ceasca si o rog sa se uite in ea...nu prea cred in ghicitul in carti sau cafea...dar ea cu siguranta ca are un har...mi-a spus cand aveam 14 ani varsta la care am sa ma casatoresc si initiala sotului si asa a fost.
Deci s-a pus pe citit...si mi-a spus ca am sa ma recasatoresc peste cativa ani cu cineva pe care-l cunosc...e in apropierea mea si care poarta "haine de stat"...habar n-aveam de cine era vorba...dar cata dreptate avea...mi-am stors creierul dar nu gaseam persoana...am gasit-o la cateva luni dupa si mi-am dat seama ca ceea ce mi-a spus asa era...
asa ca nu stiti niciodata cat e de aproape alesul...