Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu! (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Vrei sa-ti zic Krelia?

Ia uite ce declaratii de amor pe-aci...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Hai Georgi nu fi invidioasa....si pe tine te iubesc!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsa la opti...

gagici, in special kreliutz... eu de unde imi iau voal? zi-mi si mie ceva magazine prin oras, pls!

in rest... la toate fetele, sa-mi tineti pumnii sa razbesc cu toate pregatirile.

pupici pe botici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare optimistelor! eu cu greu reusesc sa ma trezesc...
Georgi-bebelina e fetita surorii miresei...
Nunta a fost la Snagov, la complex Astoria....
Si inca o data, va multumesc mult de tot pt complimente...
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare opti!....mei ana ce matinala esti azi
georgi numai succese...azi iese mama ta din spital
danezo...da-i o pauza ciumafoaiei si hai la o cafea..
krelia vad ca esti f ocupata...e firesc avand in vedere marele eveniment ce se apropie...bei da mor de curiozitate ce-ti pregateste oare sun...ca daca zic maimutz turbulent...deja imi fuge gandul la surprize surprinzatoare...pregateste ca slava domnului in privinta surprizelor stiu eu sigur ca are un profesor bun

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

salutare la optimiste si o zi buna

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

adinelu', mama...mie mi-a luat voalul nasa ) de la demetrios, avand in vedere ca si rokita este aceasi marca ...acum....eu sunt sigura ca voal gasesti la orice magazin specializat, nu? Sau ai cautat si nu ti-a placut nimic? ...al meu sa stii ca este super simplu, fara briz-brizuri pe el...fara broderie, fara model..numai cu o banda satinata pe margine...

fana, deocamdata nu sunt...dar, urmeaza sa ..nici nu vreau sa ma gandesc...oricum, mi-am mai luat o grija de pe cap...intre timp, dupa ce cautam ca disperatii un panou din ala de afisaj (ca sa pun lista cu mesele si aranjarea lor + invitatii)...am descoperit ca pot face rost de unul, din acela de office...ca ma si vedeam umbland pe la ateliere de "lemnarit" sa-mi fac panoul
..sambata, nebunul de cameraman vrea sa ne plimbe prin tot Buc. sa ne filmeze povestea "cum ne-am cunoscut"...plus ca eu vreau sa mai fac un filmuet cu noi 2, colaje, pentru restaurant...sa vedem daca mai apuc...
..cat priveste surpriza...daca or fi tot din alea - marca "profesoru'"...sper, doamne ajuta, sf parascheva sa nu ma trezesc prin vreun loc neumblat de picior omenesc..ca pe mine, si-n berceni daca ma duci..nu stiu sa ma intorc inapoi

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Gata , Fanna, am luat o pauza si vin cu voi la cafea !Adevarul ca de azi dimineata m-am tot agitat, tel. situatii , incasari ...of, de toate.Dar e bine ca trece timpul altfel.

Ce ma bucur ca am atatea fete in fata , care se casatoresc , si cand o fi sa fie la mine, am pe cine sa intreb si mai ales la ce surpriza sa ma astept de la nasica Sun!

Miresici, succes in toate !

Restul ? Ce faceti?

pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bei voi va ganditi la excursii bla bla...eu v-as face ceva gen farse...de ex sa apara o tipa in timpul petrecerii cu testele de paternitate in mana...as angaja o studenta de la teatru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

bei voi va ganditi la excursii bla bla...eu v-as face ceva gen farse...de ex sa apara o tipa in timpul petrecerii cu testele de paternitate in mana...as angaja o studenta de la teatru...

mamaaaaaaaaa...dar tu esti sadica...

mai bine vine si zice ca e nevasta-sa....si cara si 3 copii dupa ea...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput